Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 1/2/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να λύσεις θέματα που σε προβληματίζουν στη δουλειά, καθώς έχεις ιδέες που μπορούν να σου αποφέρουν άμεσα κέρδος. Να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου και να μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια συζήτηση με το ταίρι σου έχει θετικά αποτελέσματα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, διαχειρίσου έξυπνα την επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία βρίσκεται στο στόχαστρο των νέων επαγγελματικών σου σχεδίων. Αναζητάς κάτι που θα σε βγάλει από την επαγγελματική σου ρουτίνα. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν. Έρχεται προαγωγή, αλλά θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί πιστά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η στιγμή να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα και να αναλάβεις τις υποχρεώσεις που σου αναλογούν. Μπορεί να ονειρεύεσαι ταξίδια, αλλά η δουλειά δεν σε αφήνει να τα πραγματοποιήσεις. Με την εργατικότητα και την υπευθυνότητά σου θα δείξεις τι αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Φέρσου τρυφερά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από τη ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις κόντρες στη δουλειά, οπότε θα σου είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Καλό είναι να αντιμετωπίσεις τα πάντα με αισιοδοξία. Μη δείχνεις στους άλλους ότι σε έχουν επηρεάσει. Κινήσου με αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά. Μην υποχωρείς στα «θέλω» τους. Αν είσαι δεσμευμένος, γκρινιάζεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί.

ΛΕΩΝ

Κάποιες φοβίες σου δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει τώρα που τα επαγγελματικά σου πάνε καλύτερα. Πάρε πρωτοβουλίες για διακανονισμούς, όπου χρωστάς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και θα βάλεις για λίγο τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Εξάλλου, μια τάξη την έχεις βάλει, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις τους άλλους να κάνουν κουμάντο. Εξέτασε καλά μια ξαφνική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκαλιάζεις περισσότερο το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, γοητεύεις ένα πρόσωπο με τον τρόπο που σκέφτεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Θα πάρεις λανθασμένες πληροφορίες για μια δουλειά, οπότε πρόσεξε πώς θα διαχειριστείς κάτι καινούριο. Με το να κοντραριστείς δεν θα βγει κάτι, ενώ αν δεις τα πράγματα ψύχραιμα, μπορεί να βρεις λύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις υπερβολές, γιατί το ταίρι σου δεν θέλει κραιπάλες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σου… κλείνει το μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνεις πιο κοινωνικός κι αυτό θα αρέσει στους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς κάποιες νέες γνωριμίες για να ανοίξεις πόρτες στη δουλειά σου. Μη φοβάσαι το καινούριο. Είναι απαραίτητο γιατί έχεις βαλτώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ανεβάζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις έντονη διάθεση για φλερτ. Θα πετύχεις κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, γιατί επηρεάζουν τη σχέση σου με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σου. Με το να «εκρήγνυσαι» δεν φέρνεις αποτελέσματα, αλλά δυναμιτίζεις τις σχέσεις σου. Ηρέμησε και όλα θα φτιάξουν. Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται ξαφνικά έρωτας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα συγκρουστείς με κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό δεν σε συμφέρει. Προσπάθησε να αποδεχτείς τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις παρόμοιες ιδέες και επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο εκνευρισμός σου δεν βοηθάει να έρθεις κοντά με πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τα οποία θέλουν να σου προσφέρουν κάτι καλό. Κράτα χαμηλούς τόνους και φρόντισε να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται για να λειτουργήσουν θετικά στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σου βάλει μυαλό. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΙΧΘΥΕΣ

Προχωράς καλά ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, αρκεί να μην επηρεαστείς από λόγια τρίτων. Υπάρχουν συνεργάτες σου που μπορείς να τους εμπιστευτείς, αλλά και πάλι μην ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις ένα ρομαντικό «λιμάνι» για να αράξεις και το βρίσκεις σύντομα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου