Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Off Camera…Χωρίς ταυτότητα κυκλοφορεί η Livesport

Χωρίς ταυτότητα κυκλοφορεί εδώ και καιρό η αθλητική εφημερίδα του εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη «Livesports». Προφανώς έχει βάλει τους εργαζομένους σε καθεστώς αναστολής. Εως εδώ όλα ωραία και αγγελικά πλασμένα. Ομως προκύπτει ένα (μικρό) θεματάκι και έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη (ημερήσια εφημερίδα) κυκλοφορεί χωρίς κανένα απολύτως ζήτημα. Αν και δεν έχει συντάκτες, ως διά μαγείας γράφονται οι σαράντα σελίδες. Και, φυσικά, οι υπηρεσίες των υπουργείων το θεωρούν λογικό.

 

Δυσκολεύουν τα πράγματα σε γνωστό μαγαζί της πιάτσας εξαιτίας των υπέρογκων οφειλών που έχει η επιχείρηση κυρίως προς το Δημόσιο. Το αφεντικό, μάλιστα, εσχάτως έδειξε να εκπλήσσεται από τα νούμερα, που προφανώς δεν γνώριζε σε όλη τους την έκταση.

 

Χοντρές ζημίες έχουν αρχίσει και γράφουν τα media της Κουμουνδούρου. Τόσες που προκαλούν εντύπωση ακόμα και στους παροικούντες την (κομματική) Ιερουσαλήμ πώς ο Τσίπρας εξακολουθεί να επιμένει στον κομματικό μιντιακό όμιλο.

 

Η Public – MediaMarkt ενδυναμώνει την ομάδα της με την προσθήκη δύο στελεχών διεθνούς κύρους. Συγκεκριμένα, ο Olaf van den Brink αναλαμβάνει Chief Operating Officer και ο Antoine Maccioni Chief Online & Revenue Officer της εταιρείας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου