Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 28/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη μέρα και τα νεύρα σου χτυπάνε ταβάνι… Δεν σου φταίνε οι συνεργάτες σου. Μην τους απομονώνεις γιατί όταν θα τους χρειαστείς θα σου γυρίσουν την πλάτη. Αν είσαι δεσμευμένος δεν χρειάζεται να αντιδράς με νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος προτιμάς τη μοναξιά σου αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει. Να προσέξεις όμως αν δεν θέλεις σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις εξαντλημένος και απογοητευμένος. Μην το βάζεις κάτω. Σύντομα θα πετύχεις το καλύτερο, ειδικά αν περιμένεις κάτι από την εργασία σου. Κάποιοι αναγνωρίζουν την αξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος και σκέφτεσαι μια επανασύνδεση μην το κάνεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα πληγωθείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην αφήσεις να πετάξει μια επαγγελματική ευκαιρία γιατί κάποιοι σε συμβουλεύουν λάθος. Έχεις ωραίες ιδέες και θα αρχίσεις να πείθεις συνεργάτες σου. Ακόμα κι αυτοί που είναι αρνητικοί θα φάνε τη σκόνη σου, γιατί έχεις το χάρισμα να πείθεις τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος απόφυγε τις «επαναστατικές» δηλώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξεις έναν συνάδελφο ή συνεργάτη σου γιατί μιλάει πολύ και εκεί που δεν πρέπει. Θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Εξήγησέ του πως θα τον προσέχεις κι ότι δεν θα τον αφήσεις ανεξέλεγκτο. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί κρυφές αμαρτίες θα έρθουν στο φως και θα κινδυνέψει η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου δεν είναι υπηρέτες σου. Αν συνεχίσεις έτσι θα αρχίσεις να χάνεις συμμάχους που τους έχεις ανάγκη και θα μείνεις μόνος. Δεν είναι τώρα η ώρα να αρχίσεις κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι βιαστικός. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις κέρδη από επενδύσεις που έκανες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς. Οργάνωσε το επόμενο σχέδιό σου τώρα που έχεις έμπνευση αλλά μην το βάλεις ακόμα σε εφαρμογή. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Να οργανώσεις καλά την επόμενη επαγγελματική κίνησή σου. Κάποιοι θα θελήσουν να σε εντυπωσιάσουν χωρίς αντίκρισμα αλλά εσύ να συνεχίσεις με τον τρόπο που ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος μην αφεθείς σε μια παράνομη ερωτική ιστορία. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και προκύπτει κάτι καλό. Ακολούθησέ το και δες αν είναι πράγματι αυτό που δείχνει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην απομονώνεσαι γιατί τα επαγγελματικά προβλήματά σου θα διογκωθούν. Έχεις ιδέες, προχώρα στην υλοποίηση αφού κάνεις έναν καλό οικονομικό προϋπολογισμό. Να στηριχθείς στη γνώμη ενός συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος σήμερα προτίμησε να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μείνεις στο παρασκήνιο γιατί αν εμπλακείς σε μια διαμάχη στη δουλειά θα είσαι ο μόνος που θα ζημιωθείς. Άλλωστε έχεις πολλά δικά σου θέματα να λύσεις στη δουλειά αλλά και εχθρούς που θα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις αρχίσει και βάζεις μπροστά μια νέα ιδέα σου και βρήκες και καλούς συμμάχους για να την προωθήσεις. Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση αλλά αυτό μη σε πτοήσει. Άλλωστε οικονομικά τα πας καλά. Αν είσαι δεσμευμένος αρκετές θα είναι σήμερα οι τριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια επανασύνδεση δεν θα κρατήσει πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ξοδεύεις για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα και το κάνεις για λόγους εντυπωσιασμού ή γιατί έχεις κουραστεί από επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος μην παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε γιατί το ταίρι σου έχει παράπονα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ασχοληθείς με μια νέα ιδέα σου στη δουλειά, που μόλις την υλοποιήσεις θα λύσεις πολλά προβλήματά σου. Μην είσαι ανασφαλής και αναβλητικός. Σύνελθε, γιατί θα χάσεις μια καλή ευκαιρία επαγγελματικής ανάπτυξης. Αν είσαι δεσμευμένος μη δημιουργείς σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις αλλά ζητάς πολλά κι αμέσως.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου