Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Θα παραμείνει στο Φάληρο ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, o Παναγιώτης Μένεγος κα Σταύρος Διοσκουρίδης είναι τα τρία νέα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στο δυναμικό της 24Media του Δημήτρη Μάρη, εδώ και μερικές ημέρες. Στον αντίποδα, ύστερα από επτά χρόνια συνεργασίας, αποχώρησε ο Κωστής Χριστοδούλου, που έχει αφήσει ισχυρό στίγμα στο οικονομικό ρεπορτάζ.

 

Παράταση δόθηκε στην διαδικασία πώλησης περιουσιακών στοιχείων της εκδοτικής εταιρείας των αδελφών Αθανασιάδη, ενώ την ίδια ώρα παραμένουν ανοιχτές οι δικαστικές προσφυγές για την ένταξη της «Ναυτεμπορικής» σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Οι τρεις πλειστηριασμοί για την ακίνητη περιουσία, τους τίτλους εφημερίδας-site, την εκτυπωτική μονάδα καθώς και μια ιστοσελίδα θα πραγματοποιηθούν, αν δεν υπάρξει νέα χρονική μεταφορά στις 24 Μαρτίου 2021.

Πρώτη στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 ετών ήρθε τον Φεβρουάριο, η ενημερωτική εκπομπή του Mega live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με ποσοστά τηλεθέασης της τάξης του 14,4%.

 

Καθήκοντα Group Commercial Director Digital στην Alter Ego Media για τις ιστοσελίδες in.gr, tovima. gr, tanea.gr, megatv.com, vita. gr και imommy.gr ανέλαβε πρόσφατα η Βασιλένια Αγγελούδη.

 

Η DOPE ανέλαβε να φέρει εις πέρας τον επανασχεδιασμό του Lifo.gr, αναβαθμίζοντας όλα τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του, από την ταχύτητα φόρτωσης, έως και την ευελιξία και τις δυνατότητες που απέκτησε για το μέλλον (future proofing).

 

Αίνιγμα για δυνατούς λύτες συνιστά η ανανέωση του συμβολαίου του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΪ, αφού στο Φάληρο είναι προβληματισμένοι με τις φετινές χαμηλές πτήσεις της εκπομπής του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00