Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Αγίου Βαλεντίνου: Τα 4 τυχερά ζώδια που θα περάσουν μια αξέχαστη ημέρα των ερωτευμένων

Αγίου Βαλεντίνου

Μια ακόμα μια ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και κάποια ζώδια φέτος θα είναι πιο τυχερά από τα άλλα. Θα την ευχαριστηθούν και θα ζήσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά και δεν έχεις ακόμα σύντροφο, μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να δεχτείς δώρα ή και πρόταση από κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα, αλλά δεν στο είχε δείξει ως τώρα.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα 4 τυχερά ζώδια που θα χαρούν τον/την Βαλεντίνο/α τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσο πιο ρομαντική να γίνει αυτή η μέρα για σένα; Η Σελήνη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και το βράδυ στον 2ο οίκο σου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σεξ και τις απολαύσεις και η Αφροδίτη με τον Άρη στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου! Τι να λέμε; Φωνάζει το πράμα ότι θα καλοπεράσεις! Θα αναστενάξουν τα πατώματα και θα σου χτυπάνε οι γείτονες τα κουδούνια για να κάνετε ησυχία. Τέτοια μέρα Αγίου Βαλεντίνου σαν την φετινή είχες πολλά χρόνια να ζήσεις, οπότε ετοιμάσου κατάλληλα, φόρα τα καλά σου και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Τυχερούληηηηηη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εσύ θα είσαι στα high σου, οπότε μην εκπλαγείς, αν οι εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα την Δευτέρα είναι τέτοιες που θα συναρπάσουν. Η τύχη είναι με το μέρος σου, μιας και ο Ήλιος είναι ακόμα στον Υδροχόο, δηλαδή στον δικό σου 2ο οίκο και σε ευνοεί και με το παραπάνω για θέματα έρωτα, ενώ το ατού σου είναι η Αφροδίτη με τον Άρη στον ζώδιό σου που πάνε χέρι-χέρι και σε κάνουν ακαταμάχητο και σέξι. Θα περάσεις πολύ ωραία με το ταίρι σου, θα ζήσετε μια άκρως ερωτική μέρα και ποιος ξέρει; Μπορεί και να πάρεις και την απόφαση να επισημοποιήσεις τη σχέση. Ίδωμεν!

ΖΥΓΟΣ

Πάρτι γίνεται στον 5ο οίκο σου, που έχει να κάνει με το φλερτ, τις σχέσεις και τα… «παιχνιδάκια». Ευνοείσαι στο να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με τον/την Βαλεντίνο/α σου, μιας και ο Ήλιος που είναι ακόμα στον Υδροχόο, «φωτίζει» τον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων και σου κλείνει το μάτι. Λάμπεις Ζυγέ! Είσαι γενικά και ένα άτομο ρομαντικό, τρυφερό και… γούτσου-γούτσου, οπότε προσπάθησε να εκμεταλλευτείς όλη την θετική ενέργεια και την εύνοια που σου στέλνει ο Ήλιος και να περάσεις αξέχαστα! Good luck από εμάς!

ΛΕΩΝ

Μια άκρως ξεχωριστή μέρα θα είναι αυτή του Αγίου Βαλεντίνου γενικά για τα ζώδια, αλλά και ειδικά για σένα Λέοντα. Η Σελήνη άλλωστε θα είναι στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά και αυτό σημαίνει πως θέλεις – δε θέλεις (γιατί να μην θέλεις;) θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου! Θα είναι το ταμπεραμέντο σου, το μπρίο σου, η συνολική σου παρουσία; Ό,τι κι αν είναι, να το ξέρεις ότι οι μετοχές σου στο χρηματηστήριο του έρωτα θα ανέβουν πολύ, οπότε θα έχεις τα τυχερά σου. Από την άλλη, είναι κι ο Ήλιος στον 7ο οίκο σου, που φωτίζει τη σχέση σου κι ένας Κρόνος που ευνοεί τις δεσμεύσεις, οπότε, μην εκπλαγείς αν το ταίρι σου, μετά από ώριμη σκέψη, αποφασίσει τώρα να σε αποκαταστήσει.

Πηγή: astrology.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου