Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια που δυσκολεύονται να πουν «όχι»

Nιώθετε πολύ άσχημα όταν αρνείστε μία πρόταση για έξοδο ή δεν μπορείτε να προσφέρετε όταν σας ζητήθηκε κάτι; Μήπως κάθε σας άρνηση ακολουθείται από ενοχές και τύψεις; Τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκετε ή να έχετε κάποιον πλανήτη σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

 

Κριός
Η ανάγκη των Κριών για κίνηση και ενέργεια τους οδηγεί συχνά στο να αναλαμβάνουν πολλές ευθύνες. Φτάνουν μάλιστα σε σημείο να αμελούν την υγεία και τον εαυτό τους, προκειμένου να είναι τυπικοί σε όσα έχουν συμφωνήσει. Ναι, δεν θα σας «κρεμάσουν» εύκολα, αλλά η ανάγκη τους να ευχαριστούν διαρκώς τους άλλους, μπορεί να του βγει σε κακό, αν δεν προσέξουν.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θέλουν να βλέπουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους χαρούμενους, οπότε δύσκολα θα αρνηθούν κάτι. Ακόμα κι αν ξέρουν ότι δεν προλαβαίνουν ή δεν μπορούν να κάνουν κάτι, θα δεχτούν μόνο και μόνο για να ευχαριστηθεί εκείνος που το ζήτησε και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην τον στεναχωρήσουν. Θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» τους χωρίς κανένα παράπονο και χωρίς να περιμένουν επιβράβευση.

Ζυγός
Η μαγική λέξη για τους Ζυγούς είναι η «ισορροπία», γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να μην δυσαρεστήσουν κανέναν. Επειδή απεχθάνονται τους καβγάδες αναζητούν τη λύση σε κάθε πρόβλημα και μπορεί να παλέψουν μόνοι για αυτή, ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Προτιμούν να πουν «ναι» παρά να δυσαρεστήσουν τους άλλους και να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου