Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Οff Camera…Σκέψεις Τζανακόπουλου για ΣΥΡΙΖΑ TV

Πολλά ακούγονται τώρα τελευταία για μεταγραφές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Αυτό ωστόσο που έχει σημασία είναι η πιθανή αποχώρηση κορυφαίου στελέχους του ενημερωτικού τομέα πολύ μεγάλου καναλιού λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση, αλλά και της συμπεριφοράς του απέναντι σε συναδέλφους. Λεπτομέρειες προσεχώς…

 

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επαναφέρει δυναμικά το θέμα της σύστασης του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ TV, καθώς θεωρεί πως τα γεγονότα και η επικαιρότητα επιβάλλουν το εγχείρημα. Μόνο που όπως διεμηνύθη στον γραμματέα δεν υπάρχουν ούτε κεφάλαια, αλλά ούτε και πρόθυμοι δημοσιογράφοι να δουλέψουν τζάμπα για την Κουμουνδούρου. Ούτε καν η Ακριβοπούλου με τον Καψώχα, για να μιλήσουμε με ονόματα.

 

Η 24Media, στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης και επένδυσης στον τομέα του περιεχομένου και των προϊόντων, εντάσσει στο δίκτυό της την αστρολόγο Αση Μπήλιου και το site asibiliou.gr.

 

To Fthis. gr ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία θα παρουσιάζει τις απόψεις της για θέματα της επιλογής της, μέσα από το blog της, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Marytale».

 

Οχι βραχυπρόθεσμα, αλλά ούτε καν μεσοπρόθεσμα δεν υφίσταται στον σχεδιασμό της κυβέρνησης και του αρμόδιου υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Θοδωρή Λιβάνιου το θέμα της προκήρυξης των θεματικών αδειών. Βλέπετε, είναι άλλες πλέον οι προτεραιότητες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00