Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 31/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλές εκκρεμότητες στη δουλειά και θα προβληματιστείς. Να προσέξεις γιατί από αφηρημάδα μπορεί να κάνεις ένα λάθος που θα στοιχίσει στην τσέπη σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια και ταράζεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος, σε χαροποιεί μια επιστροφή προσώπου που ακόμα σκέφτεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή θα απογειωθεί ξαφνικά και θα κληθείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και συμβαίνει αυτό, εσύ θα είσαι μέσα στο άγχος καθώς θ’ ανακαλύψεις ότι η δουλειά σου δεν σε καλύπτει. Ίσως πιστέψεις λανθασμένα ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει κι αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να προσέξεις γιατί με τα νεύρα που έχεις μπορεί να διαπληκτιστείς με συναδέλφους σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μέχρις ότου εκτονωθεί η κατάσταση. Μην επιμένεις σε λεπτομέρειες γιατί χάνεις την ουσία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αφήνεις τον εαυτό σου χαλαρό για να γνωρίσει καλύτερα ένα πρόσωπο που ήρθε τρεχάτο σε σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική σου εικόνα και αποφασίζεις να ανοιχτείς σε κάποιους κύκλους. Θα έχεις κόντρες με τους συνεργάτες σου, και αυτό θα σε κάνει μελαγχολικό. Να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τη λαχτάρα του έρωτα.

ΛΕΩΝ

Θα απομονωθείς γιατί θα θελήσεις να σκεφτείς πολύ σοβαρά διάφορα πράγματα στη ζωή σου. Να προσέξεις μην τσακωθείς με δικά σου πρόσωπα. Να προσέξεις γιατί κάποιος συνεργάτης σου σου κάνει νερά. Απομόνωσέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό στη δουλειά σου για ένα συνεργάτη σου που θα σε ταρακουνήσει. Μη σπεύσεις να καταδικάσεις τον άλλον, πάρε αποστάσεις και θα δεις ότι έχεις πολύ πιο σοβαρούς εχθρούς που πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις κάθε τι για τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευθείς ένα νέο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα θα σε ταρακουνήσουν. Μάλιστα μπορεί να υπάρξουν και προστριβές, κάτι που δεν σε συμφέρει τώρα. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και κάνε στην άκρη τους τρίτους. Κάποια υπόθεσή σου θα εξελιχθεί καλύτερα απ’ ό,τι περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις σε πολλά ταμπλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα δεις ότι τα σχέδιά σου τώρα πραγματοποιούνται με μεγάλη ευκολία. Η καλή ψυχολογία σου σε φέρνει κοντά με νέους ανθρώπους. Θα υπάρξει μια επαγγελματική πρόταση που θα σε κάνει να σκεφτείς περισσότερο το μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι ευτυχισμένο και το δείχνει ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο ζητάει την προσοχή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακολούθησε το ένστικτό σου για να πάρεις αποφάσεις. Να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις χρέη κι έτσι να σου φύγει πολύ μεγάλο άγχος. Μην κλειστείς στον εαυτό σου, ούτε ν’ αφήσεις τους φόβους σου να σε κυριεύσουν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην σπέρνεις αμφιβολίες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο επιστρέφει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνεις μια συζήτηση για οικονομικά θέματα ώστε να κερδίσεις τη μερίδα του λέοντος σε μια καινούργια συμφωνία. Μπορείς ν’ ανταποκριθείς σε ό,τι κι αν αναλάβεις. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις το πάθος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να βγάλεις από τη ζωή σου «βαρίδια» που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Μόνο έτσι θα αρχίσεις να υλοποιείς νέες ιδέες σου που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη οικονομική θέση. Κάποια οικονομικά θέματα θέλουν πολλή προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, άφησε στην άκρη τις ανασφάλειες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, πάρε σύντομα αποφάσεις για το τι θέλεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κοινωνική σου ζωή αναβαθμίζεται. Αποκτάς καινούργιες φιλίες που θα σε βοηθήσουν και στη δουλειά σου. Θα διεκδικήσεις νέα πράγματα, καθώς θέλεις να γίνεις «πρωταγωνιστής» στη δουλειά σου. Θα τα καταφέρεις. Θα είσαι πιο ανοιχτός σε νέα σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, συμφωνείς απόλυτα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες σε απελευθερώνουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου