Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Doctv.gr και Radiodoc.gr στο δίκτυο της Adweb

Η Adweb ανακοινώνει την ένταξη του DOCTV.GR και του RADIODOC.GR στο δίκτυο της εμπλουτίζοντας το με ένα ενεργό κοινό που συμμετέχει και είναι πάντα ενήμερο για τις σύγχρονες διεθνής τάσεις.

Η νέα συνεργασία έχει τα εχέγγυα για να δρομολογήσει επιπλέον συνέργειες πέρα από την εμπορική αξιοποίηση των νέων properties, όπως την δημιουργία πρωτογενούς εμπορικού περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες και σε αναπτυσσόμενα formats όπως το digital audio που η Adweb επικοινωνεί εδώ και χρόνια.

DOC TV

To DOCTV.GR δημιουργήθηκε το 2010 από τη δημοσιογράφο Μελίτα Κάραλη & τον παραγωγό Νίκο Πατρελάκη.

Γύρω από το DOC TV έχουν συγκεντρωθεί  γνωστοί δημιουργοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, opinion-makers και μια μεγάλη ενεργή νεανική κοινότητα.

Είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό/ ραδιόφωνο/ τηλεόραση που καταγράφει την καθημερινότητα σε θέματα που αφορούν στην ενημέρωση & στην ψυχαγωγία, με άποψη και υψηλά στάνταρ παραγωγής.

Περιλαμβάνει ειδήσεις, αρθρογραφία, βίντεο,  συνεντεύξεις, μουσικά podcasts και το 24/7 stream του radiodoc.gr

Η θεματολογία του DOC TV προωθεί έναν τρόπο ζωής που στόχο έχει την βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς.

RADIODOC.GR

Το ραδιόφωνο του DOC TV με επιλεγμένη μουσική από όλο το φάσμα του σύγχρονου ήχου. 24/7, φρέσκοι ήχοι, αγαπημένος κατάλογος από τις δισκοθήκες των curator, αλλά και περισσότερα από 220 on-demand mixtapes στην κατηγορία PODCAST, από παραγωγούς και djs, από σχεδόν το σύνολο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Για περισσότερες πληροφορίες [email protected]

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00