Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το πας φιρί φιρί να το φας το κεφάλι σου στη δουλειά, γιατί μπλέκεις σε διαμάχες που δεν σε αφορούν. Άσε να περάσει η ένταση. Είναι παροδικό. Μην ταχθείς όμως με καμία πλευρά, γιατί θα χάσεις έναν καλό συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία φαίνεται καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καλή σου εικόνα ενισχύεται. Οπότε μην παρακαλάς κανέναν να παραμείνει στο… καράβι. Όποιος θέλει να ανοίξει για αλλού πανιά, ώρα του καλή. Η δουλειά σου δεν κινδυνεύει γιατί είσαι δημοφιλής. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από τη δουλειά σε φλερτάρει. Μην αφήσεις να γίνουν κουτσομπολιά. Κινήσου διακριτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακολούθησε τη διαίσθησή σου για μια συνεργασία που θα σου προταθεί. Υπολόγισε το κόστος αλλά και το χρόνο που θα πρέπει να σπαταλήσεις για να μη φανείς ανακόλουθος. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ερωτική διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γκρίνια σου δεν υποφέρεται. Κάποιοι θα βρουν ευκαιρία να σου πάρουν μια υπόθεση που εσύ την «καλόβλεπες» εδώ και καιρό στη δουλειά. Πρόλαβέ τους στη… στροφή και ασχολήσου με μια οικονομική πρόταση που έχεις αφήσει στο συρτάρι. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί το ταίρι σου ασφυκτιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά. Προχώρα.

ΛΕΩΝ

Κατέβα από το… καλάμι σου. Δεν τα ξέρεις όλα και οι γύρω σου έχουν κουραστεί να σε βοηθούν και να είσαι αγνώμων. Θα σου γυρίσουν την πλάτη και θα μείνεις μόνος. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή «νύχτα» είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα νέα γνωριμία. Άνοιξέ της, θα σε πάει στον Παράδεισο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ακούς τους συνεργάτες σου. Αν δεν προσέξεις, θα πάθεις σοβαρή οικονομική ζημιά. Μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει δεν είναι αυτό που φαίνεται. Μη βιάζεσαι να πεις «ναι». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, προχώρα αργά και σταθερά σε κάτι που θέλεις εδώ και καιρό. Υπάρχει… πρόσφορο έδαφος.

ΖΥΓΟΣ

Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και ένα συνεργάτη που επανέρχεται δριμύτερος, αλλά έχει και στο πίσω μέρος του μυαλού του να εξασφαλίσει τον εαυτό του. Βάλε τους όρους σου και μην τον αφήσεις να συνδιαλέγεται με δικές σου γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι. Προχώρα αν έχεις κλείσει κάτι παλιό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να εμπιστευθείς παλιούς συνεργάτες και απομάκρυνε αυτούς που είναι μόνο λόγια. Μια οικονομική ευκαιρία έρχεται ξαφνικά. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη, επειδή είσαι καχύποπτος. Εξέτασε γρήγορα τις προϋποθέσεις και αποφάσισε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου απαιτεί την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι επανασύνδεση. Θέλεις ερωτική ανανέωση και όχι πισωγύρισμα. Προχώρα δυναμικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ανταγωνιστές σου καραδοκούν, πρόσεχε. Μια νέα οικονομική πρόταση δεν θα ευοδωθεί, αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί θα έρθει καλύτερη, αρκεί να τη δεις εγκαίρως και να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου αριστερά και δεξιά. Αν είσαι δεσμευμένος, πέρνα καλά. Μη ζηλεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Δες το όμως μόνο σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υλοποιήσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα σου αποφέρει γρήγορα κέρδος. Να σκεφτείς ποιοι από τους συνεργάτες σου είναι έμπιστοι, ώστε να τους πάρεις μαζί σου. Αν και δεν θα είναι εύκολο το εγχείρημα, θα πετύχεις γιατί είσαι εργασιομανής. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Έχετε πολλά κοινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έχει πιάσει η ανυπομονησία σου και θα κάνεις λάθη στη δουλειά ή θα διαλύσεις μια συνεργασία και θα σου κοστίσει! Δεν είναι εύκολες οι επαγγελματικές συνεργασίες. Μη νομίζεις ότι γρήγορα θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις. Μην κάνεις άδικα όνειρα.

ΙΧΘΥEΣ

Ξέρεις ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε βάλε κάτω το κεφάλι και δούλεψε. Καλό είναι το… ροζ συννεφάκι, αλλά έχεις εγκαταλείψει πράγματα στην τύχη τους. Άρχισε να «συμμαζεύεις» τους λογαριασμούς και τα χρέη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου