Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Αυτά τα ζώδια είναι οι μεγαλύτερες drama queens

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που νιώθουν πάντα αδικημένοι και θέλουν να τραβούν την προσοχή με τα παράπονά τους. Θεωρούν πως τους πνίγει το δίκιο και θα κάνουν τα πάντα για να το αποδείξουν. Και τι εννοούμε με τα «πάντα»; Γκρίνια, κλάματα, νεύρα και… δράμα.

Τους είναι δύσκολο να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους και δύσκολα θα μάθουν από τα παθήματά τους. Αν και ο καθένας και η καθεμία μας θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα «δράμα», αυτοί χρίζονται “drama queens” και πιθανότατα να ανήκουν στα παράκατω ζώδια.

Κριός
Αρκετοί είναι εκείνοι που θα αγνοήσουν τα αρνητικά που συμβαίνουν και θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Οι Κριοί, ωστόσο, άπαξ και βρουν ευκαιρία δεν θα αφήσουν έναν καυγά να πάει χαμένος. Θα κάνουν φασαρία και θα ανεβάσουν την ένταση, επειδή αυτό τους αρέσει να κάνουν. Θέλουν να βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση, να κερδίζει και να αποδεικνύει πως έχει δίκιο. Ποιος ο καλύτερος τρόπος να το κάνει; Μα, φυσικά οι φωνές και τα δράματα.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι θεωρούνται πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, γι’ αυτό και συχνά συγκαταλέγονται στις λίστες των “drama queens” ζωδίων. Η ύπαρξή τους απόλυτα δικαιολογημένη, αφού κάθε τι που γίνεται αφορμή για γκρίνια συνδυάζεται με την υπερβολή και το δράμα. Γκρινιάζουν περισσότερο για θέματα που αφορούν στην υγεία τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν κάτι άλλο να περάσει απαρατήρητο. Η κυκλοθυμία τους, δεν βοηθά στο να περιορίσουν αυτήν τη συμπεριφορά.

Λέων
Μπορεί να γίνουν drama queens μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή των άλλων. Είναι γνωστό πως λατρεύουν να έχουν τα φώτα στραμμένα πάνω τους και είναι διατεθιμένοι να το κάνουν ακόμα κι αν πρέπει να φωνάξουν, να κλάψουν και να γκρινιάξουν. Η περηφάνια τους σε αυτή την περίπτωση μένει για λίγο στην άκρη, αν και το μόνο που θέλουν είναι εκφράζονται έντονα – χωρίς να πληγώνουν τους άλλους ή να γίνονται φορτικοί.

Παρθένος
Αν οι Καρκίνοι θεωρούνται κλαψιάρηδες τότε όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι οι αρχηγοί σε αυτό. Θέλουν τα πράγματα να γίνονται μόνο με τον δικό τους τρόπο, ενώ είναι αρκετά επικριτικοί όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως σχεδίασαν – ειδικά αν είχαν καταστρώσει εξ αρχής άλλο σχέδιο. Παραπονιούνται διαρκώς, είναι ευερέθιστοι και νομίζουν πως μόνο εκείνοι πράττουν σωστά. Στο μυαλό τους η κριτική που ασκούν και η γκρίνια τους δεν είναι δράμα, αλλά συζήτηση.

Σκορπιός
Είναι παράξενο που οι παθιασμένοι Σκορπιοί βρίσκονται στη λίστα, αφού είναι αρκετά εσωστρεφείς, αλλά αυτό το πάθος που τους χαρακτηρίζει γίνεται και η αιτία για τα… δράματά τους. Ειδικά, όταν θυμώνουν γίνονται οι βασιλιάδες αυτής της λίστας. Ώρες ώρες γίνονται τόσο υπερβολικοί που ακόμα και οι κοντινοί τους άνθρωποι κουράζονται και δεν αντέχουν άλλο τη γκρίνια τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member