Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Προβλέπεται να έχεις μεγάλη κινητικότητα, θα είσαι άμεσος/η και αποτελεσματικός/ή. Ό,τι προκύψει στη δουλειά -ίσως μια διαφωνία- θα το αντιμετωπίσεις δυναμικά. Θα κάνεις συναλλαγές που είχες αφήσει εδώ και καιρό και μάλιστα δεν αποκλείεται να κλείσεις μια συμφωνία. Γενικότερα, θα έχεις καλή διάθεση είτε είσαι δεσμευμένος είτε ψάχνεις ταίρι.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου θέματα. Ίσως κλείσεις κάποιες συμφωνίες, ενώ και οι παρασκηνιακές υποθέσεις σε «πάνε» και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ωφεληθείς οικονομικά με πιο «υπόγειους» τρόπους, παρόλο που δεν το συνηθίζεις. Η μέρα θα κυλήσει σε γενικές γραμμές ομαλά, χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και σημαντικό να σε ταράξει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητά σου και θέλεις να προβάλεις τον εαυτό σου. Θα ασχοληθείς με τον καλλωπισμό σου, ειδικά αν στα σχέδιά σου είναι μια έξοδος για σήμερα το βράδυ. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα επιδιώξεις να περάσεις πολύ χρόνο με ανθρώπους που ταιριάζεις πνευματικά. Επαγγελματικά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε τα προβλήματα της προσωπικής ζωής σου να τα κρατάς έξω από τον εργασιακό σου χώρο και να μην κάνεις λάθη. Θα θελήσεις να μείνεις μόνος/η και να ηρεμήσεις. Όμως αυτό δεν θα σε εμποδίσει να σκεφτείς να χαράξεις μια νέα πολιτική στη δουλειά σου και την προσωπική ζωή σου – και να αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά.

 

ΛΕΩΝ

Θέλεις να κάνεις άνοιγμα στη δουλειά σου και το καταφέρνεις. Θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό και θα μπορέσεις να προβάλεις τα σχέδιά σου. Θα έχεις τάση να κάνεις πολλά και διαφορετικά πράγματα, ενώ οτιδήποτε σχετίζεται με καθημερινές ή πρακτικές υποχρεώσεις θα προσπαθήσεις να το αποφύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας με ανθρώπους του εξωτερικού. Σήμερα περισσότερο από ποτέ θα σου γεννηθεί η επιθυμία να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου. Θα οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό με τον/ην αγαπημένο/η σου προκειμένου να ανανεωθείτε μέσα από νέες εμπειρίες ή θα φλερτάρεις και θα βρεις ταίρι.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα είσαι πιο ψύχραιμος και θα φιλοσοφήσεις διάφορα πράγματα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή σου. Θα κλείσεις μια νέα συνεργασία, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα πάρει την πρωτοβουλία ο/η σύντροφός σου να οργανώσει κάτι διαφορετικό για να αλλάξετε παραστάσεις. Θα έχεις καλή διάθεση και οτιδήποτε συμβεί θα το αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνεις για λίγο πίσω την εσωστρέφειά σου και θα θελήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε κρατούν πίσω. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτή την περίοδο ενδέχεται να προκύψουν μια νέα ερωτική γνωριμία και ένας δεσμός. Νέες συμφωνίες και συνεργασίες θα έχεις στον επαγγελματικό τομέα, κάποιοι κύκλοι κλείνουν και νέοι ανοίγουν, αλλά αυτό θα σου βγει σε καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να αποδείξεις στον κοινωνικό σου περίγυρο ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά και θα το κάνεις με επιτυχία. Οτιδήποτε παρουσιαστεί θα το διαχειριστείς ψύχραιμα. Αν δεις κάτι που σου αρέσει θα είσαι διεκδικητικός/ή και τολμηρός/ή προκειμένου να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου. Με το ταίρι σου θα είσαι πολύ ερωτικός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις τη διάθεση να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του εργασιακού χώρου σου. Θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πληρωμές λογαριασμών. Έτσι θα σου φύγει αρκετό άγχος. Το ταίρι σου σε στηρίζει αλλά δεν του δίνεις μεγάλη σημασία και έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, σε κοινωνική εκδήλωση σε κεντρίζει νέο πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή, ειδικά αν πρόκειται να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα ρομαντικό ραντεβού. Αυξημένη θα είναι η ερωτική επιθυμία σου, θα βγάλεις πάθος και αν είσαι δεσμευμένος. Αφήνεις για λίγο στον… αυτόματο πιλότο τα επαγγελματικά σου, που πάνε καλά, και χαίρεσαι τη ζωή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι από εκείνες τις ημέρες που για να εμπιστευτείς κάποιον/α πρέπει να είναι άτομο που το ξέρεις πολλά χρόνια. Θα παρουσιαστούν δυσκολίες στη δουλειά. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις χρήματα για υποχρεώσεις της δουλειάς ή ακόμη και ζημιές του σπιτιού, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια θέματα ακινήτων, αλλά θα τα χειριστείς ψύχραιμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου