Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 8/12/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Προχώρα μπροστά και τόλμησε να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Έχεις δίπλα σου έμπιστους συνεργάτες. Χρησιμοποίησέ τους και σταμάτα να αφήνεις τους άλλους να σου παίρνουν τη… δόξα. Εσύ σχεδιάζεις και είναι κρίμα να μη φαίνεται αυτό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες. Διάλεξε.

ΤΑΥΡΟΣ

Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου προκειμένου να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους σήμερα. Συνέχισε δυναμικά, αλλά μην παραλείπεις και την ξεκούρασή σου. Καλή είναι η δόξα, αλλά να μπορείς και να τη χαρείς. Κάνε αυτό που «μιλάει» στην ψυχή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, φτιάξε μια ρομαντική βραδιά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, το ταίρι σου δεν είναι μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν κάποια μικροέξοδα σήμερα στη δουλειά, αλλά δεν πρέπει να αγχωθείς, καθώς θα τα καλύψεις. Μια πρόταση νέας συνεργασίας δεν έχει καλά εχέγγυα, οπότε μη χάσεις το χρόνο σου. Καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις, αλλά να έχουν και κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα… τσιλημπουρδήματα. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για φλερτ. Συνέχισέ το.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου σε επαγγελματικά θέματα. Μια πρόταση συνεργασίας σε βγάζει από το άγχος για ένα οικονομικό θέμα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Φτάνει η γκρίνια. Δείξε αγάπη και αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις ωραίες γνωριμίες. Απόλαυσέ το.

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται απόλυτα, οπότε βάζεις σε εφαρμογή νέα σχέδια. Θα ανακαλύψεις κάτι ξεχασμένο στο συρτάρι σου, που θα σου προκαλέσει έκπληξη. Μην εμπιστευθείς γνώμες τρίτων, αλλά κάνε αυτό που θα σου «πει» το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια μέρα πάθους, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται πρόσωπο που θα σε… απογειώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα καταφέρεις να απομονώσεις «εχθρούς» και να προχωρήσεις χωρίς… βαρίδια. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η τάση σου να απομονώνεσαι και να γίνεσαι παρατηρητής πραγμάτων από το περιθώριο. Κλείνεις νέα επαγγελματική συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου… κλείνει το μάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος. Μην τον αφήσεις να περιμένει.

ΖΥΓΟΣ

Οι καλοί σου φίλοι, οι συνεργάτες και το ταίρι σου σε στηρίζουν. Μην αποφασίσεις βιαστικά σε ένα επαγγελματικό θέμα, ώστε να έχεις σίγουρο κέρδος. Προτίμησε να περιμένεις μια καλή ευκαιρία, αλλά το κέρδος θα έρθει αργότερα, αν επενδύσεις σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λοξοκοιτάς, διότι σύντομα θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ σε… απογειώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις μια επιτυχία στη δουλειά σου και το θαυμασμό των συναδέλφων ή των συνεργατών σου. Ένα σχέδιό σου στέφεται από επιτυχία. Το δούλεψες καιρό και κατάφερες να το φέρεις εις πέρας. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες, επειδή το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε εντυπωσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να δίνεις σημασία στους συναδέλφους σου, διότι η καλή δουλειά γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Αυτό να το ξέρεις, γιατί αν τους απομονώνεις, «απογυμνώνεσαι» από «συμμάχους» και είσαι εύκολος στόχος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς ανεξαρτησία. Αν είσαι αδέσμευτος, σου αρέσει το φλερτ και το απολαμβάνεις έντονα, χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Αυτό σου ανανεώνει τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ κινείς τα νήματα στη δουλειά σου και οι ανταγωνιστές σου δεν μπορούν να σε βλάψουν. Ακόμη κι ένας «εχθρός» στη δουλειά μπαίνει στον… πάγο και οι συνεργάτες σου έχουν να το λένε για τα γρήγορα αντανακλαστικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα και όχι μόνο πάθος στη δουλειά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια όμορφη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να κάνεις κάτι καινούριο, αλλά δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή. Είσαι στριμωγμένος με τα οικονομικά σου και αν κάνεις κάτι ακόμη, θα… τρελαθείς από το άγχος. Κάνε ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην αρχίσεις τις τάσεις φυγής.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπάθησε να βάλεις «φρένο» στα υπέρογκα έξοδα που κάνεις για τους γύρω σου, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες. Αλλιώς, κάποιοι ίσως εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά έχεις μεγάλο άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, σε προσεγγίζει νέο ταίρι. Ακολούθησέ το και βλέπεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου