Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σου έρχονται όλα εύκολα και θα καταφέρεις να διευθετήσεις θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Μάλιστα, θα αρχίσεις να κάνεις και καινούρια σχέδια και να αναζητάς τους καλύτερους συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου γιατί έρχεται ένας έρωτας που δεν θα σε αφήσει σε… χλωρό κλαρί.

ΤΑΥΡΟΣ

Πηγαίνεις καλά στα επαγγελματικά σου, οπότε άσε τους άλλους να «βράζουν στο ζουμί τους». Μην εμπλακείς σε μια έριδα που θα αποβεί εις βάρος σου. Θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις και θα χάσεις έναν πολύτιμο σύμμαχο ή φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος, θα κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟI

Να μην εμπιστεύεσαι λόγια τρίτων που δεν γνωρίζουν. Συνέχισε αυτά που έχεις αρχίσει και μην ανοίγεις προς το παρόν άλλα εργασιακά μέτωπα. Αφοσιώσου στη δουλειά και πολύ σύντομα θα προκύψει κάτι πολύ καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει έρωτας. Ακολούθησέ τον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σε φέρνει κοντά σε νέες προκλήσεις και καλείσαι να ακολουθήσεις την καλύτερη. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα γιατί έτσι χάνεις πολύτιμο χρόνο. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φορτίζεις το ταίρι σου με αρνητισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει με θάρρος και θα έχεις επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Νομίζεις ότι όλα τα ξέρεις, αλλά αυτό είναι λάθος. Αυτή τη στιγμή που κάνεις αναδιοργάνωση χρειάζεσαι γερούς συμμάχους και τα σωστά άτομα γύρω σου. Πρόσεξε μην απομακρύνεις χρήσιμα άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση με έναν παλιό έρωτα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Απόλαυσε τη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να μην εγκαταλείψεις τώρα την καλή δουλειά που έκανες τόσο καιρό, μόνο και μόνο γιατί είσαι απαισιόδοξος. Έχεις δουλέψει αρκετά και σύντομα θα ανταμειφθείς. Άκου τις συμβουλές ενός καλού φίλου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει παρόλο που είσαι μέσα στα νεύρα. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, μάλλον δεν θα είναι για πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Μια πρόταση συνεργασίας φαίνεται ότι θα έχει οφέλη. Εξέτασέ την με προσοχή, κι αν χρειαστεί, πρόσθεσε και τους δικούς σου όρους. Μη λειτουργήσεις με πανικό γιατί φοβάσαι για τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην «κουκουλώνεις» προβλήματα. Συζήτησέ τα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη σταματάς την αναζήτηση. Βγες και φλέρταρε. Μόνο μην εμπιστεύεσαι ό,τι σου λένε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πας καλά στη δουλειά, παρόλο που δεν εμπιστεύεσαι πολύ τους συνεργάτες σου. Καλό είναι να δώσεις λίγη δουλειά και σε αυτούς, γιατί με τόσο συγκεντρωτισμό και καχυποψία θα σε καταβάλει το άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου προσπαθεί να σου εξηγήσει ότι πρέπει να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό. Μην ενθουσιαστείς αμέσως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες προβληματικές καταστάσεις θα επιλυθούν. Αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο. Έχεις ξεκινήσει δυναμικά νέα σχέδια, έχοντας πάει πολύ καλά στους προηγούμενους στόχους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να ανανεώσεις την ερωτική ζωή με το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέες γνωριμίες ευνοούνται, ειδικά σε σένα που σου αρέσει το φλερτ. Φαίνεται όμως ότι αναζητάς κάτι χαλαρό. Προχώρα έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνέχισε με την ίδια προσήλωση στο στόχο σου. Εμπιστεύσου παλιούς, έμπειρους συνεργάτες και ανακοίνωσέ τους τι προτίθεσαι να κάνεις. Θα σε ακολουθήσουν με κλειστά μάτια. Οργανώσου για να μην τους απογοητεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Κάτι φαίνεται στον ορίζοντα, οπότε περίμενε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μάζεψε» το χέρι σου και σκέψου και τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να κάνεις έξοδα που θα στοιχίσουν στον προϋπολογισμό σου. Πας καλά οικονομικά, αλλά κράτα πισινή. Θα χρειαστείς χρήματα για ένα νέο επαγγελματικό σου σχέδιο. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου και το… απογειώνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο ίντερνετ. Φλέρταρε όπως ξέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το να κοιτάς αμέριμνος από το… ροζ συννεφάκι σου δεν πληρώνονται τα χρέη σου που συσσωρεύονται επικίνδυνα. Άρχισε να τακτοποιείς εκκρεμότητες, αν θέλεις να πας καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα φλερτάρεις και θα έχεις αρκετές καλές ευκαιρίες. Μόνο μη βιαστείς. Να επιλέξεις κάποιον με τον οποίο ταιριάζετε στην καθημερινότητά σας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου