Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera….Σκέψεις Παναγιωτάκη να επεκταθεί και στη μυθοπλασία

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης του Action24 σκέφτεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον τομέα της μυθοπλασίας, μελετώντας μια σειρά από concepts που θα μπορούσε να προωθήσει ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους των media για την παρουσίαση της συνέργειας ΑΝΤ1-Nova με φόντο το Euro 2020, o Chief Content Officer του ANT1, Τζώρτζης Ποφάντης, διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το κανάλι του Αμαρουσίου για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Super League.

 

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, που διεξάγεται στην Πάτρα σήμερα και αύριο, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση ενέκρινε τη δαπάνη των 24.000 ευρώ όσον αφορά την εξασφάλιση των δικαιωμάτων προβολής.

 

Στην ομάδα της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Mega εντάχθηκε πρόσφατα η Σουζάνα Πανδρεμένου, η οποία έχει διατελέσει Communications & PR Executive στον ΣΚΑΪ, καθώς και στον Alpha. Παλαιότερα κατείχε τη θέση της Communications & Marketing Manager στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου