Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις με άλλα μάτια. Επίσης, νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και οτιδήποτε σε στενοχωρεί. Πλέον, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου αρχίζεις και καταλαβαίνεις τους άλλους γιατί τον τελευταίο καιρό το άγχος που σε είχε καταβάλει σε εμπόδιζε να δεις καθαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνεις πετυχημένες οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ κάποιες εμμονές σου δεν θα τις αφήσεις να φανούν. Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου για τα κοινά οικονομικά σας. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους κύρους και εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νομική υπόθεση θα πάει καλά, ενώ γενικότερα θα είναι ευχάριστο το κλίμα και στον αισθηματικό τομέα, αφού θα νιώθεις έντονο δέσιμο με το ταίρι σου. Το ίδιο θα συμβεί και στα επαγγελματικά σου, καθώς θα διευθετήσεις μια διαμάχη που σε ταλαιπωρούσε. Έτσι, ξεκαθαρίζεις το τοπίο με συνεργάτες σου, κι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ημέρα ζήτησης και προσφοράς και θα είσαι το κατάλληλο άτομο για μια συγκεκριμένη δουλειά που θα σου προταθεί. Οι σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες θα είναι αρκετά καλές. Στα αισθηματικά δεν θα έχεις ιδιαίτερα ερωτική διάθεση, άλλωστε με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να τρέχουν και την κούραση οι σχέσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

ΛΕΩΝ

Θα γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια οτιδήποτε χαλάει τη διάθεσή σου και «τρενάρει» τις επιθυμίες σου, που θα αρχίσεις να τις υλοποιείς. Θα προκύψει μια νέα συνεργασία με κάποιο πρόσωπο που σου εμπνέει οικειότητα. Θα διαπιστώσεις ότι σας ενώνουν περισσότερα από μια απλή επαγγελματική σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, ερωτεύεσαι με πάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, πνέει αέρας ανανέωσης στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις την τάση να μείνεις στο σπίτι και να αποφύγεις τις εξόδους. Θα είσαι έντονα ευαισθητοποιημένος γύρω από τις ανάγκες των πολύ δικών σου ανθρώπων και θα τους βοηθήσεις με πρακτικά ζητήματα. Μη γυρίζεις στο παρελθόν, ενώ είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση για ρομαντισμό και φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και θα φιλοσοφείς τις καταστάσεις. Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, καθώς θα έχεις αυξημένη διπλωματία και θα κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις. Τον ελεύθερο χρόνο σου θα θελήσεις να τον περάσεις με συγγενείς ή να πας ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις, φλερτάρεις και σύντομα θα βρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεσαι πιο εξωστρεφής και θα κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία. Θα προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής, με αυτοπεποίθηση. Ακόμα, είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια ερωτική σχέση. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο, θα έχεις διάθεση για καλοπέραση, φιγούρα και επίδειξη, απλώς και μόνο για να γίνεται παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια χαρά μπορείς να εκφράσεις τις ανάγκες σου, αλλά οι σχέσεις σου γενικότερα, ειδικότερα οι αισθηματικές, ενδέχεται να περάσουν κρίση. Στα μάτια των άλλων θα φαίνεσαι «εαυτούλης» και αδιάφορος. Σε αυτό φταίει η χαλαρή διάθεσή σου. Δώσε σημασία στους γύρω σου. Το ταίρι σου έχει παράπονα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, «πετάς» σαν μελισσούλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενέργειά σου θα είναι πεσμένη, οπότε φρόντισε να μην ασχοληθείς με κοπιαστικές εργασίες και λεπτομέρειες στις οποίες δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς, γιατί θα εκνευρίσεις τους συνεργάτες σου και μπορεί να κάνεις και λάθη. Θα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και μπορεί να υπάρξουν μεταπτώσεις. Δεν έχεις όρεξη για φλερτ και θέλεις να απομονωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις καλή διάθεση και την τάση να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ίσως οργανώσεις και ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την παρέα σου. Πρόσεξε όμως πού θα αποκαλύψεις μυστικά σου. Δεν είναι όλοι αυτό που φαίνονται. Μπορεί να βλάψει τη σχέση σου ή να σε διαβάλει σε ένα πρόσωπο που σε βλέπει ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στην καριέρα σου. Θα έχεις ροπή στις επιχειρηματικές συναλλαγές και θα είσαι αρκετά καλός στις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μην απογοητευτείς αν υπάρξουν καθυστερήσεις σε κάποιες συμφωνίες και μην επιμείνεις αν δεις ότι παρουσιάζονται εμπόδια. Θέματα οικογενειακά και αισθηματικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φρόντισε να διασκεδάσεις και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου