Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός

Η μέρα σε ευνοεί να δηλώσεις ανοιχτά τα συναισθήματα, τις προθέσεις και τις επιθυμίες σου. Είναι ένα διάστημα που θα θέλεις να ξεφύγεις από τους πάντες και τα πάντα. Η εσωστρέφεια θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα δικά σου λάθη του παρελθόντος. Με τη διαίσθησή σου, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν.

Ταύρος

Θα υπάρξει αλλαγή στα σχέδιά σου, μπορεί ακόμα και κάποια να ματαιωθούν απροσδόκητα. Από το γενικότερο κλίμα αλλαγής θα επηρεαστεί και ο αισθηματικός τομέας, μιας και θα φέρει οριστικούς χωρισμούς σε σχέσεις που έχουν αρχίσει να… φθείρονται ή είναι προβληματικές. Από την άλλη, σε υγιείς σχέσεις θα δώσει ώθηση και ακόμα μεγαλύτερο δέσιμο.

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες ιδέες, καθώς και την επιθυμία να επεξεργαστείς καινούρια σχέδια για το μέλλον. Πολλά συναρπαστικά πράγματα μπορεί να συμβούν αυτό το διάστημα, οπότε να είσαι σε εγρήγορση, για να μη χάσεις τις ευκαιρίες. Εάν θέσεις σωστά τις προτεραιότητές σου, το φεγγάρι σε ευνοεί ώστε να ξεπεράσεις εύκολα τα εμπόδια.

Καρκίνος

Η ζωή σου έχει πάρει για τα καλά την ανιούσα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς πλέον για όσα σε κρατάνε ξάγρυπνο! Ευχαρίστησε την καλή σου τύχη, αλλά και όσους βρέθηκαν δίπλα σου στις δυσκολίες. Τα νέα από τον επαγγελματικό σου τομέα είναι ενθαρρυντικά, πολλά όμως θα πρέπει να γίνουν για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει ευκαιρίες για να βρεις τις λύσεις, ώστε να απαλλαγείς από προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη, είναι εξαιρετική χρονική στιγμή να αναζητήσεις καινούριες πηγές εισοδημάτων. Αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι δεκτικός σε προτάσεις.

Παρθένος

Θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα σχετικά με ακίνητα, με την οικογένεια ή με τον τόπο κατοικίας σου. Κάποια σχέδια που έκανες νωρίτερα μπορεί να αλλάξουν και θα πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Αν είσαι ερωτευμένος, μπορεί τώρα να γνωρίσεις τα πεθερικά σου και να δώσεις μια επίσημη νότα στη σχέση σου.

Ζυγός

Αντλείς χαρά αναλογιζόμενος το παρελθόν, γνωρίζεις όμως ότι οι ευκαιρίες για μια νέα ζωή βρίσκονται μπροστά σου. Η μέρα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτας μπορεί να μπει σήμερα στη ζωή σου, από τη δική σου συμπεριφορά όμως θα εξαρτηθεί εάν θα μείνει ή θα φύγει άρον άρον.

Σκορπιός

Θα υπάρξουν ερωτικά ενδιαφέροντα στη σημερινή μέρα, που θα σου αποσπάσουν την προσοχή από άλλες υποχρεώσεις. Και επειδή πέφτεις συνήθως με τα μούτρα, όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης, φρόντισε να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το τι θέλεις. Ωστόσο, προσπάθησε να μην παραμελήσεις τα καθήκοντά σου ή να μην κάνεις λάθη και παραλείψεις στη δουλειά.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, κάτι που είχες αναβάλει στο παρελθόν. Καλό θα είναι, πριν από οποιαδήποτε κίνηση που θέλεις να κάνεις, να διαμορφώσεις τη στρατηγική σου, να οριστικοποιήσεις την καινούρια κατεύθυνση και τους στόχους σου και να προχωρήσεις απερίσπαστος προς το μέλλον. Θα τα καταφέρεις!

Αιγόκερως

Μια σειρά από προβλήματα θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεση λύση. Θα είναι ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, που θα σε φορτίσει συναισθηματικά. Και στο σπίτι ενδεχομένως να υπάρχει τεταμένο κλίμα, με παλιά προβλήματα να σε ταλαιπωρούν. Προσπάθησε να κλείσεις οριστικά παλιά ζητήματα, ώστε να επέλθει ηρεμία στην οικογένειά σου.

Υδροχόος

Ίσως έχεις κατασταλάξει στο τι χρειάζεσαι στην προσωπική σου ζωή και είναι καιρός να το διεκδικήσεις. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση, φρόντισε να βάλεις γερές βάσεις… Ο οργανισμός σου σου στέλνει περίεργα μηνύματα σήμερα, που δεν πρέπει να τα αγνοήσεις. Έχεις συσσωρευμένη κόπωση και άγχος και θα σου προκαλέσουν κάποια προβλήματα υγείας. Μην τα αφήσεις…

Ιχθύες

Θα έχεις να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα τα νεύρα σου να χτυπήσουν κόκκινο! Προσπάθησε να μείνεις επικεντρωμένος στους στόχους σου και όλα θα πάνε καλά. Ο έντονος ρυθμός της καθημερινότητάς σου όχι μόνο σε έχει εξαντλήσει, αλλά έχει θολώσει και την κρίση σου, με συνέπεια να κινδυνεύεις να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Καιρός να χαλαρώσεις λίγο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου