Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή Ροζ Πανσέληνος, που επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), σε χτυπάει κατακούτελα. Κρυμμένες επιθυμίες σου και αλήθειες που έρχονται στην επιφάνεια σε ταράζουν. Θα αναθεωρήσεις επαγγελματικές στρατηγικές σου και θα καταλάβεις πως μόνο με συλλογική δουλειά θα πετύχεις. Στα αισθηματικά σου προβλέπονται αναταραχές, κι αν ψάχνεις ταίρι, θα είναι δύσκολο.

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσαρμοστείς στις αλλαγές και να δώσεις άφεση αμαρτιών σε συνεργάτες και φίλους που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Κατάφερες πολλά, οπότε ακολούθησε μια ευέλικτη πολιτική και απομακρύνσου από την τοξικότητα. Ο πανικός δεν βοηθάει στα επαγγελματικά σου. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου. Δεν χρειάζονται συγκρούσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα βιώσεις ένταση μεταξύ των επιθυμιών σου και των βαθύτερων αναγκών σου. Μη σε πιάσει πανικός, αλλά προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις. Θα πρέπει να αναθεωρήσεις επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπως και συνεργασίες. Μη λες ψέματα στο ταίρι σου γιατί θα αποκαλυφθείς, ενώ αν είσαι αδέσμευτος η… αδελφή ψυχή σου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλλεσαι πολύ, οπότε φρόντισε να «ατσαλώσεις» τα νεύρα σου. Είναι καλύτερο να παραμείνεις στο παρασκήνιο και να κάνεις μια ενδοσκόπηση, ώστε να δεις τι πραγματικά θέλεις, αλλά και να επουλώσεις παλιές πληγές, που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά. Να προσέξεις, γιατί θα έχεις αισθηματικά προβλήματα λόγω της ανασφάλειάς σου. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε κάτι για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα υπάρξει ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ

Αν και είσαι δυνατός, κάποια προβλήματα στην οικογένεια θα σε αποσυντονίσουν. Να οπλιστείς με θάρρος και δύναμη, διατηρώντας την ψυχραιμία. Επιπροσθέτως, θα προκύψουν προκλήσεις, οπότε πρέπει να επανεξετάσεις τους στόχους σου. Καλά είναι τα πάθη και τα λάθη, αλλά τώρα έχεις ανάγκη από επικοινωνία. Να χειριστείς νέες γνωριμίες με ωριμότητα, ώστε να δεις τι θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην τα βλέπεις όλα μαύρα, καθώς κάποιες «αναταράξεις» θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις τακτική στα επαγγελματικά σου. Είναι μια ευκαιρία για να δεις ποιοι είναι οι δυνατοί σου «σύμμαχοι» και να καταστρώσεις νέα σχέδια. Στα αισθηματικά σου θα έχεις μια αναστάτωση, σε όποια φάση κι αν είσαι. Μην πεις ψέματα για να εντυπωσιάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε… ταρακουνάει για τα καλά η Ροζ Πανσέληνος, που κάθε άλλο παρά ροζ σκέψεις σού φέρνει. Δεν θα ξέρεις ποιον να εμπιστευθείς. Αν νομίζεις ότι από μια δουλειά δεν παίρνεις χαρά, σκέψου μήπως είναι καιρός να αλλάξεις πορεία. Συναισθηματικά, θα ενισχύσεις τη σύνδεσή σου με τα πρόσωπα που αγαπάς. Ένα φλερτ θα σε… απογειώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να επανεξετάσεις σοβαρά τα οικονομικά σου και τις εργασιακές σου σχέσεις. Μπορείς να καταλάβεις από πού… μπάζει νερά το πλοίο και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, πριν βουλιάξεις. Υπάρχουν συνεργάτες πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Στα αισθηματικά σου θέλεις να νιώσεις ασφαλής και θα το πετύχεις με την ειλικρίνεια. Δεν ωφελεί να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιμετωπίζεις τα πράγματα επιφανειακά και αυτό θα σου στοιχίσει μια συνεργασία. Ευτυχώς, είσαι αισιόδοξος και δεν θα το βάλεις κάτω. Θα παλέψεις για κάτι καινούριο και θα το καταφέρεις. Οι ιδέες σου εντυπωσιάζουν τους συνεργάτες σου. Μαθαίνεις να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με ειλικρίνεια στο ταίρι σου ή σε ένα πρόσωπο που σε προσεγγίζει ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πανσέληνος είναι και θα περάσει, αφού σου κάνει όμως πρώτα τα νεύρα τσατάλια. Όλα θα σου φταίνε, αλλά μέσα από συγκρούσεις με τον εαυτό σου θα καταλάβεις τι θέλεις να αφήσεις πίσω για να προχωρήσεις. Θα επανεξετάσεις τις οικονομικές και επαγγελματικές σου προτεραιότητες. Θα σκεφτείς σοβαρά αν πρέπει να διατηρήσεις μια σχέση, γιατί ψάχνεις κάτι μόνιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνεις ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα, που θα σε ελευθερώσει από βαρίδια του παρελθόντος. Θα επανεξετάσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, κι ενδεχομένως να επιλέξεις κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι κάνεις. Στα αισθηματικά σου πρόσεξε τους τσακωμούς, αλλά και πώς θα προσεγγίσεις ένα νέο ταίρι. Σου αρέσει η ελευθερία, αλλά να θυμάσαι ότι οι σχέσεις θέλουν το «μαζί».

ΙΧΘΥΕΣ

Μη γυρνάς στο παρελθόν, γιατί αυτό μόνο θλίψη θα σου φέρει. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις πράγματα στα επαγγελματικά σου. Μείνε στο παρασκήνιο μέχρι να βρεις την κατάλληλη ώρα να δράσεις. Στα αισθηματικά σου επικρατεί τρικυμία με το ταίρι σου και δεν το αντέχεις. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Θέλεις να απομονωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου