Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Ποια είναι τα πιο creepy ζώδια; Δεν μπλέκεις εύκολα μαζί τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια που παθιάζονται τόσο με τις ερωτικές σχέσεις τους, ώστε υπάρχει κίνδυνος να γίνουν η σκιά του αντικειμένου του πόθου τους, ακολουθώντας το σε κάθε βήμα.

Ακόμα και αν δεν οδηγηθούν σε καταστάσεις τύπου «Ολέθρια σχέση» (βλ. φωτό από την ταινία), μπορεί εύκολα να γίνουν φορτικά, οπότε σκεφτείτε το καλά προτού μπλέξετε μαζί τους, γιατί δύσκολα θα ξεμπλέξετε. Ποια είναι αυτά;

Σκορπιός (23/10-21/11):

Εδώ μάλλον δεν ξαφνιάστηκε κανένας. Όταν ερωτεύεται ο Σκορπιός, πέφτει με τα μούτρα σε μια σχέση. Μπορεί να γίνει πολύ προστατευτικός απέναντι στο έτερον ήμισυ, αλλά και πολύ καταπιεστικός. Θα κάνει τα πάντα να βρίσκεται δίπλα στο σύντροφό του και αν νιώσει ότι εκείνος απομακρύνεται, το μυαλό του μπορεί να θολώσει, με αποτέλεσμα να τον ακολουθεί, και να τον παρακολουθεί, παντού.

Ταύρος (20/04-20/05):

Όταν ο Ταύρος θέλει κάποιον, θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει και δεν θα σταματήσει προτού δοκιμάσει κάθε διαθέσιμο τρόπο, σε σημείο που μπορεί να γίνει ανατριχιαστικά φορτικός. Τα όρια, για έναν Ταύρο, ανάμεσα στον έρωτα και την εμμονή είναι ιδιαίτερα ρευστά, ειδικά όταν αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι στη σχέση.

Καρκίνος (21/06-22/07):

Ο Καρκίνος συνδέεται στενά με τους άλλους, ακόμα και αν τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Το αποτέλεσμα; Μπορεί να καταφύγει σε παράλογες συμπεριφορές, οι οποίες δεν βασίζονται απαραίτητα στην ανταπόκριση του αντικειμένου του πόθου του. Άπαξ και ερωτευτεί, ο άλλος γίνεται η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή του, είτε το θέλει είτε όχι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου