Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Στα σκαριά η δημιουργία και δεύτερου αθλητικού ραδιοφώνου

Αυτά που βλέπουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες στο Open του Ιβάν Σαββίδη δεν πρέπει να έχουν ιστορικό προηγούμενο. Και αντί να ληφθούν μέτρα, οι περισσότεροι αποθεώνουν τον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Στα σκαριά μαθαίνω ότι βρίσκεται η δημιουργία και δεύτερου αθλητικού ραδιοφώνου.

To site υγείας onmed.gr του ομίλου DPG Digital Media ανανεώνει την εμφάνισή του. Γενικώς στην DPG βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης, κάτι που φαίνεται διά γυμνού (πλέον) οφθαλμού.

Στον όμιλο της ABP Εκδοτικής εντάσσεται πλέον το ελληνικό site basketa.gr, το οποίο καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των εθνικών κατηγοριών μπάσκετ, της εθνικής ομάδας, του NBA και της Euroleague.

Οι αναζητήσεις σχετικά με τη λέξη «Ουκρανία» στο Google αποτελούν το νούμερο ένα trend παγκοσμίως. Το ίδιο ισχύει και για τις αναζητήσεις στην πλατφόρμα του Netflix. Κάπως έτσι, ο αλγόριθμος της δημοφιλούς πλατφόρμας έχει αρχίσει να προωθεί ένα ντοκιμαντέρ του Εβγκένι Αφινέφσκι με τίτλο «Χειμώνας στις φλόγες: Η μάχη της Ουκρανίας για την ελευθερία», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Πρόκειται για μια εκπληκτική παραγωγή, που καταγράφει τα τραγικά γεγονότα στην Πλατεία Μαϊντάν το 2013, με θλιβερό απολογισμό τον θάνατο εκατοντάδων Ουκρανών.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου