Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Να περιμένεις γρήγορη επιτυχία και μη φοβάσαι μια… τρικλοποδιά. Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο κι ένα σχέδιο θα προχωρήσει γρήγορα. Μη φοβηθείς να βάλεις πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο «παιχνίδι». Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις χρόνο με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει. Προχώρα γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή επαγγελματική είδηση θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Είναι σίγουρο, πλέον, ότι υπολογίζουν την καλή δουλειά σου. Επίσης, καταφέρνεις να κατατροπώσεις έναν εχθρό ή ανταγωνιστή και να προχωρήσεις κάτι που θέλεις εδώ και καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην αφήσεις κάποιο συνεργάτη ή φίλο να σε επηρεάσει και κυρίως να σε εμποδίσει να κερδίσεις «συμμαχίες» για ένα καινούριο σου σχέδιο. Να προχωρήσεις σε αυτό που ονειρεύεσαι, χρησιμοποιώντας όλη σου τη διπλωματία, προς κάθε κατεύθυνση. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά, κι αν είσαι αδέσμευτος, αφήνεσαι σε νέο πρόσωπο που ανεβάζει την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργάτες σου θέλουν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι καινούριο ξεκινήσεις. Θα πρέπει όμως να προσηλωθείς σε αυτό και να μην κινηθείς χωρίς καλό σχέδιο. Άκου έναν έμπειρο συνεργάτη σου και φτιάξτε ένα πλάνο δράσης. Έτσι θα πετύχεις γρήγορα αυτό που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ωραίο βράδυ. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας ερωτικός αιφνιδιασμός πετυχαίνει.

ΛΕΩΝ

Δεν χρειάζεται να κάνεις αλλαγή πλεύσης. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να συνεργάζεσαι με τους γύρω σου κι αυτούς που εσύ έχεις επιλέξει. Ένα σχέδιό σου θα προχωρήσει μόνο με ομαδική συνεργασία. Προχώρα δυναμικά. Το ταίρι σου σε στηρίζει και θα πρέπει να είσαι ευγνώμων που το έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, ο ρομαντισμός βοηθάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και πολύ καιρό, καθώς η σημερινή μέρα σε βοηθάει, όπως και οι άνθρωποι που είναι γύρω σου. Ζήτα τους βοήθεια χωρίς εγωισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι άδικος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εμφανίζεται νέα γνωριμία. Ίσως υπάρξει πρόβλημα λόγω δέσμευσης που δεν έχει ξεκαθαρίσει.

ΖΥΓΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τάξη, οπότε σου φεύγει αρκετό άγχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα δεις χαλαρά, γιατί ακόμα οφείλεις να προσέξεις, αλλά και να βρεις νέες πηγές εσόδων. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας καλά, αλλά μην αρχίσεις να… λοξοκοιτάς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις να αφεθείς σε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μη βλέπεις παντού εχθρούς, γιατί χάνεις καινούριους συνεργάτες ή και φίλους. Δοκίμασέ τους και μετά αποφασίζεις. Μην καθυστερήσεις να υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία. Ζήτα τη γνώμη ενός καλού σου συνεργάτη. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βγάζει από δύσκολη θέση, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Μη βλέπεις την επιφάνεια. Προχώρα διερευνητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καταφέρνεις να πείσεις τους συνεργάτες σου για κάτι που θέλεις να βάλεις μπροστά. Ένας από τους συνεργάτες σου που έχει δύναμη θα στρέψει το κλίμα υπέρ σου. Μην εκπλαγείς αν το όνειρό σου πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα απ’ ό,τι περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια οικονομική πρόταση φαίνεται ενδιαφέρουσα. Συζήτησέ τη και με έναν καλό σου συνεργάτη, βάλε και τους δικούς σου όρους και προχώρα δυναμικά. Στη… βράση κολλάει το σίδερο. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην έχεις ανασφάλειες και προχώρα σε μια νέα γνωριμία. Άλλωστε, τώρα θέλεις κάτι να σε… απογειώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεις ενδιαφέρουσα την επαγγελματική πρόταση ενός συνεργάτη σου και γρήγορα θα δεις ότι θα αποδώσει «καρπούς». Οι ανταγωνιστές σου σε περιμένουν στη γωνία, γι’ αυτό μην ανακοινώνεις πουθενά τα σχέδιά σου μέχρι να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Αν είσαι δεσμευμένος, αφέσου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, γνωρίζεις ένα άτομο που θα σου φέρει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνε μακριά από συγκρούσεις στη δουλειά και ακολούθησε τη διαίσθησή σου. Όσο κι αν προσπαθήσουν να σου βάλουν τρικλοποδιές, δεν θα τα καταφέρουν, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Ένας καλός συνεργάτης σου θα σε συγκρατήσει από έξοδα που δεν είναι απαραίτητα. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου