Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ίσως να κινηθείς δυναμικά και να κόψεις κάποιους δεσμούς που αισθάνεσαι ότι σε κρατάνε δέσμιο και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στη ζωή. Είσαι πολύ δοτικός, κάποιοι όμως σε εκμεταλλεύονται και σε απομυζούν. Δεν είναι ανάγκη να αλλοιώσεις χαρακτήρα σου και να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Απλώς κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον περίγυρό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όποιος παίζει με τη φωτιά, κάποια στιγμή μπορεί να καεί! Άλλωστε, αυτό το μάθημα θα έπρεπε να το είχες μάθει ήδη. Μην κάνεις κάτι που θα απογοητεύσει ή θα πληγώσει το ταίρι σου. Να εστιάσεις στους στόχους σου στον επαγγελματικό τομέα. Δείξε αγάπη και αφοσίωση στον σύντροφό σου. Σε χρειάζεται, αλλά εσύ τον παραμελείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξε λίγο περισσότερη υπομονή με τους γύρω σου και δώσε τους τη δυνατότητα να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Να είσαι ανεκτικός και σίγουρα θα έρθουν θετικά αποτελέσματα. Προσπάθησε επίσης να είσαι ακριβοδίκαιος! Αυτό θα σε βοηθήσει να επιλύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διενέξεις είτε στο εργασιακό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου, μιας και θα έρθουν όλα βολικά. Είσαι ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική συμπεριφορά του, δεν παύεις όμως να έχεις συμπάθειες που θα σε βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα δεν θα πρέπει να αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σου.

 

ΛΕΩΝ

Είναι ιδανική μέρα για να οργανώσεις μια γιορτή ή να στήσεις ένα πάρτι και να απολαύσεις τη χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και να κερδίσεις την προσοχή των άλλων. Ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός θα σου ανεβάσει τη διάθεση! Να χαρείς με τη χαρά των άλλων και να προγραμματίσεις τις δράσεις σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να αποβάλεις τη μιζέρια από τη ζωή σου και να βρεις την ισορροπία. Μοίρασε ισορροπημένα τον χρόνο σου μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικής ζωής, φροντίζοντας να ξεκουράζεσαι κιόλας. Μια ασχολία που θα σου αποσπάσει την προσοχή από τη ρουτίνα θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για εσένα. Εάν έχεις σχέση με τη φύση ή τα φυτά ακόμη καλύτερα…

 

ΖΥΓΟΣ

Πολλή κινητικότητα και τρέξιμο επιφυλάσσει η μέρα στον επαγγελματικό χώρο σου. Η καριέρα σου θα ανακάμψει σύντομα και θα δεχθείς αρκετές προτάσεις από ανθρώπους του εξωτερικού. Μη χάσεις τις ευκαιρίες γιατί θα σου δώσουν ώθηση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να σημειώσεις πολλές επιτυχίες. Η ασυνεννοησία με το ταίρι σου θα σου χαλάσει τη διάθεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρειάζεσαι περισσότερη δράση στη ζωή σου, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα σε «φάει» ο καναπές! Φρόντισε να βάλεις στη ζωή σου την άσκηση ή τουλάχιστον μια μικρή φυσική δραστηριότητα. Ένα συναισθηματικής φύσης θέμα απορροφά όλη την προσοχή σου, μια και δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς. Η αρχική σκέψη είναι συνήθως η πιο σωστή. Εμπιστεύσου τη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σου σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφός σου ή κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον. Να φερθείς με ρεαλισμό και άφησε στην άκρη την απαισιοδοξία. Πολλά θα γίνουν στον αισθηματικό τομέα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην αφήνεις την ένταση μέσα σου να φουντώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παραπαίεις στην καριέρα σου γιατί δεν έχεις σαφή άποψη για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη και οργανώσου για να είσαι αποτελεσματικός. Εάν αισθάνεσαι άσχημα επειδή έβλαψες κάποιον άθελά σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις συγγνώμη και να προσπαθήσεις να κλείσεις το θέμα για να πάψει να σε ταλαιπωρεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ημέρα που ευνοεί τη δράση για να αφήσεις τα οράματα και να περάσεις στην πράξη. Θα πρέπει όμως να είσαι σταθερός στους στόχους σου και να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια στην πρώτη δυσκολία. Προσπάθησε να μην απογοητεύσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που μπορεί να χρειάζονται τη στήριξή σου. Θα ήταν άδικο απέναντί τους, μιας και αυτοί σου στάθηκαν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα δικαιοσύνης, καθώς θα χειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις. Εάν είσαι δίκαιος και τίμιος απέναντι στους γύρω σου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε επίσης η ώρα της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση κατάματα και να επιλέξεις πορεία!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου