Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

 

Κριός

Χρειάζεται προσοχή γιατί η σημερινή μέρα προκαλεί συναισθηματική αστάθεια, η οποία θα σε ωθήσει σε ενέργειες που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Για κάποιους του ζωδίου σου, μια σημαντική σχέση θα φτάσει στο τέλος της, ενώ για άλλους θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή σε μια προβληματική συναισθηματική κατάσταση. Πρόσεχε τις κινήσεις σου και μη δημιουργείς εντάσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκά τα πράγματα σε ό,τι αφορά την καριέρα σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και μάλιστα άμεσα. Απροσδόκητες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν να σημειώσεις σημαντικά επιτεύγματα. Ιδέες που είχες εδώ και καιρό θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Αλλάζουν επίσης οι απόψεις σου πάνω σε πολλά ζητήματα.

Δίδυμοι

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν τη στήριξή σου και θα πρέπει να θυσιάσεις τουλάχιστον μέρος του προγράμματός σου για χάρη τους. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεσαι αρκετά ασφαλής στη σχέση σου και διαισθάνεσαι ότι έχει επανέλθει η ισορροπία. Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο και μην επαναπαύεσαι. Να θυμάσαι ότι οι σχέσεις, όπως και καθετί άλλο στη ζωή, εξελίσσονται και μεταβάλλονται.

Καρκίνος

Οι πλανητικές επιρροές θα σε κάνουν ακόμη πιο δραστήριο, ανυπόμονο, παθιασμένο, ίσως και επιθετικό. Κάποιες σχέσεις ίσως περάσουν σε διαφορετικό επίπεδο, ενώ μπορεί να αλλάξει και η σύνθεση στο οικογενειακό περιβάλλον, για παράδειγμα με το να ανοίξει ένα παιδί τα φτερά του και να φύγει από το σπίτι. Αυτές τις μέρες ίσως ολοκληρωθεί ένα πρότζεκτ που δουλεύεις καιρό.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό αναμένεται να φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Ίσως αλλάξουν οι συνθήκες ή να υπάρξουν αλλαγές στη διοίκηση, ενδεχομένως και στο προσωπικό. Αν αναζητάς εργασία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, αρκεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Η σωματική υγεία, ωστόσο, η δική σου ή των αγαπημένων σου, θα πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Παρθένος

Σήμερα θα έρθεις σε επαφή με πλήθος κόσμου. Ίσως να απογοητευθείς από τη στάση ή τη συμπεριφορά ενός προσώπου ή, αντίθετα, να το δεις με διαφορετικό μάτι. Μοιραίες συναντήσεις θα υπάρξουν με την Πανσέληνο, αλλά και επώδυνοι χωρισμοί. Ένα άτομο που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα κάνει τώρα την εμφάνισή του.

Ζυγός

Απόφυγε το στρες και δες πιο θετικά τα πράγματα. Φαίνεται να σε απασχολούν έγνοιες για την υγεία σου, πιθανότατα όμως να πρόκειται για αποκυήματα της φαντασίας σου και να μη συμβαίνει κάτι. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με το σύντροφό σου ή έναν καλό φίλο και θα αισθανθείς ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου.

Σκορπιός

Θα πρέπει να αδράξεις την επαγγελματική ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και να μη δειλιάσεις. Είναι κάτι καθοριστικό για την καριέρα σου. Υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός για τα νέα και θαυμαστά που κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου! Να το χαρείς, αλλά και να καταστρώσεις τα πλάνα με επιμέλεια για να μην πάει τίποτα χαμένο.

Τοξότης

Η μέρα μπορεί να φέρει άγχος και καχυποψία, ακόμη και αμφισβήτηση των ίδιων των ικανοτήτων σου. Απόψεις, πεποιθήσεις ή και σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να αλλάξουν. Συγκρούσεις θα προκύπτουν συχνότερα με μέλη της οικογένειας λόγω οικονομικών προβλημάτων. Καλό θα είναι αυτό το διάστημα να μην υπογράψεις δανειακές συμβάσεις ή γενικά να μη δανειστείς χρήματα.

Αιγόκερως

Θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τα πιεστικά οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν και να βρεις λύσεις. Η επιθυμία να απαλλαγείς άμεσα από τα χρέη σου και να αποπληρώσεις δάνεια που έχεις πάρει θα είναι μεγάλη και ίσως υπάρξουν ευκαιρίες να το πετύχεις. Καλό θα είναι να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου, όταν πρόκειται να πάρεις δύσκολες αποφάσεις.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε ένα καταλυτικό σημείο μιας μεταβατικής περιόδου. Μη σε τρομάζουν οι αλλαγές και τα προβλήματα. Ήδη έχεις καταφέρει πολλά και στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Τα αισθηματικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σου εξέλιξη θα σε ικανοποιήσει. Νέες ευκαιρίες θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

Ιχθύες

Κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου σήμερα, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ανεβείς ψυχολογικά! Φρόντισε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σου χώρο και ασχολήσου περισσότερο ακόμη και με τον κήπο ή τα λουλούδια. Θα βελτιώσεις αισθητά την ψυχολογία σου μέσα από ασχολίες που αγαπάς και θα μπορέσεις να αποδώσεις πολύ καλύτερα στις υποχρεώσεις σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου