Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Μαρτίου.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το βασικό σου θέμα είναι η επικοινωνία. Νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Μήπως θα πρέπει κι εσύ να καταλάβεις αυτούς; Αιφνιδιαστικά γεγονότα στη δουλειά θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Το παρασκήνιο θα σε αγχώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτίζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη λες ψέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και στη δουλειά. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος. Να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σου προκαλούν άγχος. Να είσαι ξεκάθαρος, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το ίδιο και με το ταίρι σου, που φαντάζεται διάφορα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ενθουσιάζεσαι με το «καλημέρα», γιατί θα… πέσεις από τα σύννεφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να απομονωθείς για να ξεκαθαρίσεις παλιότερες καταστάσεις που σε πληγώνουν. Έχεις θυμό, γι’ αυτό και θα είναι αρκετά δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Προσοχή, γιατί μπορεί να κάνεις ένα λάθος που δεν θα διορθώνεται και να χαλάσεις μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κοιτάς αριστερά και δεξιά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά δεν θέλεις σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι αισιόδοξος και θα πάψεις για λίγο να μουρμουράς, κάτι που θα αρέσει στους συνεργάτες σου. Μείνε σταθερός στα «θέλω» σου, γιατί μόνο έτσι θα πείσεις τους άλλους ότι αυτά που σκέφτεσαι θα τα κάνεις πράξη. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε το ταίρι σου να σε ξεκουράσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αρχίσεις μια γνωριμία με θλιβερές ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Θα εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες που θα αρέσουν στους συνεργάτες σου, αλλά μην έχεις αλαζονική συμπεριφορά, γιατί θα πάει χαμένη όλη η προσπάθεια. Έχεις αναλάβει πολλά στη δουλειά και θα πιεστείς να τα βγάλεις πέρα. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι σταθερό, αλλά παρασύρεσαι εύκολα. Να προσέξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε προβληματίσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές συνεργατών σου, αλλά και λεκτικές επιθέσεις που θα δεχτείς για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην προξενήσεις καβγά. Να είσαι διαλλακτικός γιατί μόνο έτσι θα επικρατήσει ηρεμία. Ένας συνεργάτης σου θα σε υποστηρίξει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου, καθώς η ένταση και η καχυποψία για συνεργάτες σου θα σου δημιουργήσουν σύγχυση. Μην οδηγηθείς σε καβγάδες, γιατί θα χάσεις πολύτιμους «συμμάχους». Άφησε την κακιά στιγμή να περάσει και μείνε στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε γοητεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είσαι κυκλοθυμικός και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου. Μην αφήσεις την αρνητική σου διάθεση να σε καταβάλει. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που δεν φταίνε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, ζητάς πολλά. Προχώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειές σου κι αυτό σε κάνει νευρικό και απρόσιτο στη δουλειά. Φρόντισε να το περιορίσεις, γιατί οι συνεργάτες σου δεν φταίνε να σε αντέχουν, ούτε και το ταίρι σου. Τα πας καλά στη δουλειά, οπότε μην επιτρέψεις να γίνουν λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεσαι στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αργός στις αποφάσεις σου, αλλά είναι ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση, κάτι που έχεις ανάγκη. Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου για μια οικονομική συμφωνία που θα κληθείς να κάνεις. Βάλε και τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις εγκαταλείψει το ταίρι σου λόγω δουλειάς. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τρυφερή «αγκαλιά» της οικογένειας σου δημιουργεί ασφάλεια, κι είναι κάτι που το αποζητάς. Θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα κινητής περιουσίας και θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις κόντρες, γιατί θα χαλάσεις τη διάθεσή σου χωρίς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Κατάλαβες ότι επιτέλους πρέπει να κοιτάξεις και τον εαυτό σου. Έτσι, στρέφεις την προσοχή σου στις συναισθηματικές αλλά και τις υλικές σου ανάγκες και προσπαθείς να ισορροπήσεις. Θα τα καταφέρεις γιατί είσαι αποφασισμένος. Ξεπερνάς τις δυσκολίες με υπομονή και ανεβαίνεις ψυχολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας-φωτιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου