Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…O Θωμάς Γεράκης σύμβουλος επικοινωνίας του Κύπριου Προέδρου Ν.Αναστασιάδη

Τις εντυπώσεις κέρδισαν η ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι Κώστας Παπαχλιμίντζος και Αλεξάνδρα Καϋμένου, οι οποίοι μετέφεραν το εορταστικό κλίμα της επετείου της 25ης Μαρτίου και της λαμπρής στρατιωτικής παρέλασης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση σε όλους τους πολίτες της χώρας μέσα από το live πρόγραμμα του καναλιού.

 

H ΕΡΤ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προτάσεις και να υποβάλει προσφορές για την εμπορική εκμετάλλευση/αξιοποίηση του διαφημιστικού χρόνου της εκπομπής «Team Hellas – Ο δρόμος για το Τόκιο», με ελάχιστη τιμή εκκίνησης το ποσό των 59.125 ευρώ.

 

Ο χρόνος που δαπανούν οι καταναλωτές για την παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω streaming υπηρεσιών ξεπέρασε τον χρόνο τηλεθέασης των linear TV καναλιών μέσα στο 2020, σύμφωνα με έρευνα της Samsung, γεγονός που δείχνει τη γενικότερη τάση.

 

O Θωμάς Γεράκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Marc, ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας του Κύπριου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη.

 

Μια επετειακή ενότητα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση δημιούργησε τo ειδησεογραφικό brand
της 24Media, News 24/7, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το νέο microsite περιλαμβάνει επιστημονικά άρθρα καθηγητών της Παντείου, ανέκδοτες ιστορίες, προσωπογραφίες αγωνιστών και προσωπικοτήτων, καθώς και το αποκλειστικό, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, podcast «Αυτόπτης Μάρτυρας», με αφηγήσεις του Ρένου
Χαραλαμπίδη.

 

Ενα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τη θέση της Νίκης Λυμπεράκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων
του καναλιού Open είναι και αυτό της νυν anchorwoman της ΕΡΤ, Ανδριάνας Παρασκευοπούλου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου