Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 27 και 28 Μαΐου

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει και θα την αποδεχτείς, θα αλλάξει αρκετά την κοινωνική σου εικόνα, ενώ θα… φουσκώσει και το πορτοφόλι σου. Να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου, διότι δεν θα φταίει η τύχη αν εσύ τινάξεις στον αέρα τον προϋπολογισμό σου και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Να ακούς τους συνεργάτες σου, επειδή ξέρουν πώς να σε προφυλάξουν από κακοτοπιές και φρόντισε να μην τσακώνεσαι με το παραμικρό, καθώς δημιουργείς εχθρούς. Τα αισθηματικά σου πάνε καλά τόσο αν είσαι δεσμευμένος, όσο και αν αναζητάς ταίρι, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και να μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταλάβεις ότι ήρθε, επιτέλους, η ώρα να τολμήσεις ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο ενεργείς και να διεκδικήσεις με ήπιους τόνους και όχι ως… ταύρος εν υαλοπωλείω αυτά που δικαιούσαι εδώ και καιρό στη δουλειά. Να λειτουργήσεις με συνέπεια, οργάνωση και υπευθυνότητα σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου! Αυτό θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τη θέση σου και να προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταλέντα σου, αρκεί να μην σε πιάνει το πείσμα σου, που πολλές φορές καταστρέφει τα πάντα. Στα αισθηματικά σου θα κάνεις επαναπροσδιορισμό των ερωτικών στόχων που θέλεις να κατακτήσεις, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις το χάρισμά σου στην επικοινωνία κάνοντας καινούριους φίλους, που θα σε βοηθήσουν κι επαγγελματικά. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες μέσα στην εβδομάδα να αναδείξεις τα ταλέντα σου, αλλά να προσέξεις κιόλας, καθώς μέσα στη δουλειά ένα άτομο δεν βλέπει με καλό μάτι την άνοδό σου. Στα αισθηματικά σου πας αρκετά καλά. Ο έρωτας μπορεί τώρα να έρθει από μακριά, από άλλη πόλη ή και χώρα ή με ένα άτομο που σας χωρίζουν πολλά. Επιπλέον, το διάστημα αυτό μπορείς να πείσεις, να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου, οπότε, αν είχες κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου, θα τις λύσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην εμπλέκεσαι σε έριδες συναδέλφων και κοίτα τη δουλειά σου, αν θέλεις να απολαύσεις τα αγαθά για τα οποία κόπιασες τόσο καιρό. Επίσης, απόφυγε τα κουτσομπολιά, διότι μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν θα σου βγουν σε καλό στο εργασιακό σου πεδίο. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αρκεί να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Να είσαι γεμάτος πάθος για ζωή και έρωτα, μόνο μην αρχίσεις τις ανασφάλειές σου. Να είσαι αυθόρμητος και τρυφερός με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξιδάκι είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις ένα… ταρακούνημα καθώς έχεις μείνει καιρό μόνος, αλλά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις.

 

ΛΕΩΝ

Λύσε τους δεσμούς ήπια στη δουλειά υποστηρίζοντας την ανανέωση που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Θα κάνεις προοδευτικά βήματα στα επαγγελματικά σου, όμως μην κομπάζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. Εκνευρίζεις τους συνεργάτες σου και δεν θα σε βοηθήσουν όταν θα τους χρειαστείς. Παράλληλα, θα στραφείς και στα αισθηματικά σου, επειδή νιώθεις ότι αυτό τον τομέα της ζωής σου τον έχεις αφήσει πίσω, καθώς ασχολήθηκες πολύ με τα επαγγελματικά σου. Μην ανησυχείς, διότι θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που αν και διαφορετικό από σένα, η έλξη θα είναι μεγάλη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και απομονώνεις συναδέλφους ή συνεργάτες σου που έχουν άλλες προτεραιότητες. Θέλεις να ρίξεις καλό… σπόρο, ώστε να θερίσεις γρήγορα. Ξέρεις το μυστικό για να κάνεις πετυχημένες συνεργασίες. Μια οικονομική συνεργασία που θα σου γίνει θα υπογραφεί με τους καλύτερους όρους. Τα αισθηματικά σου τα έχεις βάλει στο… ντουλάπι, γι’ αυτό και το ταίρι σου κάνει συνεχώς παράπονα. Μην κλείνεις τ’ αυτιά σου, επειδή δεν θέλεις χωρισμό, όσο κι αν αγαπάς τη δουλειά σου. Αν είσαι ελεύθερος, παρότι σου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, δεν λες «όχι» και σε κάτι πρόσκαιρο που θα σε ανεβάσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από διάφορα «βαρίδια» που σε ταλαιπωρούν στη δουλειά ή στην προσωπική σου ζωή και να σταθείς γερά στα πόδια σου, χωρίς να χρειάζεσαι δεκανίκια για να προχωρήσεις. Θα απομακρυνθείς από ανθρώπους που αποδείχτηκαν σκληροί ή ψεύτικοι και δεν έχεις κανένα όφελος να τους κρατάς. Θέλεις δυνατούς συμμάχους, καθώς ξεκινάς νέα σχέδια. Πνέει αέρας ανανέωσης κι ελπίδας, έτσι ώστε να κάνεις καλύτερη μια υπάρχουσα σχέση ή να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, χωρίς να κρατάς παράλληλα ασφαλιστική δικλείδα που μόνο μπελάδες μπορεί να σου φέρει, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, μη χτυπάς σε δυο μεριές. Δεν θα πετύχει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές και για σένα, ενώ «ευθυγραμμίζονται» τα οικονομικά σου, αλλά σιγά-σιγά. Ταυτόχρονα, δίνεις μεγάλη σημασία στα αισθηματικά σου, καθώς βγαίνεις από το… καβούκι σου και διεκδικείς πράγματα στον έρωτα. Στη δουλειά γίνεσαι πιο συνεργάσιμος, γνωρίζοντας πως οι συνεργάτες σου, τους οποίους έχεις χρόνια, θέλουν το καλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου καθώς εκτιμάς όλα όσα σου έχει προσφέρει σε δύσκολες στιγμές. Επίσης, υπάρχει μεγάλη περίπτωση μιας ξαφνικής ερωτικής δέσμευσης από απρόσμενη εγκυμοσύνη. Αν είσαι σε περίοδο… ελευθερίας, δεν θα λείπουν οι στιγμές μοναχικότητας, ενώ τα «πισωγυρίσματα» σε έναν έρωτα είναι πιθανά. Μην γυρίσεις. Προχώρα μπροστά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικές κόντρες δεν θα τις αποφύγεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά πρέπει να εφαρμόσεις τακτικές που είναι για το επαγγελματικό σου συμφέρον. Η άστατη διαχείριση των οικονομικών θα σου φέρει προβλήματα, αν δεν προσέξεις, όπως και η τάση σου να βλέπεις πολύ αισιόδοξα τα επαγγελματικά σου θέματα και να… σφυρίζεις ανέμελα. Αν και όλα αυτά θα σε προβληματίζουν, δεν θα ρίξουν τη διάθεσή σου για φλερτ και επικοινωνιακή διάθεση. Θα έχεις κέφι για νέες γνωριμίες, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί η διάθεσή σου να… παίξεις σε πολλά ταμπλό, θα σου φέρει μπελάδες. Αν αποκαλυφθείς, πέταξε το πουλάκι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις στα σκαριά ένα καινούριο επαγγελματικό σχέδιο, που το οργανώνεις εδώ και καιρό. Μην το ξεκινήσεις όμως αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να κάνεις λάθη και αργότερα να αναθεωρήσεις. Ένας συνεργάτης θα αποδειχτεί πολύτιμος σε ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, αρκεί να μη σε πιάσει η ξεροκεφαλιά σου, ως συνήθως. Στα ερωτικά σου βιώνεις συναισθήματα με πάθος, ενώ ανανεώνεις και την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μια επανασύνδεση είναι πιθανή, αλλά δεν θα σου προσφέρει τίποτα. Εσύ θέλεις κάτι που να σε ανανεώσει, οπότε μη γυρνάς πίσω, διότι πάλι θα πληγωθείς. Κοίταξε γύρω σου, καθώς υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε θέλει καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου, ώστε να κάνεις καλές επιλογές, γιατί σχεδιάζεις πολλά πράγματα στη δουλειά. Μην βιάζεσαι και κάνε σωστό προγραμματισμό. Κλείσε πρώτα οικονομικές εκκρεμότητες και ύστερα προχώρα παρακάτω, χωρίς όμως υπερβολές που θα αδειάσουν το ταμείο σου, το οποίο τόσο κόπιασες να συμμαζέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις στόχο να ανανεώσεις την ερωτική σας ζωή και το ταίρι σου σε ακολουθεί. Άλλωστε, το ήθελε από καιρό, αλλά το αγνοούσες. Αν είσαι αδέσμευτος, εκπέμπεις ερωτισμό και γοητεία. Χωρίς να προσπαθήσεις πολύ, έλκεις σαν μαγνήτης πιθανά ταίρια. Μην κάνεις παιχνιδάκια και δες ποιο είναι το καλύτερο και ταιριάζει στην καθημερινότητά σου. Αυτό χρειάζεσαι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τα σπασμένα στη δουλειά σου και να κάνεις σχέδια για τις επόμενες κινήσεις σου που θα πρέπει να τις ξεκινήσεις λίγο αργότερα, αλλά σίγουρα όχι μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Δεν πείθεσαι πλέον σε μεγάλα λόγια αλλά ζητάς πράξεις από τους συνεργάτες σου και καλά κάνεις, διότι κάποιοι έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το «πλοίο». Μην αγχώνεσαι. Θα έρθουν καινούριοι. Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου μπουν… ψύλλοι στ’ αυτιά. Πιθανότατα να έχεις λάθος εντυπώσεις για το ταίρι σου από λόγια τρίτων που σας ζηλεύουν. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν βιάζεσαι να προχωρήσεις παρακάτω, καθώς θέλεις να «ανασυνταχθείς» ψυχολογικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου