Connect with us

Hi, what are you looking for?

Νέα

Η Warply δημιούργησε τον διαγωνισμό ΕΚΟ Racing 100

H Warply ανέλαβε για λογαριασμό της ΕΚΟ, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του διαγωνισμού «ΕΚΟ Racing 100» που λανσαρίστηκε αρχές Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου, ενώ μετράει ήδη δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές, μέσω του EKO app και του website του διαγωνισμού www.ekoracing100.gr . Στόχος της ενέργειας είναι η προώθηση της μοναδικής βενζίνης 100 οκτανίων «ΕΚΟ Racing 100», η οποία χάρη στην υπερσύγχρονη σύνθεση της μειώνει την κατανάλωση και αυξάνει την απόδοση του κινητήρα και την οδηγική απόλαυση του οδηγού.

Η ενέργεια EKO Racing 100 βασίζεται σε έναν omnichannel καινοτόμο διαγωνισμό όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν την φωτογραφία της απόδειξης τους με αγορά καυσίμου EKO Racing 100 και να λάβουν αυτόματα FLAGS (πόντους επιβράβευσης) αντίστοιχα με το ποσό της αγοράς τους, που εξαργυρώνουν σε συμμετοχές για δώρα της επιλογής τους, με μεγάλο δώρο μια μοτοσυκλέτα Ducati Panigale V4.

Ο μηχανισμός πιστότητας αποδείξεων που δημιούργησε η Warply, μπορεί μέσω ΑΙ και αναγνωρίζει αυτόματα, τουλάχιστον 30 διαφορετικές δομές αποδείξεων και ταμειακών συστημάτων, από τα 520 πρατήρια της ΕΚΟ που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Κάθε απόδειξη, αφού αναγνωριστεί σαν μοναδική και ότι πληροί τα κριτήρια εγκυρότητας, αποδίδει στον χρήστη FLAGS, αντίστοιχα με το ποσό της αγοράς του EKO Racing 100.

Οι χρήστες που ανεβάζουν απόδειξης μέσω του ΕΚΟ app, κερδίζουν τριπλάσιες συμμετοχές στον διαγωνισμό, ενώ παράλληλα επιβραβεύονται επιπλέον για κάθε εβδομαδιαίο login στην εφαρμογή και με κάθε εβδομαδιαίο Facebook Share.

Η εφαρμογή ΕΚΟ App είναι διαθέσιμη δωρεάν για android και iOS συσκευές και ξεχωρίζει για το user experience και τα στοιχεία λειτουργίας που προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή και αποτελεί ένα πραγματικό βοήθημα που διαρκώς εξελίσσεται με καινοτόμες λειτουργίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00