Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθείς σε σύγχυση, καθώς θα πληγεί ο συναισθηματικός σου τομέας. Οικονομικά, έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού και αντιδράς σχεδόν προκλητικά, αντί να καθίσεις να βρεις λύσεις. Η επιπολαιότητα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν, το ίδιο και ο εφησυχασμός και η μοιρολατρία. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λένε αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα. Ακολούθησέ το.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις αδικαιολόγητα ξεσπάσματα και αυτό δυσχεραίνει τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να έχεις κουραστεί γιατί έχεις παλέψει πολύ, αλλά θα πρέπει να ηρεμήσεις. Το βράδυ θα έχεις καλύτερη διάθεση, οπότε μια διαφωνία με το ταίρι σου θα λυθεί. Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Προχώρησέ το και γρήγορα. Αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανατροπές στο πρόγραμμά σου θα σε αναστατώσουν, ειδικά από τη στιγμή που κάποια μυστικά θα βγουν στη φόρα. Είναι προτιμότερο να τα φανερώσεις ο ίδιος, για να απελευθερωθείς από άγχη και διλήμματα. Δεν αποκλείεται μυστικά να έχει και το ταίρι σου και να αποκαλυφθούν. Οτιδήποτε παρουσιαστεί, θα το αντιμετωπίσεις με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις χαρούμενη διάθεση και την τάση να εκφράσεις ό,τι νιώθεις, δίχως να σε πολυνοιάζει η γνώμη των άλλων. Ωστόσο, είναι πιθανό να διαφωνήσεις με κάποιους και μάλιστα έντονα. Το βράδυ θα έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση και μπορεί να φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων στο διαδίκτυο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα επιλέξεις να σπάσεις τη ρουτίνα κάνοντας κάτι διαφορετικό.

ΛΕΩΝ

Το κλίμα στο χώρο εργασίας εξακολουθεί να είναι τεταμένο, κάτι που σε κάνει να μην έχεις όρεξη να πας για δουλειά. Χώρια που μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις, αν δεν αντέξεις άλλο τη συμπεριφορά συνεργατών και εργοδότη. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος και μπορεί να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Ηρέμησε και σκέψου τα καλά που έχεις κατακτήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις ριζοσπαστικές απόψεις, οπότε πρόσεξε να μη σοκάρεις τους συνεργάτες σου. Επειδή δεν θα είσαι αντικειμενικός, φρόντισε να μη δίνεις υποσχέσεις που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις. Το βράδυ θα σου δοθεί η ευκαιρία να μοιραστείς συναισθήματα με το ταίρι σου, ενώ το πιθανότερο είναι να βγείτε μια βόλτα. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Όσο και αν προσπαθείς να σταθεροποιήσεις έσοδα και έξοδα, αυτά βρίσκουν τρόπο να σε ταλαιπωρούν. Έτσι, και σήμερα όλο και κάτι θα προκύψει ξαφνικά και θα σε βγάλει εκτός εαυτού, ενώ δεν αποκλείεται να μην το… έχεις με τη σωστή διαχείριση. Το βράδυ, πάντως, θα έχεις καλύτερη διάθεση και θα ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προκύψουν ξεσπάσματα εξαιτίας της άκαμπτης στάσης σου, που προκαλεί αντιδράσεις τόσο στο ταίρι σου όσο και σε συνεργάτες σου. Ωστόσο, το βράδυ θα βελτιωθούν τα πράγματα, ειδικά με το σύντροφό σου. Θα έχεις ερωτική διάθεση και όρεξη για αγκαλίτσες, φιλάκια και ό,τι άλλο προκύψει. Αν είσαι μόνος, θα φλερτάρεις αδιακρίτως, αλλά μόνο για «παιχνίδι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ανατροπές θα σε… τσιτώσουν ακόμη περισσότερο. Δύσκολα θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς, γι’ αυτό απόφυγε δύσκολες εργασίες. Το βράδυ θα νιώσεις τη θαλπωρή της οικογένειας. Θα είσαι περισσότερο δραστήριος, θα νοσταλγήσεις παλιές καλές στιγμές και θα αισθανθείς πιο ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιοι συνεργάτες σου θα κάνουν «επανάσταση» και θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα στη δουλειά. Μείνε ψύχραιμος. Από την άλλη, δεν αποκλείεται το ταίρι σου να νευριάσει μαζί σου, επειδή νιώθεις την ανάγκη να είσαι περισσότερη ώρα με την παρέα σου. Το βράδυ θα έχεις αυξημένη διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές και συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Δείξε ευελιξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να αποδεσμευτείς από οικογενειακά βάρη και ευθύνες, γι’ αυτό και συχνά ξεσπάς τα νεύρα σου σε λάθος πρόσωπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε αντιδραστικές συμπεριφορές. Το βράδυ θα είναι καλύτερη η ψυχολογία σου και θα ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια κοινωνική υποχρέωση, όπου θα προκύψει γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Κάποιες από αυτές θα σε αποσυντονίσουν εντελώς, γι’ αυτό πρόσεχε. Στις συζητήσεις σου να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έχεις την τάση να αντιδράς σε ό,τι ακούς, μιας και θα δίνεις υποσχέσεις που δεν ξέρεις αν θα τις τηρήσεις. Το βράδυ θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Μην απογοητεύεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου