Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα είναι μια μέρα αντιφατική η σημερινή, καθώς τα ευχάριστα γεγονότα θα εναλλάσσονται με τα δυσάρεστα. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί αμέσως μετά την αναποδιά έρχεται μια επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σε επαγγελματικό περιβάλλον σε φέρνει αντιμέτωπο με έναν παλιό έρωτα που δεν έχει τελειώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου γίνει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σε «διχάσει» και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Μη φύγεις από εκεί που σε εκτιμάνε μόνο και μόνο για τα λεφτά. Τα χρήματα έρχονται, αλλά όχι οι άνθρωποι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις στο ίντερνετ με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟI

Να μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν τη δουλειά ή τη ζωή σου. Ακολούθησε το δικό σου ένστικτο και βάλε σε τάξη παλιές επαγγελματικές υποθέσεις που δεν σου επιτρέπουν να πας μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και θα προκύψει μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να μην πρήζεις τους άλλους με τον αρνητισμό σου. Χαμογέλασε, γιατί όλα σου πάνε καλά, και οργάνωσε τις καθημερινές επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, έτσι ώστε να σου μείνει χρόνος να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει και ζητάει την προσοχή σου.

ΛΕΩΝ

Να ακούς τι σου λένε πρόσωπα που σε αγαπούν και νοιάζονται για σένα. Τελευταία έχεις γίνει πολύ εγωκεντρικός και αγνοείς επιδεικτικά τους συνεργάτες σου. Αυτό θα σου στοιχίσει, γιατί δεν μπορούν όλοι να σε αντέχουν, οπότε θα χάσεις έναν καλό συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προειδοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση σου φέρνει ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σε πιάσει πανικός χωρίς λόγο από τις ανατροπές που θα εμφανίζονται από το πουθενά και θα σου χαλάνε τα σχέδια. Έχεις δουλέψει όμως σκληρά κι έχεις και εναλλακτικό σχέδιο που, αν το εφαρμόσεις, η ζημιά δεν θα είναι μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, μάλλον δεν θα είναι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Να μη βιαστείς με επαγγελματικές προτάσεις που σου γίνονται, αλλά να ακολουθήσεις την πεπατημένη. Μην αρχίσεις να «ζυγίζεις» συνεργάτες που σου έχουν δείξει την αφοσίωσή τους. Προχώρα μαζί τους και οργάνωσε κάτι καινούριο που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» τα προβλήματα. Λύσε τα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνε διακανονισμούς για παλιά σου χρέη, γιατί αργότερα θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Μια δουλειά που «σκάει» τώρα σε βγάζει προσωρινά από το αδιέξοδο. Όμως, χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό για να τα καταφέρεις γενικότερα στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα συζητάς με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να εξετάσεις σοβαρά πώς θα βρεις νέες πηγές εσόδων, αν θέλεις να αναπτύξεις τη δουλειά σου. Από την υπεραισιοδοξία σου δεν βλέπεις πως, αν δεν κάνεις έναν καλό επαναπρογραμματισμό, θα βρεθείς σε δύσκολη θέση οικονομικά. Στα αισθηματικά σου νιώθεις ότι έχεις ρουτινιάσει. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και θα τις έχεις, αν ξέρεις τι θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εμπιστεύσου έμπειρους συνεργάτες. Κάνε προγραμματισμό, ώστε να ξέρεις μέχρι πού μπορείς να κινηθείς πάνω σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Πρώτα ολοκλήρωσε άλλες εργασίες που έχεις ξεκινήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει με θέρμη. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, αλλά μην υποκύψεις σε… προχειρότητες. Θέλεις «λιμάνι» μόνιμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι υπεραισιόδοξος, αλλά το ταμείο σου θέλει προσοχή, καθώς τα επαγγελματικά δεν έχουν στρώσει ακόμα. Εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες και όχι κάποιους νέους, που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ζήτησε εχέγγυα πριν προχωρήσεις σε κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Μην «επενδύσεις» σε νέα γνωριμία, γιατί αργότερα θα εκπλαγείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις ριχτεί στη δουλειά, γιατί κατάλαβες πως δεν μπορείς να βασίζεσαι στους άλλους για να βρεις λύσεις στα επαγγελματικά σου. Είναι δύσκολα τα πράγματα και οι απογοητεύσεις πολλές -ειδικά από συμπεριφορές συνεργατών-, αλλά έχεις την εμπειρία να το παλέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στέκει βράχος δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου