Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βρεθείς σε μια κατάσταση έντονης πνευματικής και ψυχικής αναζήτησης, προσπαθώντας να εξερευνήσεις νέες πτυχές του εαυτού σου. Θα επικεντρωθείς λιγότερο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου θέματα, καθώς έχεις ήδη βάλει ένα πρόγραμμα, αλλά μην αφήνεις τις ευκαιρίες να χαθούν. Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα διαισθητική.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα οικονομικά και επαγγελματικά σου θέματα θα έχεις νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, αρκεί να εμπιστευτείς τα σωστά πρόσωπα και να μην παρασυρθείς από «αυλοκόλακες». Θα έχεις μια επαγγελματική επιτυχία που θα συζητηθεί. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συναισθηματική αποκάλυψη θα σε κλονίσει. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται νέος έρωτας. Να προσέξεις πού θα αποκαλύψεις πράγματα για τη γνωριμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ανακαλύψεις νέους δρόμους, που θα σε οδηγήσουν στην επαγγελματική επιτυχία. Κάποιοι σε ζηλεύουν, αλλά μη δίνεις σημασία. Δεν κινδυνεύεις από αυτούς. Θα έχεις οικονομικό όφελος από μια ξαφνική συνεργασία. Να κρατήσεις μυστική τη συμφωνία, γιατί υπάρχει ζήλια. Αν είσαι δεσμευμένος, ενισχύεται το συναισθηματικό σου δέσιμο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια επιτυχημένη αισθηματική προσέγγιση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι φορτισμένος συναισθηματικά και γεμάτος φαντασία. Είναι η ιδανική μέρα για να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, που θα σου ανοίξουν επαγγελματικές πόρτες. Να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν στον επιθυμητό στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πάθος για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βιώσεις έντονες στιγμές με νέο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένες επιθυμίες σου τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αναζητάς νέους δρόμους για ανάπτυξη και επέκταση της δουλειάς σου και σύντομα θα έχεις κέρδος. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να καταλάβεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, εκτιμάς βαθιά συναισθηματικά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αποζητάς ουσιαστική επαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανοίξεις δρόμο για σημαντικές και προσοδοφόρες συζητήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Θα νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένος με τους δικούς σου ανθρώπους. Επαγγελματικά τα πας καλά, αν συνεργάζεσαι με τους άλλους γύρω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει κι εσύ δένεσαι περισσότερο μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εξιδανικεύσεις μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα αφήσεις την περιέργειά σου να σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις. Επαγγελματικά, αξιοποιείς τις δημιουργικές σου ιδέες και βρίσκεις πρακτικούς τρόπους για να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν σε αυτό και βελτιώνεται η οικονομική σου κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δίνει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σπαταλιέσαι ανούσια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, γιατί θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα. Να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και να εμπιστευτείς τους σωστούς «συμμάχους». Αν είσαι δεσμευμένος, θα συνδεθείς βαθύτερα με το ταίρι σου και αυτό θα σε κάνει πιο δυνατό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντική μέρα για πνευματική εξερεύνηση. Θα κάνεις σοβαρές συζητήσεις τόσο με συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου ή άλλα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανοίξεις νέους ορίζοντες και κυρίως να τα βρεις με πρόσωπα με τα οποία είχε δημιουργηθεί «ρήγμα». Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είσαι πρακτικός τύπος, θα στραφείς περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο, απομονώνοντας κάποιους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη να το κάνεις. Η δουλειά σου πάει καλά, οπότε μπορείς να είσαι ήρεμος ότι δεν θα στραβώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι ουσιαστικό, γι’ αυτό και μένεις στο παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι μια μέρα γεμάτη ευκαιρίες για την επαγγελματική και προσωπική σου ανάπτυξη. Θα χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου ώστε να αποφασίσεις πώς θα προχωρήσεις για να υλοποιήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αναπροσαρμόσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να εξερευνήσεις νέα πράγματα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ο έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήνεις για λίγο την ονειροπόληση και ψάχνεις να δεις πώς θα γεμίσεις το ταμείο σου. Θα καταφέρεις να βρεις νέους οικονομικούς πόρους και θα βάλεις πλώρη για μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Θα έχεις ευκαιρίες επαγγελματικές, αρκεί να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ζήλιες. Αν είσαι ελεύθερος, κάτι φαίνεται στον ορίζοντα. Προχώρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου