Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, που θα έχουν αντίκτυπο τόσο στα έσοδα όσο και στα έξοδά σου. Πρόσεξε τις σπατάλες, αλλά μην ανησυχείς, γιατί στο τέλος θα καταφέρεις να βρεις μια ισορροπία, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Σιγά σιγά θα ανέβει η διάθεσή σου, ενώ και τα συναισθηματικά σου θα πάνε καλά, σε όποια φάση κι αν είσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολη μέρα, καθώς η συμπεριφορά σου θα είναι αντιδραστική και θα εκνευρίζεσαι εύκολα. Μπορεί να προκύψουν έντονες διαμάχες στο περιβάλλον σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμάς τη θαλπωρή του σπιτιού μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο ασυνήθιστο για τα δικά σου δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα που έμεναν κρυφά και θα σε σοκάρουν. Ακόμη και αν πρόκειται για δικά σου μυστικά, τα οποία κρατούσες επτασφράγιστα, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα «πετάξεις» από πάνω σου. Θα χειριστείς ψύχραιμα προβλήματα που θα προκύψουν. Η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο επικοινωνιακή, οπότε θα τα πας καλά και στα συναισθηματικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να τολμήσεις αλλαγές, ακόμη και αν τις φοβάσαι. Αν δεν το κάνεις, τα γεγονότα από μόνα τους θα σε διαψεύσουν και θα χάσεις ευκαιρίες. Τα αισθήματά σου για κάποιο πρόσωπο δείχνουν να είναι σοβαρά, ενώ μπορεί να προκύψει γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο διαφέρετε αρκετά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ήρεμες στιγμές, αρκεί να μη μουρμουράς.

ΛΕΩΝ

Ανατροπές και εκπλήξεις θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο. Είναι μια καλή μέρα για να ζητήσεις προαγωγή, μετάθεση, ακόμη και να αλλάξεις επάγγελμα, αν η εργασία σου δεν σε ικανοποιεί. Μόνο μην έχεις έπαρση, αλλά φέρσου με ηρεμία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία. Προχωράς γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και δεν είσαι λάτρης της αλλαγής, σήμερα θα είσαι γενικότερα «ανοιχτός» σε εμπειρίες και πρόσωπα που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από εσένα, ιδίως στη δουλειά. Στα συναισθηματικά σου θα έχεις τη διάθεση να οργανώσεις ένα ταξίδι, κυρίως αν ο σύντροφός σου διαμένει στο εξωτερικό. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε μήπως το νέο πρόσωπο είναι δεσμευμένο.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να είσαι και να νιώθεις ελεύθερος, ακόμα και μέσα στη σχέση, αρκεί να δώσεις χώρο και χρόνο στον άλλο και να ζητήσεις κι εσύ κάτι ανάλογο. Το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν αναζητάς κάτι καινούριο συναισθηματικά, θέσε εξαρχής τους όρους σου. Στα οικονομικά σου, θα τα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις φορολογικές ή κληρονομικές εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα προβλέπεται γεμάτη ανατροπές στον αισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να ερωτευτείς σχεδόν αστραπιαία, ωστόσο να είσαι επιφυλακτικός. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω από τη μία στιγμή στην άλλη. Να παραμείνεις ψύχραιμος και να κάνεις διάλογο! Συμφωνίες και συνεργασίες θα πρέπει να αναθεωρηθούν και να επαναξιολογηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσεις κουρασμένος από συμπεριφορές συνεργατών σου ή και φιλικών προσώπων που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Έχεις άγχος και επιχειρείς πολλά ανοίγματα στα επαγγελματικά σου, αλλά η αισιοδοξία σου θα κάνει θαύματα. Θα τακτοποιήσεις παλιές οικονομικές υποχρεώσεις και θα «τρέξεις» μια επαγγελματική πρόταση. Το ταίρι σου σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φρόντισε να αλλάξεις την εγωιστική στάση προς τους γύρω σου. Δεν σε ωφελεί, είτε πρόκειται για συνεργάτες είτε για συγγενείς σου. Κάνε διάλογο και όχι… πόλεμο. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις στην άκρη τους πάντες. Στα ερωτικά ετοιμάσου για κεραυνοβόλους έρωτες ή ανανέωση της σχέσης με το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να τα ανατρέψεις όλα στη ζωή σου. Θα προκύψουν αρκετές εντάσεις, θα έχεις νευρικότητα και απρόβλεπτα ξεσπάσματα, με αποτέλεσμα κάποιες σχέσεις σου να διαταραχθούν. Θα επωμιστείς οικονομικά βάρη που σχετίζονται με το σπίτι σου, στα οποία θα αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Αν είσαι μόνος, φλερτάρεις και παίρνεις χαρά. Δεν θέλεις όμως σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα ιδιαίτερα σε επαγγελματικές δοσοληψίες και συναλλαγές. Δρόμοι που θεωρούσες ανοιχτούς θα είναι μπλοκαρισμένοι και το αντίστροφο, κι αυτό θα σε εκνευρίσει. Να προσέχεις πώς οδηγείς και γενικότερα τα ατυχήματα. Ενδέχεται να κλείσεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Μη ζηλεύεις το ταίρι σου, κι αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστεύεσαι εύκολα. Πρόσεχε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου