Μία ωραία ατμόσφαιρα: «Άχαστοι», «δανεικοί» και γεφυροποιοί στο Μέγαρο για τον ΣΥΡΙΖΑ

Μία… ωραία ατμόσφαιρα επικρατούσε στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο πρωθυπουργός μαζί με κορυφαίους υπουργούς παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία.

Αγκαλιές, χτυπήματα στην πλάτη, πειράγματα, «πηγαδάκια» μεταξύ συντρόφων όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μέγαρο βρέθηκαν εκπρόσωποι των 53+, η… Δεξιά πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη όπως η Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι της «πλατιάς απεύθυνσης» όπως ο Στέφανος Τζουμάκας, καθώς και πρώην βουλευτές των ΑΝΕΛ σαν τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος εσχάτως εμφανίζεται «βασιλικότερος του βασιλέως». Από κοντά και οι «άχαστοι» των πρόσφατων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος (Δήμος Αθηναίων) και η Ρένα Δούρου που συνετρίβη στην περιφέρεια Αττικής. Παρών και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που επίσης πάτωσε στις πρόσφατες ευρωεκλογές. 

Στο Μέγαρο εμφανίστηκε και ο πολυταξιδεμένος Τέρενς Κουίκ σε μεγάλες φόρμες και αγάπες με τον Νίκο Παππά. Αλλά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος πρόλαβε μετά την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ να πάρει υπουργική καρέκλα. Πηγή: parapolitika Μία ωραία ατμόσφαιρα: «Άχαστοι», «δανεικοί» και γεφυροποιοί στο Μέγαρο για τον ΣΥΡΙΖΑ