Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα περάσεις μεγάλο άγχος στις επαγγελματικές και φιλικές σου σχέσεις. Θα καταλάβεις πως οι άνθρωποι κρύβουν κι άλλα πρόσωπα. Προχώρα με πίστη. Ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, αυτό θα είναι καλό για τη μετέπειτα πορεία της ζωής σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μην πείθεσαι εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια «ψυχρολουσία» θα την περάσεις. Το ταίρι σου ξαφνικά θα θυμηθεί να… πάει στον Βόρειο Πόλο και θα το ψάχνεις. Μη ρίχνεις το δάκρυ κορόμηλο γιατί είναι αναπόφευκτο ό,τι έχει γερές βάσεις να διατηρηθεί και οτιδήποτε άλλο να διαλυθεί. Το ίδιο και στα επαγγελματικά σου. Αν κάποιος δεν σε πιστεύει, μην ασχολείσαι και κάνε τη δουλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα θελήσεις να ανεβάσεις τη δημοτικότητά σου. Μια νέα γνωριμία θα σε ωφελήσει επαγγελματικά, όπου θέλεις ακόμα πολλή δουλειά. Προσπάθησε σκληρά. Με το ταίρι σου τα πράγματα θα είναι λίγο αδιάφορα, αλλά δεν είσαι και από τους τύπους που θέλεις πολλά πολλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μείνε σπίτι γιατί μια νέα γνωριμία θα φέρει μπελάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε τη ζωή στα χέρια σου και σταμάτα την γκρίνια. Δεν σου φταίνε όλα! Μη ρίχνεις στους άλλους τις ευθύνες. Κάνε καλή διαχείριση των χρημάτων σου ή τακτοποίησε εκκρεμότητες. Κι αν είσαι μόνος, πρώτα κάνε αυτοκριτική και μετά προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν σου φταίει το ταίρι σου για λάθος χειρισμούς. Δείξε του στοργή γιατί σε νοιάζεται.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, ενώ η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από σένα. Ή προχωράς σε κάτι ή το διαλύεις. Ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση είναι προ των πυλών. Προχώρα δυναμικά. Στη δουλειά να θυμάσαι το «η ισχύς εν τη ενώσει» και μη δυναμιτίζεις την ενότητα της ομάδας σου. Μόνος, ούτε στον Παράδεισο, που λένε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα δεν σε νοιάζει τίποτε άλλο πέρα από τη δουλειά. Επίσης, φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη δημόσια εικόνα σου κάνοντας νέες γνωριμίες. Πρόσεχε πού ανοίγεσαι και τι αποκαλύπτεις για τα σχέδιά σου. Στα συναισθηματικά σου κράτησε ισορροπίες χωρίς εντάσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος νιώθεις πως είναι καιρός να… ξεχυθείς για κάτι καινούριο. Καλοκαιράκι έρχεται.

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθηματικά σου σε απασχολούν πάρα πολύ, καθώς είσαι σε δίλημμα. Να φερθείς με υπευθυνότητα και να μην παίζεις σε… διπλό ταμπλό. Μπορούν όλα να βελτιωθούν με σωστούς χειρισμούς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα συναισθηματικά σου. Στη δουλειά σου μην εμπιστεύεσαι λάθος ανθρώπους. Έχεις γερούς «συμμάχους». Απλά χρειάζεται να κάνεις σοβαρές επιλογές. Προχώρα δυνατά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα νιώσεις πιεσμένος τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Είναι όμως καλή μέρα για να θέσεις τα όριά σου και να επιλέξεις «στρατόπεδο». Μην επιχειρήσεις μόνο σήμερα να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα γιατί θα πληγωθείς, ενώ αν είσαι δεσμευμένος ασχολήσου με αυτά που σας δένουν και όχι με προβλήματα. Το ταίρι σου θέλει ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σου ζωή, οι συνεργάτες σου και οι συμφωνίες που θα κάνεις μαζί τους χρειάζονται σοβαρή αντιμετώπιση και όχι υπεραισιοδοξία, ότι όλα θα γίνουν χωρίς προσπάθεια. Άρχισε σιγά σιγά να τακτοποιείς εκκρεμότητες. Αν το κάνεις αργότερα, τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα, οπότε δραστηριοποιήσου. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα τις ζήλιες, κι αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις από καλό προγραμματισμό και αυτό πρέπει να κάνεις τώρα. Άλλωστε, ξέρεις να δουλεύεις σκληρά. Διεκδίκησε ό,τι σου ανήκει τόσο στη δουλειά όσο και συναισθηματικά. Απόδειξε την αξία σου και στον έρωτα και βρες τα με το ταίρι σου, που έχει πολλά παράπονα από εσένα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στη δουλειά απόφυγε καβγάδες και στην προσωπική σου ζωή πήγαινε με τη… ροή των γεγονότων. Ένας συνεργάτης σου είναι πρόθυμος να σου δώσει λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, αλλά εσύ «πέρα βρέχει». Η δουλειά σου χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μη χτυπάς άτσαλα εδώ κι εκεί. Μαζέψου!

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπάθησε να συνέλθεις από την κατήφεια και δες τα πράγματα χωρίς συναισθηματισμούς. Μια παρασκηνιακή ιστορία στη δουλειά σε καλεί να κάνεις σοβαρούς χειρισμούς. Μην το αμελήσεις αυτό γιατί ένας εχθρός θα σου βάλει τρικλοποδιά. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και τους δυνατούς σου «συμμάχους». Το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις μια αγκαλιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00