Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 11 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός
Η αλλαγή μπορεί να αποτελέσει κίνητρο. Η σημερινή σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε ουσιαστικές προσαρμογές, ιδιαίτερα στο σπίτι σας.

Αν έχετε ένα επείγον έργο που πρέπει να αντιμετωπίσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά μην επιτρέψετε να σας εμποδίσουν από το να κάνετε τα πράγματα.

Ταύρος
Μην στέκεστε στα θέματα που σας προκάλεσαν θλίψη. Ό,τι έγινε, έγινε. Ίσως χρειαστεί να αφήσετε το παρελθόν και να κάνετε μια νέα αρχή. Ξεκινήστε ανακαλύπτοντας πράγματα που σας ευχαριστούν να κάνετε στην τοπική σας κοινότητα.

Επισκεφθείτε ένα μουσείο, πηγαίνετε σε ένα πάρκο ή δοκιμάστε κάτι νέο που σας επιτρέπει να διευρύνετε τις εμπειρίες σας.

Δίδυμοι
Οι φιλίες έρχονται και φεύγουν, αλλά ο χρόνος που επενδύετε σε αυτές διαρκεί για πάντα. Να είστε συντηρητικοί με το χρόνο που ξοδεύετε για να μην μετανιώνετε αργότερα.

Να θυμάστε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και κάποιες σχέσεις, ιδιαίτερα οι φιλικές σχέσεις, υπάρχουν για να αναπτυχθείτε και οι δύο. Αν μια πρόσφατη φιλία έχει τελειώσει, προχωρήστε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Αυτό που θέλετε μπορεί να ταιριάζει ή να μην ταιριάζει με αυτό που αντιλαμβάνονται οι ανώτεροι σας στην δουλειά ότι είστε ικανοί να κάνετε. Αυτή η μέρα θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή για να συζητήσετε τα πράγματα με το αφεντικό ή έναν υπεύθυνο στην εργασία σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες, να κάνετε ερωτήσεις και να διαπραγματευτείτε τους όρους της δουλειάς σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να διαπραγματευτείτε τις ώρες εργασίας, την αμοιβή ή τις ευθύνες σας τις επόμενες ημέρες απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Λέων
Δεν χρειάζεται να δίνετε εξηγήσεις για τον εαυτό σας. Σήμερα, αντισταθείτε στον πειρασμό να εξηγήσετε υπερβολικά κάτι που σκέφτεστε ή αισθάνεστε. Απλά να είστε ο εαυτός σας.

Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να γνωρίσουν εσάς και όλα τα χαρακτηριστικά σας. Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στην προσέγγιση άλλων ανθρώπων ίσως λόγω της δυναμικής προσωπικότητας σας. Ωστόσο, μπορείτε να αναπτυχθείτε και να σέβεστε ο ένας τον άλλον, ακόμη και αν έχετε διαφορές.

Παρθένος
Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τίποτα με κάποιον που δεν αισθάνεστε άνετα να του ανοιχτείτε. Σήμερα, αποφύγετε να υποκύψετε στην πίεση των συνομηλίκων σας.

Όταν αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε κάτι με τον δικό σας τρόπο, τιμήστε την διαίσθηση σας. Πείτε «όχι» όταν νιώθετε ότι έχετε ξεμείνει από προσωπικές επιλογές. Προσπαθήστε να καταλάβετε και να φτάσετε στην ουσία αυτού που σας ζητείται να κάνετε, αν δεν θέλετε να συμμετάσχετε.

Ζυγός
Είστε έτοιμοι να κάνετε μια δήλωση. Μπορεί να βρεθείτε σε μια ευνοϊκή κατάσταση στη δουλειά σας. Ίσως έχετε έναν συνήγορο που θα μιλήσει εκ μέρους σας για μια αύξηση, μια προαγωγή ή ένα νέο ρόλο που θα θέλατε να αναλάβετε στο χώρο εργασίας.

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για σημαντικές συζητήσεις, ειδικά αν απαιτούν διαπραγματεύσεις.

Σκορπιός
Μπορείτε να δείτε τα πράγματα όπως είναι και να προσπαθήσετε να στοχεύσετε στο πιο ευνοϊκό αποτέλεσμα για εσάς. Κατά τη διάρκεια του τετραγώνου του Άρη με τη Σελήνη, η ευεξία σας τίθεται υπό αξιολόγηση και είναι καιρός να την θέσετε ως προτεραιότητα.

Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τη γυμναστική σας και να πηγαίνετε ξανά στο γυμναστήριο. Τρώτε ολικής αλέσεως τροφές με στόχο την σωστή διατροφή. Ζητήστε από έναν φίλο να σας ακολουθήσει στο ταξίδι αυτό για να δώσετε ο ένας στον άλλον υποστήριξη.

Τοξότης
Έχετε θετικές εμπειρίες. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην στοχεύετε σε ευχάριστες εμπειρίες που αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό σας. Κάντε ένα σχέδιο για να κάνετε ένα πράγμα που σας αρέσει κάθε μέρα.

Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, όπως μία μικρή χειρονομία που θα δείχνει την αγάπη σας προς τον εαυτό σας. Για παράδειγμα μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή να οργανώσετε τον προσωπικό σας χώρο έτσι ώστε να σας φαίνεται φρέσκος και φιλόξενος.

Αιγόκερως
Είναι εντάξει να διαφωνούμε για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, η σύγκρουση μπορεί να φέρει τις πιο δημιουργικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ένταση αυτής της ημέρας για να συζητήσετε έναν νέο τρόπο να κάνετε κάτι που συνηθίζετε να κάνετε.

Τα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να σκεφτούν κάτι ιδιοφυές και να μειώσουν τον χρόνο για να κάνετε τις δουλειές ή να μειώσουν το οικονομικό άγχος αυτόν τον μήνα.

Υδροχόος
Φωτίστε τον κόσμο σας. Υιοθετήστε ένα νέο μάντρα. Αξιοποιήστε τη δύναμη των λέξεων για να δημιουργήσετε κόσμους και να τους καταστρέψετε.

Προσέξτε ιδιαίτερα ποιες λέξεις θέλετε να λέτε στον εαυτό σας κάθε μέρα. Να θυμάστε ότι τα λόγια σας παρέχουν τη δύναμη για να αναδείξουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή σας.

Ιχθύες
Να είστε σκόπιμοι. Κάθε μέρα σας δίνει μια νέα ευκαιρία για ελπίδα, ευτυχία και χαρά. Διαλέξτε μια δραστηριότητα που ανυπομονείτε για να την κάνετε. Θέλετε να επιστρέψετε στο χορό ή να δοκιμάσετε τα ακροβατικά;

Ανυπομονείτε να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στο σπίτι, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε; Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα φτιάξετε ένα σχέδιο και στη συνέχεια θα το τηρήσετε για να ξεκινήσετε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου