Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 1/3/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με το… δεξί μπαίνει ο μήνας, καθώς ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία τονώνει την αισιοδοξία σου. Θα πρέπει όμως να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Νέες επαγγελματικές προτάσεις μπορούν να σου δώσουν πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόμακρος. Αν είσαι αδέσμευτος, αποφάσισε τι θέλεις και κάνε το επόμενο βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ότι σε ζηλεύουν το ξέρεις, αλλά μη φοβάσαι γιατί θα «φάνε» τη σκόνη σου. Μια ευκαιρία στη δουλειά θα την… αρπάξεις από τα μαλλιά, ενώ μέσα από την επαγγελματική κατάρτιση θα ανέβεις επίπεδο. Οι προϊστάμενοι ή οι συνεργάτες σου ξέρουν ότι πάντα ανεβάζεις τον πήχη. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις κάτι για σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά ζητήματα θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, μη δυναμιτίσεις τις σχέσεις σου με συνεργάτες από τους οποίους εξαρτάται η δουλειά σου. Μπορείς να σχεδιάσεις πώς θα επεκταθείς επαγγελματικά, αλλά χωρίς να ανοιχτείς οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις για το «παιχνίδι». Αυτό τον καιρό σε ενδιαφέρει κυρίως η καριέρα σου και όχι τόσο η προσωπική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας μπαίνει με καλούς οιωνούς, καθώς θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις πιο άνετα σε σχέση με τρίτους που σε αγχώνουν. Μην είσαι καχύποπτος και γκρινιάρης. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κουράζεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε για κάτι που θα σου παρέχει ασφάλεια. Είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πάρεις δύναμη και να συνεχίσεις.

ΛΕΩΝ

Τυχόν παρασκήνιο στη δουλειά σου θα έρθει στο φως, κάτι που θα είναι καλό. Θα το αντιμετωπίσεις, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην τσακωθείς. Τακτοποίησε τα πράγματα με ηρεμία και ξεκαθάρισε το τοπίο. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φορτώνεις τη σχέση σου με προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και σε προβληματίζει. Μην κοιτάς πίσω. Προχώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα συγκρουστείς με πρόσωπα από τη δουλειά, καθώς θα καταλάβεις ότι πάνε να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Να ελέγξεις πολύ καλά τις πληροφορίες που θα πάρεις, γιατί μπορεί να υπάρχει ψέμα και να τσακωθείς χωρίς λόγο. Σου παρουσιάζεται μια καλή επαγγελματική ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις σε λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Μπλέκεις τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά σου θέματα και αυτό δεν είναι καλό. Τα επαγγελματικά θέλουν προσοχή, γιατί κάποιοι εποφθαλμιούν τη θέση σου. Μην τους αφήσεις να το κάνουν. Κάνε πόλεμο, όχι ανακωχή, γιατί θα το πάρουν επάνω τους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε διπλό ταμπλό. Πρόσεχε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να τιθασεύσεις την εσωστρέφεια και τον εγωισμό σου, γιατί πρέπει να συνεργαστείς στη δουλειά σου, ώστε να αποφύγεις την όποια αναποδιά. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν, οπότε σταμάτα να εκδηλώνεσαι με εριστικό τρόπο. Έτσι, θα σου γυρίσουν την πλάτη. Το ταίρι σου σ’ τα λέει, αλλά δεν ακούς. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι «κουμπωμένος» και διώχνεις καλές περιπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ο «πρωταγωνιστής» στο επαγγελματικό σου πεδίο και παίρνεις πρωτοβουλίες. Να υπολογίζεις όμως και τους συνεργάτες σου, για να ξεφύγεις από πιθανές κόντρες που δεν θα σε ωφελήσουν σε τίποτα. Δείξε διαλλακτικότητα και θα κερδίσεις πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη… λοξοκοιτάς γιατί το ταίρι σου σε υποψιάζεται. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» αριστερά-δεξιά, αλλά αυτό δεν βγάζει πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεχε μην πληγώσεις πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή. Τα πας καλά στη δουλειά, αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Σκέψου το και άλλαξε… ρότα. Μην είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε νιώθει ψυχρό. Φρόντισε να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Χρειάζεσαι περισυλλογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βάλεις τα όριά σου σε συνεργάτες που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορεί να είσαι ευχάριστος, αλλά θα καταλάβουν ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Προχώρα και κλείσε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος. Διατήρησε την αισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ανεβάζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις ελεύθερη σχέση, όχι δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι έτοιμος να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σου θέματα, αλλά σήμερα είναι καλύτερα να κοιτάξεις τρέχοντα ζητήματα. Κι αυτό γιατί ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Μην πείθεσαι από μεγάλα λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προσέχει. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις λίγη… χρυσόσκονη στη ζωή σου και βρίσκεις ένα ρομαντικό έρωτα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου