Connect with us

Hi, what are you looking for?

Off Camera

Απάντηση Κούγια σε δημοσίευμα του SDNA για δήθεν πλειστηριασμό ακινήτου του από τον Μελισσανίδη για ποσό 5.000€

Σκληρή απάντηση με αφορμή δημοσίευμα του αθλητικού site Sdna συμφερόντων Σαββιδη εξέδωσε πριν απο λίγη ωρα ο ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας.

 

Το πιο βρώμικο site που εμφανίστηκε ποτέ στον αθλητικό χώρο, με τους πιο βρώμικους δημοσιογράφους, κατά την δική μου κρίση, που έχουν κάνει τις λέξεις δημοσιογράφος και δημοσιογραφία συνώνυμο των σκουπιδιών το SDNA, που επικεφαλής του είναι ο Παπαθεοδώρου, αυτόν που τον έστειλε στο νοσοκομείο το πρώην αφεντικό του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαίως, εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτήσει παραβαίνοντας την ποινική νομοθεσία, πράξη για την οποία θα τον κλείσω στην φυλακή, την είδηση ότι δήθεν ο Μελισσανίδης, βγάζει στον πλειστηριασμό ένα από τα 28 ακίνητα των οποίων είμαι ιδιοκτήτης σε όλη την Ελλάδα και τα οποία όλα είναι στο όνομα μου και όχι, είτε σε ελληνικές, είτε σε ξένες εταιρείες, όπως είναι τα ακίνητα του Μελισσανίδη που δεν έχει ούτε ένα στο όνομα του.

Η αλήθεια είναι, ότι ο Μελισσανίδης κέρδισε ένα δικαστήριο για προσβολή της προσωπικότητας του και του επιδικάστηκε ένα ποσό 5.000€ ως αποζημίωση, τόσο αποτιμήθηκε από τους δικαστές η προσβολή της προσωπικότητας του από εμένα.

Ζητούσε 200.000€ ως αποζημίωση, αλλά τελικώς κέρδισε 5.000€, επειδή η αντιδικία είναι παλιά με τους τόκους το ποσό είναι 9.100€.

Συγχρόνως εγώ διεκδικώ από τον Μελισσανίδη για προσβολή της δικής μου προσωπικότητας ποσό που ξεπερνά τις 500.000€.

Οι δικηγόροι του γραφείου μου ζήτησαν να συμψηφιστεί το ποσό των 9.100€ με τις δικές μου απαιτήσεις, γιατί δυστυχώς ακόμα και αν κερδίσω τα χρήματα που διεκδικώ, δεν υπάρχει κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα του Μελισσανίδη, γιατί και τα γραφεία και το σπίτι του ανήκουν σε offshore εταιρείες, γι’ αυτό διαχρονικά το ελληνικό δημόσιο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει δικές του απαιτήσεις εις βάρος του Μελισσανίδη για ποσά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για διάφορες φορολογικές παραβάσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό το SDNA και η ιδιοκτησία του, για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται μετά την χθεσινή ισοπαλία στην Λάρισα, δημοσιοποίησε ψευδώς την είδηση, χωρίς να αποκαλύπτει το ταπεινό ποσό που διεκδικεί ο Μελισσανίδης, που είναι σταγόνα στον ωκεανό αναλογικά με τα ποσά που διεκδικώ εγώ και που εκκρεμούν για υποθέσεις και στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια εις βάρος του Μελισσανίδη.

Η ακίνητη περιουσία μου η οποία όλη είναι στο όνομα μου και όχι σε offshore εταιρείες, γιατί δεν είμαι κανένας κακοποιός, για να την κρύβω, ξεπερνάει τα 50.000.000€, όπως έχει αποτιμηθεί από το ελληνικό δημόσιο και ο καθένας αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα του δημοσιεύματος, αφού μόλις σήμερα ο συνεργάτης του γραφείου μου κ. Αλέξης Μαυροειδής επικοινώνησε με την δικηγόρο του Μελισσανίδη για την εξόφληση της απαιτήσεως του των 9.100€

Η ανησυχία η δική μου είναι ότι δεν βρίσκω, ούτε κινητή, ούτε ακίνητη περιουσία στο όνομα του Μελισσανίδη, για να ικανοποιήσω και να εκτελέσω τις δικές μου απαιτήσεις των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και γι’ αυτό ζήτησα τον συμψηφισμό.

Θέλω να δώσω ένα μήνυμα, ότι και να πουν, ότι και να γράψουν η τύχη τους θα είναι η ίδια και όλοι στην Ελλάδα γνωρίζουν τι είναι ο καθένας.

Υ.Γ. Όσο για την κ. Μπενέα που διακίνησε αυτή την ψευδή είδηση θα είμαι αμείλικτος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου