Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για τηνΤρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα προσπαθήσεις να τα βάλεις όλα σε τάξη και να νιώσεις ασφαλής μέσα από υλικές απολαβές και κτήσεις. Θα τα καταφέρεις. Έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά και θα εκφράσεις την αγάπη και τη ζεστασιά σου στους άλλους και κυρίως στους δικούς σου ανθρώπους και στο ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ταίρι, κάτι έρχεται γρήγορα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χαλάσεις λίγο τη βολή σου προκειμένου να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν τη δουλειά σου και φιλικά πρόσωπα, ωστόσο η γενική διάθεσή σου θα είναι η καλοπέρασή σου. Θα είσαι αγαπησιάρης, έντονα κτητικός απέναντι στο ταίρι σου, ενδεχομένως και απαιτητικός. Προσοχή στην υπερκατανάλωση φαγητού και γλυκών. Αν είσαι αδέσμευτος, να μην είσαι κτητικός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα απομονωθείς προκειμένου να διεκπεραιώσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες, ενώ δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσεις ως πρόφαση για να μείνεις μόνος. Πάντως είναι πολύ πιθανό να θέλεις χρόνο για να κάνεις τις κουτσουκέλες σου. Πολλά μυστικά έχεις τον τελευταίο καιρό και αν έχεις μπλεχτεί σε διπλή σχέση θα κινδυνέψεις να αποκαλυφθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά πάνε καλύτερα, οπότε θα επικεντρωθείς περισσότερο στις φιλικές σχέσεις ή στο ταίρι σου. Νιώθεις την ανάγκη να περάσεις χαλαρές στιγμές, καθώς είσαι πολύ πιεσμένος από τη δουλειά. Θέλεις να τα απολαύσεις όλα στο έπακρον. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία ή κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις θα το δεις ερωτικά.

 

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σου για προβολή ξεπερνά κάθε όριο και είσαι αποφασισμένος να παραγκωνίσεις παλιούς συνεργάτες. Πρόσεξε, διότι θα σου γυρίσουν την πλάτη και εσύ θα χάσεις. Θα είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου, καθώς θέλεις περισσότερο κέρδος και νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, μην υποτιμάς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, βρίσκεις το ταίρι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα θελήσεις να βγεις από την καθημερινή ρουτίνα. Στη δουλειά τα πας καλά, οπότε την αφήνεις λίγο στον αυτόματο πιλότο. Αν διατηρείς σχέση από απόσταση, είναι πιθανό να βρεθείς με τον/την αγαπημένο/η σου. Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις γενικότερα και ειδικότερα με συγγενείς και ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζεις. Αν είσαι μόνος, να διαλέξεις κάτι πνευματώδες.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε απασχολούν οικονομικά προβλήματα και χαλάει η διάθεσή σου. Όμως η εφευρετικότητά σου θα σου επιτρέψει να βρεις λύσεις για πολλά από αυτά και να ηρεμήσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς ψυχή και σώμα με τον/τη σύντροφό σου και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, τα οποία είναι έντονα. Οι ερωτικές σχέσεις σου βελτιώνονται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καλά οι άλλοι; Τότε είσαι και εσύ. Κατάσταση που καταντάει κουραστική και για εσένα, αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου. Είναι πολύ καλή μέρα για τα αισθηματικά σου. Μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου και θα έχεις τρυφερότητα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ενδέχεται να προκύψει νέα ερωτική γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύεις μια αρκετά δραστήρια περί- οδο. Θα έχεις περισσότερη όρεξη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Επίσης, θα βοηθήσεις αρκετά τους γονείς σου σε πρακτικά θέματα. Ωστόσο μπορεί να νιώσεις ελαφρώς εξαντλημένος. Θα προκύψει νέα ερωτική γνωριμία από τον επαγγελματικό χώρο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διανύεις μια ευχάριστη περίοδο, παρότι τις δύο τελευταίες ημέρες τρωγόσουν με τα ρούχα σου. Σήμερα επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και σε οτιδήποτε σου φέρνει χαρά. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλύτερα, όπως και τα αισθηματικά σου. Επισημοποιείς τη σχέση σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος εκφράζεις την αγάπη και τον ρομαντισμό σου. Είναι πιθανό ένα ταξιδάκι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις κλειστεί στον εαυτό σου, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες ημέρες που ήσουν αρκετά επικοινωνιακός. Σε ό,τι αφορά την οικογένειά σου, το παίρνεις πολύ σοβαρά. Θα αναμοχλεύεις το παρελθόν. Αν χρειαστεί να βγεις έξω, θα νιώθεις κάπως αμήχανα και θα είσαι αρκετά εσωστρεφής με το ταίρι σου, ενώ δεν θέλεις τώρα νέα ερωτική σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις μετακινήσεις, συναντήσεις και ευχάριστα μηνύματα. Θα αποφασίσεις να κατέβεις από το συννεφάκι σου και θα είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, τόσο με τους συνεργάτες σου όσο και με τους συγγενείς σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα προκύψει νέα ερωτική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος, θα πάρεις το ταίρι σου και θα φύγετε για μια εκδρομή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου