Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Οικονομικά, η στηριχτείς στους άλλους γιατί θα βγεις χαμένος. Προχώρα με τις δικές σου δυνάμεις, καθώς θα έρθει μια ευκαιρία που θα πρέπει να την αρπάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια καλή γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρα το.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοούνται επαγγελματικά ανοίγματα με πρόσωπα από το εξωτερικό κι ένας στόχος σου πραγματοποιείται. Νιώθεις πολύ μεγάλη χαρά, γιατί μέχρι τώρα έβαζες «πλάτη» χωρίς να ξέρεις πού είναι η άκρη του… τούνελ. Συνέχισε δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς ανασφάλεια στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην επενδύεις γρήγορα σε νέες γνωριμίες. Ξεκίνα και βλέπεις πώς θα εξελιχθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καταφέρνεις να επιλύσεις επαγγελματικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό. Επίσης θα καταλάβεις ποιοι από τους συνεργάτες σου είναι πραγματικά κοντά σου, οπότε φρόντισε να απομακρύνεις τα… βαρίδια. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ζηλιάρης, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις σήμερα το πρώτο βήμα γιατί θα πέσεις σε… τοίχο. Προτίμησε να φλερτάρεις και βλέπεις τι σου ταιριάζει περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευκαιρίες για να επιλύσεις οικονομικά θέματα. Μόνο να προσέξεις πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί είσαι σπάταλος, κυρίως για τους άλλους, αφού θέλεις να νιώθεις ότι έχεις ανθρώπους δίπλα σου. Ξεχώρισε αυτούς που σε νοιάζονται. Αν είσαι δεσμευμένος, επιλύεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας έρχεται με φόρα.

ΛΕΩΝ

Είσαι πανέτοιμος να κάνεις ανανεωτικές κινήσεις σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά θέματα. Οικονομικά τα πας καλά, οπότε μπορείς να επενδύσεις κάποια χρήματα για να «τονώσεις» τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιράζεσαι γλυκές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι δεν σου αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις. Πρόσεξε γιατί θα μπερδευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μια πρόταση που περίμενες έρχεται και σου δίνει μεγαλύτερη οικονομική άνεση για να κάνεις πράγματα που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις εξομολογήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή γιατί το έχεις παραμελήσει. Φρόντισε να το κάνεις γιατί έχει αρχίσει και σκέφτεται την… έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Έξοδα για την οικογένεια θα σε αγχώσουν, αλλά θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις. Στη δουλειά υπάρχει μια ανακατωσούρα, αλλά θα λειτουργήσει υπέρ σου. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ομαλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επιχειρήσεις μια επανασύνδεση. Άφησε το άλλο άτομο να κάνει την πρώτη κίνηση και σκέψου αν θέλεις να ξαναζήσεις τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σε βοηθήσουν συνάδελφοι ή συνεργάτες σου που πιστεύουν πολύ στις ικανότητές σου και σε στηρίζουν σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Το έχεις μελετήσει πολύ καλά, οπότε μπορείς να προχωρήσεις. Όμως, μη βιάζεσαι να δεις κέρδη. Πορεύσου αργά και σταθερά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις φλερτ, μηνύματα, αλλά χωρίς κάτι ουσιαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σου είναι γεμάτη σχέδια, εμπνεύσεις, προτάσεις συνεργασίας, συζητήσεις και φαίνεται ότι μια ιδέα σου αρχίζει να υλοποιείται με πολύ καλές προοπτικές. Μη μείνεις σε παλιές ιδέες και ανανεώσου επαγγελματικά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αντιδράς με ζήλιες χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση. Μην είσαι καταπιεστικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε να μην προκαλέσεις εντάσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες σου, γιατί αυτό θα καθυστερήσει τα σχέδιά σου και δεν σε συμφέρει. Κάνε σωστό προγραμματισμό και προχώρα γρήγορα μια ιδέα σου που θα σου φέρει κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο περιμένει να κάνεις το πρώτο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρεις ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σου. Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να σταματήσεις να προσπαθείς και να δουλεύεις με πρόγραμμα. Η επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία σου αρκετές φορές σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, ειδικά στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη λοξοκοιτάς και, αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύπτεις σε κολακείες γιατί θα απογοητευτείς. Δες τα πράγματα καθαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχολήσου με τα τρέχοντα θέματα της δουλειάς και σιγά σιγά οργανώσου για καινούριες διεκδικήσεις. Θα πάρεις ικανοποίηση από τη συμπεριφορά ενός συνεργάτη ή φίλου σου, που θα σε βοηθήσει πολύ σε κάτι καινούριο που ετοιμάζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις νεύρα χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις ένα καλό… προξενιό από ένα φίλο. Σκέψου το.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου