Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Επιστροφές έκπληξη στο Survivor

OFF CAMERA

Τη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANT1 αναλαμβάνει η Τέσσα Κορλέτη, η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ, του Marketing και της Επικοινωνίας.

Στο δυναμικό της Nova εντάχθηκε η Κική Σιλβεστριάδου, αναλαμβάνοντας τη θέση της media executive director ως επικεφαλής στον τομέα του pay TV.

Παλαιά και αγαπημένα πρόσωπα θέλει να εντάξει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο «Survivor». Πρόκειται για τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Σάκη Κατσούλη με Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνο Βασάλο με Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κίνηση – έκπληξη, η οποία αναμένεται να εκτινάξει το ενδιαφέρον του κοινού και να αυξήσει κατακόρυφα την τηλεθέαση. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, ο Τούρκος παραγωγός έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να ετοιμάσουν το κόστος των παικτών, δηλαδή πόσα χρήματα θέλουν, ώστε να συμμετέχουν στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου