Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Προκύπτουν έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Όμως, θα βρεις τον τρόπο να τα καλύψεις. Να προσέξεις μόνο γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε οικονομικές ατασθαλίες, προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποιους στόχους. Έχεις ανάγκη να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία. Γι’ αυτό και θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου και καθόλου όρεξη για φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις δυσκολία να είσαι συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Ίσως δείξεις επιπολαιότητα με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη, αλλά πάντα ξέρεις πώς να γυρίσεις την τελευταία στιγμή το «πηδάλιο». Εξάλλου, έχεις δικαίωμα στη χαρά και την ξεκούραση. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πρόσεχε τις υπερβολές και προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων και μπορεί να βγουν στη φόρα κρυμμένα μυστικά από επιπολαιότητα. Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος για κάποια επαγγελματικά σου σχέδια και θα τα ξεκινήσεις, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τάση για κρυφές συναντήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κινδυνεύεις να χωρίσεις. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως κάνεις λάθος επιλογή από υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθεις πως βάλλεσαι σε συναισθηματικό επίπεδο, ωστόσο το καλό είναι πως εκεί που θα πέφτει η ψυχολογία σου, όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα. Δεν είναι καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να εξαπατηθείς από ένα συνεργάτη. Στα αισθηματικά επικρατεί αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να αλλάξεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, οπότε θα αντιδράσεις έντονα και μπορεί να καβγαδίσεις στη δουλειά ακόμη και για ασήμαντους λόγους. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός. Το ταίρι σου σε στηρίζει, οπότε σταμάτα να είσαι υπερόπτης. Αν είσαι ελεύθερος, κατέβασε τον πήχη των απαιτήσεών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι χαλαρός και ονειρεύεσαι ταξίδια και το αρνάκι του Πάσχα στην εξοχή, μην μπορώντας να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Ευτυχώς, έχεις τακτοποιήσει πολλά θέματα. Θα έχεις διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και μπορεί να το ρίξεις στα μηνύματα, προκειμένου να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι μόνος, φλερτάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν και Μεγάλη Εβδομάδα, ξεχνάς έθιμα και παραδόσεις και έχεις έντονη ερωτική και σεξουαλική διάθεση. Σε ελκύουν όμως άνθρωποι που είναι «απαγορευμένοι» για εσένα. Φρόντισε να ελέγξεις την επιπόλαια συμπεριφορά σου, κυρίως αν είσαι δεσμευμένος, γιατί θα είναι διπλό το αμάρτημα. Δεν είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σου. Δείξε προσοχή στις οφειλές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προκύψουν προβλήματα με συνεργάτες σου. Θα τα βάλεις με όλους και όλα και «όποιον πάρει ο χάρος». Το ταίρι σου θα έχει διάθεση για ελευθερίες, που εσύ θα δυσκολεύεσαι να τις δώσεις, και μπορεί να έρθετε σε κόντρα. Ευτυχώς, δεν θα διαρκέσει για πολύ. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να μείνεις μόνος να σκεφτείς το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανατροπές, ίσως και ακυρώσεις στο πρόγραμμά σου, μπορεί να σε εκνευρίσουν και γενικά θα έχεις νεύρα. Ωστόσο, δεν χαλάς εύκολα τη ζαχαρένια σου. Εξάλλου, στη δουλειά έχεις κάνει αρκετά πράγματα, οπότε θέλεις να ξεκουραστείς λίγο. Έτσι θα γίνεις περισσότερο συναισθηματικός και ευαίσθητος με την οικογένειά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να αποφύγεις ρίσκα και σπατάλες, ενώ ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλλοπρόσαλλη διάθεση συνεργατών ή συγγενών σου. Δεν είναι τώρα μέρες για να έρθεις σε ρήξη, οπότε ηρέμησε και μη μεγαλοποιείς τα πράγματα. Έχεις διάθεση για συζητήσεις, ωστόσο δεν θα έχεις αντικειμενική κρίση και μπορεί να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα να προτιμήσεις τη σιωπή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις την τάση να κάνεις ό,τι σου γουστάρει, χωρίς να υπολογίζεις τις ανάγκες των άλλων. Οι συνεργάτες σου έχουν πρόβλημα και πρέπει να προσέξεις γιατί κάποιος θα σου… κουνήσει το μαντίλι. Η συμπεριφορά σου θα επηρεάσει τη σχέση σου, εκτός και αν έχει παρόμοιες διαθέσεις και το ταίρι σου, οπότε θα δυσκολέψουν τα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν κάποιος προσπαθήσει να σε πιέσει να εξωτερικευτείς, θα βγουν τα… άπλυτα στη φόρα και δεν θα ωφελήσουν κανέναν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν, απόφυγε τις συναναστροφές και προσπάθησε να μείνεις ήρεμος. Αφοσιώσου στη δουλειά και σε υποχρεώσεις. Θα έχεις εγωιστικές τάσεις και την επιθυμία να ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου. Ίσως κάνεις και ένα ταξίδι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου