Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza Media…Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με το «Fame Story»

H Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1 παρουσιάζει το Glance.gr, ένα νέο γυναικείο, lifestyle site για τη μόδα και την ομορφιά. Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού κατέχει τη θέση της ambassador του ιστότοπου και θα συμμετέχει σε καμπάνιες σε όλα τα Μέσα, όπως digital, τηλεόραση, περιοδικά και διαφημιστικά υλικά.

 

Η Ναταλία Γερμανού προορίζεται για παρουσιάστρια του «Fame Story», που αναμένεται να προβληθεί από τον Alpha (το είχε κάνει και στον ΑΝΤ1), ενώ ο ΣΚΑΪ σκέφτεται και την Κατερίνα Καραβάτου για το «Big Brother».

 

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης δραστηριοτήτων στην ελληνική αγορά, η Max Media ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με τέσσερις προσθήκες. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Τρουπάκη, Ελενα Κατσάρα, Νίκο Ζάγκα και Χριστόφορο Ντεριμάνη.

 

H Misko παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια «Η γεύση που μας ενώνει», με την υπογραφή της Soho Square Athens και με πρωταγωνιστές τα ζυμαρικά της Misko.

 

Η «Vogue Greece» αναδείχθηκε «Best in Print» από την ετήσια έκδοση «The Book of Ten Best of 2020», την οποία εκδίδει το περιοδικό «Marketing Week».

 

Η Groupama Ασφαλιστική πρόσθεσε πρόσφατα έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό, το νέο της ιστολόγιο blog.groupama. gr

 

Το ΤΑΙΠΕΔ προκηρύσσει διαγωνισμό για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επικοινωνίας, την υποστήριξη, τον σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη υλοποίηση της επικοινωνιακής
στρατηγικής του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου