Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 20 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 20 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς με ευκολία να διαπραγματευτείς αυτά που θέλεις και να πετύχεις τους στόχους σου στο ακέραιο. Θα σου δοθούν ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τους συνεργάτες που θα εμπιστευθείς. Θα έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις ένα νέο πρόσωπο με γοητεία. Θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαναστατικές ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές από τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο που αλλάζουν τα δεδομένα της καριέρας σου. Μη δίνεις βάση στις κακές γλώσσες. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μπλέκεις σε «καμένη» ιστορία αγάπης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα είναι εξαιρετική για να προωθήσεις σημαντικά σχέδιά σου και να συζητήσεις με νέους συνεργάτες. Θα πρέπει, όμως, να μην εκνευριστείς με κάτι που θα σου πουν και μεταφέρεις την έντασή σου στη δουλειά. Θα θελήσεις να περάσεις το βράδυ χαλαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση και θέλεις «παιχνίδια».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να φροντίσεις να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι, καθώς θα απογοητευθείς από μια προδοσία. Προχώρησε με τους δικούς σου όρους και με πρόσωπα εμπιστοσύνης. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τη μουρμούρα, διότι το ταίρι σου έχει κουραστεί και θα… κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό, που δύσκολα θα το βρεις.

ΛΕΩΝ

Θα οργανώσεις ένα ταξίδι για διασκέδαση αλλά και δουλειά. Οι συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να ανοίξουν μοναδικές ευκαιρίες. Δεν θα διστάσεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ξανακοιτάς και ανανεώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ γίνεται γρήγορα σχέση. Προχώρα δυναμικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει ένταση για οικονομικά θέματα στη δουλειά. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Να ελέγξεις τις ανασφάλειες και την καχυποψία σου, αν θέλεις να πάνε όλα καλά. Δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς, ειδικά τώρα που σχεδιάζεις ξανά το μέλλον σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι μαζεμένος.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας που θα σου δώσουν νέες γνωριμίες στον επαγγελματικό σου κύκλο. Να κρατήσεις τις ισορροπίες και μη μιλάς πολύ για τα σχέδιά σου. Υπάρχουν εχθροί. Αν είσαι δεσμευμένος, να κοιτάξεις τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παίξεις σε διπλό ταμπλό, θα χάσεις. Επικεντρώσου σε ένα στόχο. Το έχεις ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούσαν καιρό. Η εμπειρία σου και η διαίσθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Φρόντισε να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και γίνε πιο εσωστρεφής. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να ανανεώσεις τη σχέση σου. Το ταίρι σου ασφυκτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καχυποψία σου μπορεί να καταστρέψει μια συνεργασία. Πρόσεξε στη δουλειά, διότι η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός σου μπορεί να φέρουν προβλήματα. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα σοβαρό λάθος, επειδή δεν θα εμπιστευθείς το σωστό συνεργάτη. Μην κλαις όταν παθαίνεις ζημιές. Εσύ δεν προσέχεις. Μην ξεχνάς τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην οικογένειά σου και θα μπορέσεις να απολαύσεις ωραίες στιγμές μαζί τους αφήνοντας παλιές κόντρες στην άκρη. Θα μεταχειριστείς κατάλληλα το χρόνο σου, ώστε να απολαύσεις τη σπιτική θαλπωρή. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να δώσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ανοίγεσαι σε νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν. Θα εξομαλύνεις κάποιες σχέσεις που έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα στη δουλειά και θα είναι καλύτερη η καθημερινότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, αλλά εσύ θέλεις ελευθερίες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις κάτι καλό. Το βλέπεις σαν παιχνίδι κατάκτησης. Να προσέξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Καταφέρνεις να βρεις τρόπους επικοινωνίας με δύσκολους συνεργάτες και καταστρώνετε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Να το προχωρήσεις γρήγορα. Θα στρέψεις την προσοχή σου στην οικογένειά σου και το σύντροφό σου, που σε χρειάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ανάγκη από τρυφερότητα. Θα τη βρεις σε ένα καινούριο πρόσωπο. Μην πεις ψέματα, γιατί θα φύγει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου