Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 28 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις πολλή δουλειά κι αυτό θα σε βγάλει εκτός εαυτού, οπότε πρόσεξε γιατί θα χρειαστείς μια χείρα βοηθείας. Οι συνεργάτες σου θα σε στηρίξουν, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν… χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου γιατί το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δείχνει καλά στοιχεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην πιέζεις κανέναν να μείνει δίπλα σου, έστω κι αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά κι έχει έρθει η ώρα να διεκδικήσεις αυτό που αξίζεις. Εξάλλου, η κοινωνική σου εικόνα απαιτεί από σένα να είσαι ικανοποιημένος. Δείξε αγάπη στο ταίρι σου γιατί το έχει ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις ανοίξει τα φτερά σου επαγγελματικά και μια πρόταση που θα σου γίνει σου επιβάλλει να κλείσεις μια παλιά πόρτα. Σκέψου το χωρίς συναισθηματισμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι το πρώτο που σκέφτεσαι στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε επανασύνδεση, γιατί θα απογοητευτείς γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προφυλαχθείς από κουτσομπολιά, κι αν υπογράψεις μια οικονομική συμφωνία, να ελέγξεις τα ψιλά γράμματα. Εκεί πιθανότατα κρύβεται μια παγίδα. Βάλε τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά με την γκρίνια σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε ιστορίες της μίας βραδιάς μόνο και μόνο επειδή νιώθεις μοναξιά και εγκατάλειψη.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα μπαίνει με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Είσαι δυνατός και θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Μην κάνεις του κεφαλιού σου από εγωισμό. Άκου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι απόλυτος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξέ τη μόνο αν την έχεις κλείσει στην παλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναποδιά στη δουλειά θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σου, αλλά ξέρεις πώς να είσαι ψύχραιμος στις… στραβοτιμονιές. Απομάκρυνε ένα συνεργάτη σου γιατί θα ξαναγίνει λάθος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει, ό,τι κι αν κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει λέει πολλά λόγια. Δες πράξεις πριν προχωρήσεις, γιατί υπάρχει ψέμα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην ανοιχτείς σε κάτι καινούριο, γιατί δεν είναι αυτό που περιμένεις. Ασχολήσου με θέματα της δουλειάς και οργανώσου. Διάλεξε νέους συνεργάτες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, δέχεσαι μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση από κάποιο πρόσωπο στη δουλειά. Μην το δεις σαν «παιχνίδι».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβουλέψου ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι για ένα άνοιγμα που θέλεις να επιχειρήσεις στη δουλειά. Έχεις κάνει καλό οικονομικό προγραμματισμό και είσαι αποφασισμένος να πετύχεις. Προχώρα σταθερά και μη βιάζεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο που επιστρέφει. Δώσε μια ευκαιρία μόνο αν τρέφεις ακόμα αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν ανταγωνιστές, ακόμα και δικά σου πρόσωπα που σε ζηλεύουν, γιατί είσαι πολύ δραστήριος. Να είσαι αθόρυβος και όχι έντονος, όπως συνήθως. Προχώρα σε μια συνεργασία και ανακοίνωσέ το μόνο όταν υπογράψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, έλα κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το όμως σαν παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να κρατάς μικρό καλάθι σε πράγματα που σου τάζουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μη… λοξοδρομήσεις με συζητήσεις που θα σε βγάλουν από το δρόμο σου. Ακολούθησε την κατεύθυνση που σου υποδεικνύει το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι καχύποπτος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ωραίες ιδέες, αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κάνε καλό προγραμματισμό για να μην ξεφύγεις με έξοδα και μετά βρεθείς σε δεινή θέση. Αν «μαζέψεις» το μυαλό σου και οργανωθείς, υπάρχουν καλές προοπτικές. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που θέλεις για να δεις αν είναι ελεύθερο.

ΙΧΘΥEΣ

Θέλεις να αυξήσεις τα κέρδη σου και προσπαθείς να ανοιχτείς σε νέες αγορές και συνεργάτες. Να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια, γιατί δεν θα είναι τόσο έντιμοι απέναντί σου. Μόνο αν έχεις το μυαλό σου εκεί και δεν ονειροπολείς ως συνήθως, θα καταλάβεις τις προθέσεις τους. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου