Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 29/11/2023.

Τι πρέπει να προσέξεις στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορείς σήμερα να αποφασίσεις ποιες υποθέσεις θα κλείσεις στη δουλειά σου και ποιες θα συνεχίσεις. Μπορείς να επιβάλεις τις αποφάσεις σου με τόλμη, καθώς θα έχεις επιχειρήματα ικανά να πείσουν τους συνεργάτες σου και οι ιδέες σου θα τους καταπλήξουν. Στα συναισθηματικά σου αυξάνεται η ρομαντική σου διάθεση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, προσεγγίζεις νέο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια ευκαιρία στη δουλειά και οι επαναστατικές σου ιδέες θα γίνουν αποδεκτές από πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι. Έτσι, σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα ζήσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, από μια πρόσκληση προκύπτει γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες λανθασμένες πληροφορίες στη δουλειά θα σου δημιουργήσουν σύγχυση. Ηρέμησε και θα καταλάβεις ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Έχεις αυτοπεποίθηση και διπλωματία και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος, μαζί με το ταίρι σου οργανώνετε μια «απόδραση». Αν είσαι αδέσμευτος, έρχονται νέα πρόσωπα για να διαλέξεις. Να είσαι προσεκτικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να πάρεις μια… ανάσα, καθώς μια επαγγελματική ευκαιρία φαίνεται να έχει οικονομικές προοπτικές. Να εξετάσεις όμως όλες τις παραμέτρους πριν πεις το «ναι». Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Ρίξου στη δουλειά χωρίς μουρμούρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «εισβάλλει» στη ζωή σου και σε απογειώνει.

ΛΕΩΝ

Η δουλειά σε έχει απορροφήσει και έχεις εγκαταλείψει οικογενειακά ζητήματα. Βλέπεις όμως πως πρέπει να παλέψεις περισσότερο για να ενισχύσεις τη θέση σου και ξεχνάς κάποιες άλλες υποχρεώσεις σου στο σπίτι. Οι συνεργάτες σου είναι ευχαριστημένοι, αλλά δεν θα αποφύγεις την γκρίνια από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία έρχεται να κλείσει παλιές πληγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις αρκετή δουλειά, καθώς θα προκύψουν θέματα που δεν τα περίμενες. Να σκεφτείς ψύχραιμα γιατί, αν πιέσεις τα πράγματα και ξεσπάσει καβγάς, δεν θα μπορέσεις να… μαζέψεις τη ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις τη ρουτίνα να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, η κούραση και οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να φλερτάρεις.

ZYΓΟΣ

Να εκφράσεις αυτό που πραγματικά θέλεις στους συνεργάτες σου και δεν θα χάσεις. Μην έχεις ανασφάλεια, γιατί αυτό σε πηγαίνει πίσω και κάποιοι συνεργάτες σου έχουν αρχίσει και δυσανασχετούν. Επίσης, μην κάνεις «εκπτώσεις» στη δουλειά σου, γιατί θα το μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, η συντροφικότητα σου δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις μόνο για το «παιχνίδι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και είσαι ψύχραιμος, σήμερα έχεις άγχος, καθώς και κάποιες εμμονές με συνεργάτες σου, που δεν θα έπρεπε. Βλέπεις παντού εχθρούς, γιατί έχεις περάσει δυσκολίες στη δουλειά. Συγκεντρώσου και όλα θα πάνε καλά. Οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κουραστεί να τρέχεις συνεχώς για δουλειές -αν και συνήθως πετυχαίνεις το στόχο σου-, αλλά θέλεις και την ελευθερία σου. Θα νιώσεις πιεσμένος από επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα θελήσεις να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, αφήνοντας τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις, φλερτάρεις και απολαμβάνεις τις στιγμές.

ΑΙΓΟΓΕΡΩΣ

Είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια… στραβοτιμονιά που θα κάνει συνεργάτης σου. Μην εκνευριστείς και τσακωθείς, αλλά προχώρα χωρίς καθυστέρηση. Κλείσε κάποιες υποθέσεις, ώστε να βάλεις σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αδιαφορείς για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν βλέπεις τίποτα γύρω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός σου θα σε οδηγήσει σε μια λάθος απόφαση. Πρόσεχε με ποιους μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, γιατί υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές. Πρώτα κλείσε τις συμφωνίες και μετά να το κοινοποιείς. Φρόντισε να μην ξοδεύεις πολλά για κάτι που δεν ξέρεις τι θα σου αποδώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και βρίσκεις κάτι καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνεις εσωστρεφής, καθώς έχεις πολλά στο μυαλό σου. Σκέφτεσαι ότι η δουλειά σου θέλει τόνωση, ενώ πρέπει να αποφασίσεις ποιοι θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς περισσότερο επαγγελματικά. Κάνε ένα βήμα τη φορά και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου είναι πολύτιμη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου