Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 8 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με την κορύφωση σήμερα της Νέας Σελήνης στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα πάρεις βοήθεια να πετύχεις τους στόχους σου. Όμως, μη θεωρήσεις ότι θα υπάρχει ηρεμία και σταθερότητα, αφού οι πολλαπλές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Δία σού κάνουν σκοτσέζικο ντους στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού σήμερα έχοντας τη Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι λογικό να πάρεις τις παρέες σου στα σοβαρά και να υπάρξει αλληλοϋποστήριξη. Θα δραστηριοποιηθείς και θα κερδίσεις. Ο αισθηματικός σου κόσμος «γεμίζει» με νέα ξεκινήματα και αισιοδοξία. Βάζεις μπροστά την επισημοποίηση της σχέσης σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνεις καινούρια, μα παρασκηνιακά ξεκινήματα στη δουλειά σου χάρη στην υπέροχη Νέα Σελήνη που κορυφώνεται. Η σύνοδός της με τον Δία και τον Ουρανό υποδηλώνουν την ανάγκη σου για απελευθέρωση από οτιδήποτε σε πνίγει. Αν είσαι δεσμευμένος θα αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια στα αισθηματικά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος προσγειώνεσαι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πολλαπλές σύνοδοι της Νέας Σελήνης προσφέρουν ευχάριστες ανατροπές μέσα από παρέες απ’ όπου αναζωογονείσαι. Θα συναντήσεις ανθρώπους ικανούς και πρόθυμους να σε υποστηρίξουν ώστε να τα καταφέρεις στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι τρυφερός κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεσαι κοντά στον στόχο σου.

 

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη φροντίζεις όσο μπορείς την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου. Το φαινόμενο σχηματίζει συνόδους με τον Ουρανό και τον Δία, χαρίζοντάς σου ευχάριστες ανατροπές και μία καινοτόμα σκέψη που σε βοηθά να επιλύσεις εμπόδια. Τα αισθηματικά σου, αν και με αυξημένη λίμπιντο, δεν είναι ο τομέας που στρέφεις την προσοχή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη κορυφώνεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ταύρου, χαρίζοντάς σου τη δυνατότητα μίας ανέλπιστης επέκτασης σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα. Ό,τι θέλεις τόλμα να το κάνεις τώρα, που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα υπάρξουν ευκαιρίες. Θα έρθει γνωριμία ή θα προσπαθήσεις να αναθερμάνεις το πάθος στη σχέση σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σε φέρει αντιμέτωπο με εσωτερικές φοβίες που πρέπει πια να τις ξεπεράσεις. Με το να «κουκουλώνεις» τα πράγματα δεν βγαίνει τίποτα! Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις οφειλές. Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν εξελίξεις όσο δουλεύεις με τον εαυτό σου, τόσο αν είσαι δεσμευμένος όσο και αν είσαι αδέσμευτος. Ξέρεις τι θέλεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια ξαφνικά γυρίσματα της τύχης έρχονται για καλό, διότι η Νέα Σελήνη κορυφώνεται απέναντί σου. Έτσι, απελευθερώνεσαι, γίνεσαι πιο κοινωνικός και οι συνάδελφοι σου στη δουλειά σε βοηθούν σε δύσκολους στόχους. Είναι φοβερή μέρα για τα αισθηματικά σου, γιατί οι περισσότερες όψεις σε βοηθούν να απελευθερωθείς από κάτι δυσάρεστο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην καθημερινότητά σου. Ανανεώνεις τους συνεργάτες σου και κάνεις καινούρια πράγματα στη δουλειά σου. Μην κινηθείς μόνο με την υπεραισιοδοξία σου. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να δώσεις προσοχή στις σχέσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής. Αν είσαι δεσμευμένος ηρεμείς. Αν είσαι ελεύθερος ερωτεύεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σού φέρνει μια περίοδο ανανέωσης, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Να πάρεις πρωτοβουλίες και να ενισχύσεις τις δημιουργικές σου ικανότητες εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερή σου ανάπτυξη. Τα αισθηματικά σου ευνοούνται είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Αρκεί να μη ριχτείς μόνο στη δουλειά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εστιάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ανανέωσης και όμορφων ανατροπών στον προσωπικό σου χώρο. Στη δουλειά οι -προσεκτικές κινήσεις σου θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα θα υπάρξει βελτίωση στα αισθηματικά σου, αν όμως εκμεταλλευτείς την αρμονία της Νέας Σελήνης.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα εφαρμόσεις νέες ιδέες στον επαγγελματικό σου χώρο. Η δυναμική της Νέας Σελήνης σε κινητοποιεί να σκεφτείς λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Θα τα καταφέρεις αν είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Ανοίξου και μοιράσου τον έρωτα. Καλό είναι να ακούσεις την άλλη πλευρά. Μόνο μην ανέβεις πάλι στα σύννεφα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου