Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΚΡΙΟΣ

Μην πτοείσαι από τις δυσκολίες και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Μην ενθουσιάζεσαι με λόγια ορισμένων που σου τάζουν δήθεν ευκαιρίες. Μείνε εκεί που σε ξέρουν και τους ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει θέματα. Μίλα του γιατί θα… πετάξει το πουλί. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις απόφαση ότι θέλεις να βρεις ταίρι για δέσμευση. Κινήσου σε φιλικό περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καιρός να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι. Αρκετά το ανέβαλλες. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν και αν χρειαστεί ζήτησε βοήθεια από έναν ισχυρό «σύμμαχο». Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου συμπαραστέκεται. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και έρχεται κάτι που σου απογειώνει τη διάθεση. Μην αρχίσεις τις κτητικότητες γιατί θα πανικοβληθεί και θα φύγει. Μείνε χαλαρός και άφησε το να εξελιχθεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Να είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και όχι σε κουτσομπολιά. Έτσι θα καταφέρεις να προλάβεις μια αναποδιά σχεδίου στη δουλειά και να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Ένας συνεργάτης σε βοηθάει ουσιαστικά αλλά μην προχωρήσεις τώρα σε κάτι καινούργιο. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια παλιά αγάπη επανέρχεται. Μην ενθουσιάζεσαι και ψάξε γιατί επέστρεψε τώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να μουρμουράς και να φέρνεις την καταστροφή. Η δουλειά σου πάει καλά αλλά χρειάζεται να επικεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που κάνεις. Οι συνεργάτες σου έχουν κουραστεί να σε ακούνε να είσαι μόνο αρνητικός. Αν είσαι δεσμευμένος να είσαι τρυφερός και δοτικός όπως και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία. Μην ζητάς εγγυήσεις στον έρωτα. Ζήσε το κι όπου βγει.

 

ΛΕΩΝ

Κοίταξε να κλείσεις γρήγορα μια συμφωνία που πριν λίγο καιρό φάνταζε απίθανο να γίνει. Συνεργάτης σου επανέρχεται δριμύτερος. Μην αρχίσεις τις απαιτήσεις γιατί από μόνος σου θα … στραβώσεις τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος συζήτησε με το ταίρι σου χωρίς εγωϊσμούς. Θα σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος πες «όχι» σε ανούσιες ερωτικές γνωριμίες μόνο και μόνο γιατί θέλεις να επιδεικνύεσαι. Στόχευσε σωστά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δουλέψει πολύ και σήμερα κάνεις το μεγάλο βήμα που θα έχει επιτυχία αρκεί να εμπιστευθείς τους κατάλληλους ανθρώπους. Ένας φίλος σε βοηθάει να βρεις λύση σε ένα πρόβλημα οικονομικό. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε τη μουρμούρα και πέρνα καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μιά νέα γνωριμία σε αναπτερώνει. Δες το σαν παιχνίδι και μην επενδύεις συναισθηματικά γιατί θα πληγωθείς.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα γίνει ένας καυγάς στη δουλειά αλλά εσύ μην πάρεις το μέρος κανενός συναδέλφου ή συνεργάτη γιατί θα σε μπλέξουν χωρίς να το καταλάβεις. Κοίταξε τα δικά σου θέματα στη δουλειά κι όχι πως θα ισορροπήσεις διαφωνίες άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε να παίξεις σε διπλό ταμπλό γιατί θα αποκαλυφθείς. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προχώρησε το.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια αναποδιά στη δουλειά θα σε εκνευρίσει. Εμπιστεύσου ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει την αφοσίωση του στη δουλειά και άφησε …. εκτός εμβέλειας σου άγνωστα πρόσωπα που σου τάζουν διάφορα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυσαρεστήσεις παλιούς συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι καχύποπτος χωρίς λόγο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος έχεις γνωριμία από το Διαδίκτυο. Να προσέχεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σου πάει καλά κι εσύ θέλεις να κάνεις ένα καινούργιο άνοιγμα. Εμπιστεύσου μόνο παλιό συνεργάτη σου που ξέρει καλά την αγορά. Μην ενθουσιαστείς με τα πρώτα κέρδη και συνέχισε χωρίς να κάνεις περιττά έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις ωραίες στιγμές και ανανεώνεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος σου αρέσει να φλερτάρεις και το κάνεις αλλά μην περιμένεις κάτι σταθερό. Ζήσε τις στιγμές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου» οπότε προσπάθησε να μην τους απογοητεύσεις. Οργάνωσε και ένα δεύτερο σχέδιο γιατί κάτι μπορεί να … στραβώσει παρόλο που τα έχεις υπολογίσει όλα πολύ καλά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα γιατί το εγκαταλείπεις. Δείξε του αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανεβάσει πολύ τον πήχη, κατέβασε τον. Θα προκύψει καλή γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην ανοίγεσαι σε πράγματα που δεν γνωρίζεις και ξοδεύεις ασύστολα χρήματα. Θα σου λείψουν σύντομα καθώς η δουλειά σου θα χρειαστεί κεφάλαιο. Μην δανειστείς έστω κι αν είναι φιλικό πρόσωπο αλλά φρόντισε να τα καλύψεις από τα ήδη υπάρχοντα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει προσοχή. Μην το αγνοήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος σκέφτεσαι ότι πρέπει να «νοικοκυρευτείς» και κινείσαι προς αυτό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα που η δουλειά σου πάει καλά, δεν θέλεις εχθρούς μέσα στα πόδια σου. Άκουσε έναν παλιό συνεργάτη σου που ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Απομόνωσε κάποιον που … μιλάει πολύ και θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Μην απογοητευθείς. Προχώρα δυναμικά. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μεγάλη ζήτηση. Να διαλέξεις πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου