Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 30/1/2024.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με πολύ καλή ψυχολογία διεκδικείς όλα όσα δικαιούσαι για σένα και τους συνεργάτες σου. Δίχως καθυστέρηση, κάνε την κίνηση-ματ και δείξε πως είσαι νικητής. Μόνο μην μπλέξεις σε καβγά γιατί θα χάσεις το δίκιο σου. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί θα καβγαδίσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καταστάλαξε στο τι πραγματικά θέλεις και προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απογοήτευση και η μελαγχολία δεν σου ταιριάζουν, ειδικά τώρα που οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι αυξημένες και ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει για σένα. Να μην αφήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες να σου ξεφύγουν. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις κάθε αναποδιά με ψυχραιμία. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις άσκοπα τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια απρόσμενη γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφασίζεις να κλείσεις πίσω σου επαγγελματικά κεφάλαια που σε έχουν πληγώσει και να προχωρήσεις μπροστά αναθεωρώντας τους στόχους αλλά και τους συνεργάτες σου. Έχεις καταλάβει πλήρως πόσο σημαντικό είναι το «η ισχύς εν τη ενώσει» και δεν θα αφήσεις κανένα εμπόδιο να μπει στο δρόμο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησιάζεις περισσότερο το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναβιώνει παλιό πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πας καλά οικονομικά και θα κλείσεις «τρύπες» αν δεν είσαι αμελής. Θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός, οπότε να κοιτάξεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μη μουρμουράς συνεχώς και άκου τη συμβουλή ενός συνεργάτη. Τα περνάς όμορφα με το ταίρι σου και αυτό σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε καθηλώνει.

ΛΕΩΝ

Έχεις δυναμισμό, κι αν δεν εκνευρίσεις τους άλλους με την εγωιστική σου συμπεριφορά, θα καταφέρεις να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Το άγχος σου θα είναι αυξημένο, αλλά μη γίνεσαι επικριτικός με τους συνεργάτες σου. Κοίταξε να αντεπεξέλθεις στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έχεις βάλει τον πήχη πολύ ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι βέβαιο πως με ό,τι ασχοληθείς θα το καταφέρεις. Πρόσεξε όμως να μη σε καταβάλλει το άγχος. Μια επαγγελματική πρόταση θα σε εκπλήξει ευχάριστα, αλλά βάλε από την αρχή τους όρους σου, γιατί ίσως κρύβει μια παγίδα. Μην ξεχνάς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ, γιατί σε απασχολεί η δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Οι ανασφάλειές σου μεγαλώνουν και ίσως βγεις εκτός ελέγχου με συνεργάτες σου. Να ριχτείς σε τρέχοντα θέματα της δουλειάς για να ξεχαστείς και να μην τσακώνεσαι με τους γύρω σου. Έτσι, θα λύσεις και αρκετά προβλήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, με το να πιέζεις το ταίρι σου, δυναμιτίζεις τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τάσεις εσωστρέφειας. Ανοίξου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εγωκεντρική σου διάθεση δεν θα σου επιτρέψει να δεις κάποιο λάθος στη δουλειά που θα στοιχίσει στην τσέπη σου. Επαγγελματικές προτάσεις που θα έχεις πρέπει να τις εξετάσεις με γνώμονα την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που σ’ τις προτείνει. Σκέψου καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τη ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι υπερβολικός στα «θέλω» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είσαι απόλυτος στις επαγγελματικές απαιτήσεις σου, γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς. Χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα για καλό της δουλειάς σου και για να ανοίξεις νέες πόρτες συνεργασίας. Μη βιάζεσαι και περίμενε να μπει το… νερό στο αυλάκι. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είσαι αρκετά διστακτικός σε μια πρόταση συνεργασίας που θα σου έρθει από το πουθενά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί κάποιοι θα θελήσουν να σου βάλουν… τρικλοποδιά. Σε ζηλεύουν γιατί πας καλά στη δουλειά σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, νέα πρόσωπα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ταλαιπωρούν σκέψεις για λάθη του παρελθόντος στη δουλειά. Μην αφεθείς σε αυτές και κοίτα μπροστά, γιατί τα οικονομικά σου χρειάζονται τόνωση. Υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που ζητούν άμεσα λύση. Κλείσε παλιούς λογαριασμούς γιατί θα αγχώνεσαι συνέχεια. Αν είσαι δεσμευμένος, τα προβλήματα μπλοκάρουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία που σου γεννά πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προχώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να απομονωθείς γιατί έχεις αγχωθεί με τις υποχρεώσεις της δουλειάς. Έχεις δίπλα σου πρόσωπα να εμπιστευτείς. Αυτό είναι καλύτερο από το να αφήσεις τη δουλειά στον… αυτόματο πιλότο. Συνεργάτης σου θα θελήσει να σε εξαπατήσει. Περιφρούρησε τα κεκτημένα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις «εκρήξεις» ζήλιας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου