Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου, 3 – 4 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 3/2 και 4/2.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Νέες φιλίες έρχονται στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν και στη δουλειά σου. Είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις και αυτό θα σε ωφελήσει, καθώς ο νέος μήνας μπαίνει με φόρα, υπενθυμίζοντάς σου ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Εμπιστεύσου, λοιπόν, τη δυνατή ομάδα γύρω σου και μαζί θα κάνετε θαύματα. Θα έχεις πολλά νεύρα, καθώς κάποια πράγματα θέλουν πολλή δουλειά για να πετύχουν, αλλά η τύχη δεν θα σε αφήσει να παλεύεις μόνος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις τη ρουτίνα να χαλάσει μια όμορφη σχέση, αλλά κάνε ό,τι είναι δυνατόν για να την ανανεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Κάτι θα βγει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με στοχευμένες κινήσεις θα δείξεις πόσο σημαντικός είσαι στη δουλειά σου, αν και το μήνυμα το έχουν πάρει οι ανώτεροί σου, που ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε σένα και την εργατικότητά σου. Να προσέξεις την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς ανήκεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που βάλλονται από τη Νέα Σελήνη. Θα έρθεις αντιμέτωπος με μια σειρά από ανατρεπτικά γεγονότα, που όμως δεν θα είναι απαραιτήτως αρνητικά. Μια μετακίνηση ή αναβάθμιση στο χώρο εργασίας μπορεί να τη δεις με… μισό μάτι λόγω πολλών υποχρεώσεων και δουλειάς, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις ότι είναι κάτι θετικό για την καριέρα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην ξεκινάς μια σχέση με υπολογισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνεις σχέδια για εξορμήσεις σε μέρη μακρινά, προκειμένου να ανανεωθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Από την αρχή του μήνα προετοιμάζεις ένα ταξίδι όπου, εκτός από τις εμπειρίες που θα αποκομίσεις, θα κάνεις και ένα φίλο που θα σε βοηθήσει σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Το περίεργο είναι πως, αν και είσαι ανεξάρτητος χαρακτήρας, θα αναζητήσεις μια μόνιμη αγκαλιά, γιατί έχεις κουραστεί να ψάχνεις το ιδανικό ταίρι. Θέλεις να περάσεις καλά και θα το καταφέρεις, καθώς θα πάψεις να σκέφτεσαι τα «πρέπει» και θα είσαι ανοιχτός σε πολλές προτάσεις. Διάλεξε την καλύτερη. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι πιο τρυφερός και γενναιόδωρος από ποτέ με το ταίρι σου. Σκέφτεσαι ότι τα λεφτά είναι για να διασκεδάζεις και το κάνεις πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να «σκάψεις» βαθύτερα στον ψυχισμό σου, ώστε να συντελεστεί μια αληθινή μεταμόρφωση που, όσο κι αν γκρινιάζεις, τη θέλεις περισσότερο από ποτέ. Είσαι υπερευαίσθητος και νιώθεις ότι σου φταίνε όλα. Έτσι, με το που μπαίνει η εβδομάδα, θέλεις να ξεσπάσεις γιατί θεωρείς πως δεν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Άσε τις γκρίνιες και ψάξε να βρεις τι κάνεις λάθος και δεν σε εμπιστεύονται στη δουλειά ή δεν σε στηρίζουν οι συνεργάτες σου. Μήπως αναλώνεσαι περισσότερο στο να παραπονιέσαι και λιγότερο στο να δημιουργείς; Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει κουραστεί από τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην το παίζεις θύμα. Είναι κουραστικό και δεν αποδίδει. Γίνε πιο αληθινός.

ΛΕΩΝ

Θα τα πας καλά οικονομικά γιατί έκανες μια επένδυση πριν από λίγο καιρό που τώρα θα σου αποφέρει κέρδη. Αυτό θα σου ανεβάσει την ψυχολογία, ώστε να συνεχίσεις δυνατά και σε άλλα επενδυτικά σχέδια. Οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν, ενώ μια επαγγελματική πρόταση θα έρθει… ουρανοκατέβατη. Την ερχόμενη Παρασκευή να προσέξεις τις κινήσεις σου, καθώς η Νέα Σελήνη σε χτυπάει κατακούτελα. Να προσέξεις αν χειρίζεσαι μηχανήματα ή οδηγείς, γιατί όποιος βιάζεται… σκοντάφτει. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, κάτι που θα αρέσει στο ταίρι σου και θα σε ακολουθήσει με ενθουσιασμό. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις «λιμανάκι», αλλά έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη. Αν συνεχίσεις έτσι, θα μείνεις μόνος για πολύ ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναζητάς την τελειότητα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Στη δουλειά πολλά σε εκνευρίζουν και σε κάνουν να σκέφτεσαι συνεχώς ποιους μπορείς να εμπιστευτείς. Ως πρακτικό και προσγειωμένο άτομο, θέλεις να έχεις κάπου να… ακουμπήσεις, γιατί ο φόρτος της δουλειάς είναι μεγάλος. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις. Έχεις δυνατούς συμμάχους, που δεν θα σε αφήσουν στη μοίρα σου. Πρόσεξε μόνο τα ανταλλάγματα που θα σου ζητήσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, η Νέα Σελήνη την ερχόμενη Παρασκευή σε βοηθάει να βάλεις τάξη στα προσωπικά σου. Το ταίρι σου σε θαυμάζει και σε ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και κυνήγησε αυτό που θέλεις. Θα το κερδίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γίνεσαι πιο παιχνιδιάρης και παθιασμένος και βάζεις σε προτεραιότητα την προσωπική σου ζωή, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική. Δεν σε ενδιαφέρει τόσο η δημοτικότητά σου και η αναγνώριση στο περιβάλλον σου, γι’ αυτό και αποφασίζεις να αφήσεις για λίγο τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Πρόσεξε όμως γιατί οι εχθροί σου δεν αστειεύονται, μη γυρίσεις και μετράς ζημιές. Τουλάχιστον εμπιστεύσου έναν καλό σου συνεργάτη για να αναλάβει κάποιες από τις ευθύνες σου, όσο εσύ θα ζεις το πάθος που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες γιατί έναν καβγά δεν θα τον αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να εστιάσεις σε ένα στόχο και όχι σε πολλούς. Θα πετύχεις αυτό που θέλεις, αρκεί να μην είσαι αχόρταγος και… λοξοκοιτάς, γιατί θα χάσεις και τα δύο και θα αναρωτιέσαι «γιατί».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάς τη γαλήνη και την οικογενειακή θαλπωρή, καθώς έχεις αρκετό άγχος και μόνο έτσι αποφορτίζεσαι. Μην έχεις νεύρα γιατί θολώνουν την κρίση σου. Έτσι, μπορεί να αφήσεις να σου ξεφύγουν ευκαιρίες μέσα από τα χέρια ή ίσως να μην αποφύγεις ένα λάθος στη δουλειά που θα στοιχίσει στην τσέπη σου. Με το να τσακώνεσαι δεν βγάζεις άκρη. Κοίτα να ηρεμήσεις ή να βγεις έξω με φιλικά πρόσωπα για να σου περάσει η ένταση, ειδική την Παρασκευή που η Νέα Σελήνη σού… κάνει τη ζωή δύσκολη. Να προσέξεις αν χειρίζεσαι μηχανήματα ή οδηγείς. Μη φορτώνεις το ταίρι σου με προβλήματα που δεν υπάρχουν. Αν είσαι αδέσμευτος, να εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που έρχεται δυναμικά για να σε κατακτήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις την ανάγκη να βγάλεις κάποια πράγματα από μέσα σου και να ξεσπάσεις. Θέλεις να μιλήσεις ξεκάθαρα ιδίως σε ένα συνεργάτη σου που νιώθεις ότι έχει κι ένα άλλο πρόσωπο. Μην τσακωθείς, αλλά προσπάθησε να του δείξεις ότι έχεις καταλάβει τι κάνει και πως απλά το ανέχεσαι. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γιατί ένα σχέδιο που ετοιμάζεις δεν πρέπει να το μάθει. Η πειθώ και η διπλωματία σου σε οδηγούν σε κερδοφόρα μονοπάτια. Μπορεί να κουραστείς, αλλά θα φτάσεις στον προορισμό σου χωρίς μεγάλες απώλειες. Εξάλλου, θα υπάρξουν πολλά υποσχόμενες νέες συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μια αναστάτωση θα την πάρεις από ένα ψέμα. Χαλάρωσε. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις μόνο να φλερτάρεις. Προχώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και συνήθως είσαι αργός στις αποφάσεις σου, είναι ώρα να δράσεις γρήγορα επαγγελματικά για να μη χάσεις μια ευκαιρία. Μπορεί να χρησιμοποιείς τους άλλους, όμως αυτή τη φορά θα κοιτάξεις να ικανοποιήσεις τόσο τους συνεργάτες σου όσο και πρόσωπα που αγαπάς. Έτσι θα ισορροπήσεις τόσο στην επαγγελματική -τα έχεις όλα υπό έλεγχο- όσο και στην προσωπική σου ζωή. Στη δουλειά προφυλάσσεις καλά τα κεκτημένα σου, γιατί νιώθεις -και καλά κάνεις- ότι έχεις εχθρούς. Το ταίρι σου αισθάνεται ασφαλές, καθώς είσαι πιο τρυφερός, κι ας έχεις χιλιάδες πράγματα στο μυαλό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ξέρεις πως δεν σου ταιριάζουν τα «παιχνιδάκια» και αναζητάς κάτι σοβαρό. Προχώρα δυναμικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το που… σκάει ο νέος μήνας, νιώθεις να φουντώνουν μέσα σου οι επαναστατικές σκέψεις και ιδέες, ενώ αντιτίθεσαι σε όποιον θελήσει να επηρεάσει τις αποφάσεις σου. Να προσέξεις γιατί στη δουλειά θα σχηματίσεις λάθος εντυπώσεις και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που περιμένεις. Η Νέα Σελήνη, που σε… χτυπάει κατακούτελα, δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, καθώς έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μη βιάζεσαι. Ένα βήμα τη φορά. Είσαι αποφασισμένος να απομακρύνεις πρόσωπα που σε ταλαιπωρούν, ακόμα κι αν πρόκειται για μια σχέση, ενώ αν είναι αδέσμευτος, αναζητάς έναν άνθρωπο που θα κάνει τη ζωή σου εύκολη και τον βρίσκεις. Μην τον αφήσεις να φύγει εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας σου. Πρόσεξε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είσαι γεμάτος μεταπτώσεις και πολύ ευσυγκίνητος. Θα καταφέρεις να βρεις λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Θα λάβεις ένα μήνυμα, ίσως μέσα από το διαδίκτυο, από κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά, αλλά θέλει να συνεταιριστείτε σε μια καινοτόμα ιδέα. Μην εντυπωσιαστείς και μην μπλέξεις σε πράγματα που δεν γνωρίζεις. Πιθανότατα να χρειαστεί να ακολουθήσεις διαφορετικό δρόμο από ένα συνεργάτη σου που δεν συμμερίζεται τα «θέλω» σου ή ακόμα και από ένα ταίρι που συνεχώς σε προβληματίζει. Έχεις στόχους και προτεραιότητες, κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που επιθυμείς και στο φλερτ, αφού επιδιώκεις να νιώσεις ασφαλής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου