Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Μείνε στο παρασκήνιο ή παίξε πολιτικάντικα, γιατί θα βρεθείς μπροστά σε έναν καβγά στη δουλειά. Πρόσεχε γιατί θα σε μπλέξουν χωρίς να φταις. Εκεί που δεν το περιμένεις θα έχεις και μια προαγωγή ή μια καλή νέα συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «ναυαγεί» γρήγορα. Προχώρα παρακάτω.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η δουλειά σου πάει καλά και οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Η καλή σου εικόνα ενισχύεται. Ξαφνικά έχεις μια πρόταση και το δίλημμα θα είναι μεγάλο. Να δείξεις ότι θέλεις πολύ το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να ανταποκριθείς μόνο αν θέλεις σχέση, όχι παιχνιδάκια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια επαγγελματική πρόταση σε ξαφνιάζει, αλλά και σε χαροποιεί. Μην αφεθείς στην καλή βούληση ενός συνεργάτη σου. Ακολούθησε το δικό σου ένστικτο. Μην επενδύσεις μεγάλο οικονομικό ποσόν σε νέο εγχείρημα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου περιμένει από εσένα μια ερωτική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας δεν είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται. Να προσέξεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει μόνο εκνευρίζοντας τους γύρω σου. Κάποιοι θα βρουν ευκαιρία -όσο εσύ γκρινιάζεις- να σου πάρουν μια υπόθεση που εσύ την καλόβλεπες εδώ και καιρό. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίζεις να το παίζεις θύμα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Έρχεται κάτι καλό επαγγελματικά, αλλά αν είσαι απομονωμένος δεν θα το πετύχεις μόνος σου. Δώσε στους συνεργάτες σου να καταλάβουν ότι τους θεωρείς πολύτιμους και προστατευτικούς. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου «χτυπάει» την πόρτα μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άνοιξέ της, αλλά μην κάνεις όνειρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μαζέψεις τα οικονομικά σου και ύστερα να ονειρεύεσαι επέκταση στη δουλειά σου. Πρόσεξε μη σε παρασύρει ένας συνεργάτης σου που δεν καλοβλέπει την άνοδό σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει αφοσίωση. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Έρχεται γνωριμία, αλλά είναι όλο λόγια. Δες πράξεις, αλλιώς πήγαινε παρακάτω.

 

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου και έναν παλιό συνεργάτη. Να έχεις όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα θελήσει να εξασφαλίσει περισσότερο τον εαυτό του. Μη συμβιβαστείς και βάλε τους δικούς σου όρους. Αν δεν δεχτεί, μην προχωρήσεις γιατί θα μπερδευτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να εμπιστευθείς παλιούς συνεργάτες και να απομακρύνεις αυτούς που είναι μόνο λόγια. Μια οικονομική ευκαιρία έρχεται ξαφνικά και σου ανοίγει τον δρόμο για περισσότερο κέρδος που θα σε βγάλει από δύσκολη θέση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σκέφτεσαι επανασύνδεση. Μην το κάνεις. Μπροστά είναι τα καλύτερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια νέα οικονομική πρόταση δεν θα ευοδωθεί, αλλά μη στενοχωριέσαι γιατί θα έρθει καλύτερη. Σε έχει πιάσει άγχος να κλείσεις δουλειές για να αυξήσεις το εισόδημά σου και δεν βλέπεις ότι κάποιοι σου υπόσχονται «φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και το χαίρεσαι. Αναζωογονείσαι και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετοιμάζεσαι να υλοποιήσεις ένα οικονομικό σχέδιο που θα σου αποδώσει γρήγορα κέρδος. Να φροντίσεις να τα έχεις καλά με τους συνεργάτες σου, γιατί είσαι «άκαμπτος». Να γλυκάνεις απέναντί τους γιατί τους χρειάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία. Θα έχετε πολλά κοινά κι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην «πετάς» στα ουράνια. Οι επαγγελματικές συνεργασίες δεν είναι εύκολες, οπότε φρόντισε να μην κακοκαρδίζεις πρόσωπα που σε στηρίζουν. Σύντομα αρχίζεις να υλοποιείς ένα σχέδιό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο. Αν υπάρχει μπλέξιμο, προχώρα παρακάτω.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ξέρεις ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οπότε βάλε κάτω το κεφάλι και δούλεψε. Καλό είναι το… ροζ ή το μπλε συννεφάκι σου, αλλά εκεί ξεχνιέσαι και δεν προχωρά η δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζηλεύεις το ταίρι σου γιατί αυτό σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου