Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 2/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα επόμενα βήματά σου στη δουλειά. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις καλές σου σχέσεις, που τις χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος εμπιστεύσου απόλυτα το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν αφήνεσαι και θα χάσεις μια σημαντική γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια πετυχημένη κρούση σε κάτι που θέλεις επαγγελματικά και σε αυτό σε βοηθάει πρόσωπο που εμπιστεύεσαι. Μην πτοείσαι από τη ζήλια άλλων προσώπων που φθονούν την επιτυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς ταραχές στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέα γνωριμία, αλλά θα σε ενοχλήσει η ανταγωνιστικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και δεν συνηθίζεις να τα βάφεις μαύρα, θα συμβεί γιατί δεν αντέχεις κάποιες αναποδιές στη δουλειά σου. Ευτυχώς θα συνέλθεις σχετικά γρήγορα. Καλά κάνεις, γιατί τα επαγγελματικά σου τρέχουν και δεν πρέπει να χάσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μην τσακωθείς με το ταίρι σου και αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέα γνωριμία

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά, καθώς όλοι σε συζητούν θετικά. Έχεις αρχίσει να βλέπεις και τη θετική πλευρά της ζωής. Σε διακατέχει αποφασιστικότητα, για αυτό και θα πάρεις σωστές πρωτοβουλίες για εργασιακά θέματα. Αν έχεις σχέση, νιώθεις ασφαλής και γεμάτος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα νιώσεις έλξη για πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από εσένα.

 

ΛΕΩΝ

Να διαχειριστείς το άγχος σου με ψυχραιμία και υπομονή. Ασχολήσου με θέματα ρουτίνας που μπορείς εύκολα να λύσεις και άσε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για αργότερα. Ήδη πρέπει να διεκπεραιώσεις πολλά στη δουλειά, οπότε μην αναλαμβάνεις επιπλέον υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πάθος και το απολαμβάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις καθόλου όρεξη για φλερτ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να παραμείνεις δυνατός και να μη σε κυριεύσουν φοβίες. Τα πας καλά στη δουλειά σου, είσαι οργανωτικός και θα τα πας ακόμα καλύτερα. Μάλιστα θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε στηρίξουν. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε ξεκουράζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος γοητεύεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα διεκδικήσεις με πάθος αυτά που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε μόνο μην τσακωθείς, αλλά φρόντισε να έχεις ισχυρά επιχειρήματα για τους συνεργάτες σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες, από τις οποίες θα ωφεληθείς πολύ και σύντομα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεις χειριστικός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και θα σε ταράξουν στη δουλειά σου. Να τα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και μην κρυφτείς στο καβούκι σου. Μόνο έτσι θα ξεφύγεις από το άγχος σου. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου απογειώσει τον πόθο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου να χαλάσουν μια καλή συνεργασία. Επίσης μην έχεις λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά ούτε μέσα στη δουλειά ούτε και στην οικογένειά σου. Όλα θα φτιάξουν. Οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είσαι ειρωνικός και αλαζονικός με πρόσωπα που διαφωνούν με τον τρόπο που σκέφτεσαι στη δουλειά. Αν το κάνεις, η ένταση θα κορυφωθεί και εκτός από τον καβγά θα χάσεις και πολύτιμους συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει εγκατάλειψη. Δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα φλερτ ή νέα σχέση. Προηγείται η δουλειά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα και σου ανεβάζουν τη διάθεση. Οι συνεργασίες που επιδιώκεις φαίνεται να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι ξεπερνάς τα εμπόδια που θα σου βάλουν πρόσωπα που σε ζηλεύουν. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος οδηγεί τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος εντυπωσιάζεις νέο πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να απομονωθείς και να γιατρέψεις τις πληγές σου. Απωθημένα του παρελθόντος επανέρχονται και σε ταράζουν. Να ηρεμήσεις και να εμπιστευτείς τη σχέση σου ή ένα πρόσωπο από τη δουλειά. Οι οιωνοί είναι καλοί για να επιλύσεις κάποια οικονομικά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια επιστροφή προσώπου σε ταράζει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου